Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko Teraz się nie da już zarobić tutaj . jedynie dung 180 a tak to gówno zarobisz . gdzie niby na peta mam zarobić teraz ? a wbicie 180 przy ilości 2/3 k osób to wyczyn .

kolego, właśnie to jest sedno tej gry. Trzeba być lepszym od innych... Nie wiem na co narzekasz... ja na 75lvl mentalem zablokowałem expa, zrobiłem wszystkie misje potem dobiłem 90lvl znowu zrobiłem wszystkie misję + ww i hajs się zgadzał. Trochę pracy :D

x

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak tylko Teraz się nie da już zarobić tutaj . jedynie dung 180 a tak to gówno zarobisz . gdzie niby na peta mam zarobić teraz ? a wbicie 180 przy ilości 2/3 k osób to wyczyn .

Robiąc ww, dropiąc legendarne pamiętniki i inne ulepy zarobisz, ale jak Ty chcesz sprzedać 5 ulepów i mieć 10kkk to ja się nie dziwię.

A kd +7? Co, to nie jest zarobek? Szkatułki? Człowieku rusz głową.

A wbicie 180 to wyczyn? Na mapie od 175 mam takie wolne spoty, że głowa mała.

201dzc.png

Opublikowano

Robiąc ww, dropiąc legendarne pamiętniki i inne ulepy zarobisz, ale jak Ty chcesz sprzedać 5 ulepów i mieć 10kkk to ja się nie dziwię.

A kd +7? Co, to nie jest zarobek? Szkatułki? Człowieku rusz głową.

A wbicie 180 to wyczyn? Na mapie od 175 mam takie wolne spoty, że głowa mała.

ja nie mam 175 . chodzi mi o mape 130 lvl jak mam tam wbić 150 skoro nawet ZabQ i ci inni mówią że tam zajęte jest 24/7

WW zrobiłem z 100 + razy i mam z tego z 50 kkk a jak ludzie piszą że mają w 4h 200kkk to ja się łapę za głowę ;<>

kd+7 na 135 zdobyć mam skąd ?

Opublikowano

ja nie mam 175 . chodzi mi o mape 130 lvl jak mam tam wbić 150 skoro nawet ZabQ i ci inni mówią że tam zajęte jest 24/7

WW zrobiłem z 100 + razy i mam z tego z 50 kkk a jak ludzie piszą że mają w 4h 200kkk to ja się łapę za głowę ;<>

kd+7 na 135 zdobyć mam skąd ?

Dropisz sobie z metinów kd +6 i ulepszasz je na +7, ja tak przynajmniej robiłem - to nie jest trudne.

A jak masz wbić 150? Proste, tutaj działa taki system, że kto silniejszy ma spota, a jak nie dajesz rady to zawsze gildie przychodzą i pomagają. Znajdź sobie takową, dobrą i powiesz im, że ktoś na spota Ci wbił czy coś i będziesz miał pomoc od razu.

201dzc.png

Opublikowano

Tutaj każda postać jest dobra do pvp, zrób eq na swój poziom i zobaczysz, że będziesz ogarniał.

Co do serwera, polecam każdemu osobnikowi ten serwer, który nie wie gdzie grać.

Grałem sam i grałbym dalej gdyby nie wyjazd.

Jest to jeden z lepszych serwerów, a nawet i najlepszy aktualnie na polskiej scenie Metina.

Administracja serwerem się zajmuje, jest reklama, jest dużo ludzi, jest walka (czyt. wojny, walki o spoty), jest z kim handlować.

Jest tu masa rzeczy do robienia, o eq trzeba się postarać bo ludzi na metki/bossy biega multum. Ale dobrym sposobem było wprowadzenie tych wielu dungeonów z których leci tyle ulepów :v

POWODZENIA DALEJ PANOWIE : )))

Problem w tym że mam eq =)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

ja jakos stoje juz z 5dzien na 110 lvl'u i farmie dungi 110lvl....

Na jednej połowie ekranu leci film/serial a na drugiej metek i ciskam sobie dunga...

Z połowy ulepszaczy robie eq a co zostanie wszystko leci na sklep i sprzedaje (perly/prochy/i inne ulepki)

Jak naraize eq exp full (L) eq pvp połowa na (L) a połowa na eq z lez ale przy okazji mam juz 500SM i 20kkk i teraz tylko kupić 100SM i mam peta do expa...

Na tym serwerze jest tyle sposobów na zarobek że głowa mała. Na wszystko jest kupiec wystarczy dropić i wystawiać sklepy

PS

Na serwerze gram po 2-3h dziennie bo tak pracuje i jakoś nie narzekam z lvl'em nie lecę ponieważ wolę wszystko robić na bieżąco niż potem płakać że o ulepki trudno.

Jak jakis ulepszaczy nie moge wydropić ponieważ bossy zajęte ide na dunga dropie ulepszacze sprzedaje a za zarobioną kase kupuje ulepki których nie mogę zdobyć

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Dlaczego strona serwera nie chce się otwierać na Firefoxie i Operze ? Jedynie coś tam się wyświetla na IE11 , ale i tak zbugowane że nie wiadomo o co chodzi. Tylko ja mam taki problem ?

Opublikowano

Dlaczego strona serwera nie chce się otwierać na Firefoxie i Operze ? Jedynie coś tam się wyświetla na IE11 , ale i tak zbugowane że nie wiadomo o co chodzi. Tylko ja mam taki problem ?

usun ciasteczka i z powrotem wlacz

201dzc.png

Opublikowano

Serwer chyba jeden z lepszych w obecnej chwili :D

Można licznik graczy zobaczyć?

Hym co za różnica czy będzie licznik czy nie skoro w całej grze jest bardzo dużo graczy :P

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer chyba jeden z lepszych w obecnej chwili :D

Hym co za różnica czy będzie licznik czy nie skoro w całej grze jest bardzo dużo graczy :P

Pytam o liczbę graczy z czystej ciekawości ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Pytam o liczbę graczy z czystej ciekawości ;>

Obecną liczbe graczy mozna przyrownac do sztucznego tlumu. Ile juz bylo serwerow, z wielka reklama - gralo po 3/4k osob a po 2-3 miesiacach staly puste. No ale chwalcie sie tymi ss'ami licznika, ss'ami z miast poki macie przyslowiowe piec minut i jestescie w centrum uwagi. Tyle ode mnie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Obecną liczbe graczy mozna przyrownac do sztucznego tlumu. Ile juz bylo serwerow, z wielka reklama - gralo po 3/4k osob a po 2-3 miesiacach staly puste. No ale chwalcie sie tymi ss'ami licznika, ss'ami z miast poki macie przyslowiowe piec minut i jestescie w centrum uwagi. Tyle ode mnie.

Dobra, polecam VirtualMT2 - tam gra stale 3k osób od 4 lat  -.-

T9S9sNO.png

Opublikowano

Twój virtual miał swoje 5 minut a ty na sile wielbisz virtuala i nie polecasz żadnych innych serwerów,skoncz bo nikt cie juz nie słucha :D

Serwer polecam,tydzień gry i 194 lvl,nie jest trudno lecz kapa z krętymi...

@Terios.pl

Co z tymi krętymi? Tylko 330 z rekawicą z isu podczas wbijania 175-195

79160594027661829163.png

Opublikowano

Twój virtual miał swoje 5 minut a ty na sile wielbisz virtuala i nie polecasz żadnych innych serwerów,skoncz bo nikt cie juz nie słucha :D

Serwer polecam,tydzień gry i 194 lvl,nie jest trudno lecz kapa z krętymi...

@Terios.pl

Co z tymi krętymi? Tylko 330 z rekawicą z isu podczas wbijania 175-195

Będzie zwiększony drop Krętych Kluczy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Żeby nie było, event blasku jest w tej chwili, a Administracja na jutro też coś przygotowała.
Podoba mi się to, administracja się stara, częste aktualizacje, są pvp, wojna o spot, gildijne, tego właśnie brakowało na większości serwerach. :D

Opublikowano

Jest tutaj jakis dungeon, na ktorym mozna farmić yangi?

PONAWIAM PYTANIE, JEST TUTAJ TAKI DUNGEON, GDZIE MOZNA DROPIC HAJS W WIEKSZYCH ILOSCIACH?

Opublikowano

Możesz na 110. z metków i z bosa bryłki lecą po 10 szt.

Nie chodzi mi o metki i bosa tylko o hajs z mobow na dungeonie, zeby mozna bylo zostawic postac i zablokowac spacje a ona sama by dropila

Opublikowano

@Terios.pl

Proponuję usunąć Białe, niebieskie i czerwone perełki z dropu Berana a zwiększyć drop kolorowych perełek, dlaczego ? Ponieważ białe etc są potrzebne do EQ 150 a potem tylko i wyłącznie kolorowe, więc nie ma sensu żeby one dropiły na dungeonie 180 bo staną się bezwartościowe i pewnie za parę tyg jak większość wbije 180 to ludzie będą je wywalać na ziemie, a jeżeli je usunecie to mniejsze poziomy będą miały na czym zarabiać. Proponuję to przemyśleć. 

Polecam. 

Jeżeli zwiększacie drop kluczy to polecam również to zmienić ; D 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...