Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym czekaniem jeszcze 3 dni to przesada. Zróbcie koniec ankiety po 24h od rozpoczęcia i działajcie bo nie ma na co czekać.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ja lubię pisać takie rzeczy, szczególnie, że dzisiaj cały dzień były dyskusje z zespołem i jak zabieram się za podsumowanie, to wy piszecie o tym jakie są plany.

Szczególnie, że nie jesteśmy ślepi i nie lubimy być porównywani do innego serwera. Jeżeli coś jest źle zrobione są skargi to staramy się to poprawić, tak samo jest w tym przypadku.

Tak w skrócie powstały 2 tematy na naszym forum, linki znajdziecie niżej.

Pierwszy z nich dotyczy zmian dotyczących ekwipunku na 190 poziom oraz berana. Drugi temat dotyczy balansu klas oraz przedmiotów z nim związanych.

Temat pierwszy zawiera w sobie ankietę, więc możecie tam się udzielać i napisać co myślicie o naszym pomyśle.

http://forum.terios.pl/index.php?/topic/3223-ekwipunek-190-poziom-drop-z-berana/ 
http://forum.terios.pl/index.php?/topic/3226-balans-klas-teriospl/ 

Kiedy już wspólnie zadecydujemy o tych sprawach zostaną one wcielone (około 3 dni).

Do tego czasu poprawimy inne błędy na serwerze i postaramy się kilka rzeczy dodać (Wasze sugestie).

Na weekend znowu szykujemy kolejne Eventy.

Witam. Super że macie chęci się za to zabrać tylko szkoda że za 3 dni dopiero. Wiesz a za tamte posty to sorry nie chciałem aby tak wyszło. Serwer mi się bardzo podoba jest sporo graczy i szkoda by ich było stracić skoro jest tak dużo :) więc że tak z buta powiem sprężajcie swoje tyłki i jazda chłopaki z koksem . Jeśli wam zależy na opinii graczy jak twierdzisz i na graczach to jazda z tematem a nie się opierdzielać xD :rolleyes:

P.S Serwer polecam i w dalszym ciągu szukam ogarnięte osoby do Gildii pisać <3 <3

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTerios mógłbyś ogarnąć żeby po wyjściu z dunga nie rozwalało się pt? Oraz druga sprawa, chodziłem dunga z druga osoba (mniejszy lv niż ja), i niestety poprzechodziły na nią moja misje. Na 90lv ma misje "sytuacja w mieście" i kilka innych z wyższego lv. Te misje się bugują tak samo jak na invorii :) czy tutaj zostanie to naprawione?

Ponawiam pytania :) 

Opublikowano

Właśnie, czysta prawda.

Teraz mamy czekać 3 dni i się patrzeć na siebie w m1, bo po co latać na smoka (szkoda krętych), jeśli macie w planach coś robić.

Ankieta niech trwa do dzisiaj do np. 22:00 i koniec - zamykamy temat i w nocy aktualizacja.

Wczoraj czekałem cały dzień, bo moja propozycja została zamknięta i rozpatrzona pozytywnie, także olałem smoka i czekałem do nocy - ale c***a nie było aktualki.

Opublikowano

Z tą ankietą to w sumie już wiadomy werdykt.. Wiadome że polaczki bd chcieli jak najłatwiej. 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Dnia 30-06-2015 tuż po północy (w NOCY) miała być przerwa w celu:

-[poprawienia dropu szlachetnych

- poprawianie % na ulepszanie

- poprawienie balansu klas

-poprawienie dmg MENTALa

- poprawienie DMG 2 reki 

- poprawienie expa an poszczególnych mapach..

- poprawienie map mobów gdyż na każdej z map sa 2 rodzaje mobów z czegot lyko 1 rodzaj jest opłacalny zawsze do expa. Koleina rzecz są po 1 big spocie na mapie, stosunkowo za mała liczba big spotów- Spoty do zwiększenia.

Teraz się ptytam gdzie ta przerwa?? Tak spamiłeś że w nocy się odbędzie, lecz gówno zrobiłeś..

Teraz zapewne będziesz się tłumaczył że przerwa odbędzie się dziś. Co się okaże że nie będzie jej ani dziś ani jutro...

Dużo obiecujesz dużo mówisz!! Gówno sobie z nas robisz..

Teraz ludzie gówno będą sobie z was robić...

Czyżby napływ  kasy z IS już się przydał?? Dobrze zainwestowałeś pieniążki??? To teraz możesz sobie nas olewać???

Jak już mówiłem nie POLECAM SERWERA...

P.s Zanim coś powiesz, obiecasz!! Przemyśl to sobie x 100. Gdyż wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dnia 30-06-2015 tuż po północy (w NOCY) miała być przerwa w celu:

-[poprawienia dropu szlachetnych

- poprawianie % na ulepszanie

- poprawienie balansu klas

-poprawienie dmg MENTALa

- poprawienie DMG 2 reki 

- poprawienie expa an poszczególnych mapach..

- poprawienie map mobów gdyż na każdej z map sa 2 rodzaje mobów z czegot lyko 1 rodzaj jest opłacalny zawsze do expa. Koleina rzecz są po 1 big spocie na mapie, stosunkowo za mała liczba big spotów- Spoty do zwiększenia.

Teraz się ptytam gdzie ta przerwa?? Tak spamiłeś że w nocy się odbędzie, lecz gówno zrobiłeś..

Teraz zapewne będziesz się tłumaczył że przerwa odbędzie się dziś. Co się okaże że nie będzie jej ani dziś ani jutro...

Dużo obiecujesz dużo mówisz!! Gówno sobie z nas robisz..

Teraz ludzie gówno będą sobie z was robić...

Czyżby napływ  kasy z IS już się przydał?? Dobrze zainwestowałeś pieniążki??? To teraz możesz sobie nas olewać???

Jak już mówiłem nie POLECAM SERWERA...

P.s Zanim coś powiesz, obiecasz!! Przemyśl to sobie x 100. Gdyż wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie!

A może coś poszło nie tak i nie dali zrobić ten aktualizacji? Pomyśl, bo zachowujesz się jak dziecko. :v

Opublikowano

A może coś poszło nie tak i nie dali zrobić ten aktualizacji? Pomyśl, bo zachowujesz się jak dziecko. :v

Jak dziecko powiadasZ??

Coś poszło nie tak?? To może jakieś info należało by wstawić??

Pomyśleć to możesz ty. Zresztą szczyle nie maja prawa głosu

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Nie polecam juz tego serva :D po 90 nie ma juz gdzie expic :D.3k ludzi na servie a nie ma gdzie expic xDD najlepsze spoty zajete bo motlochy odbijaja :D

comment_5iKqSMvfV82suTJznKy4W0SqnGF7huiK

Jak dziecko powiadasZ??

Póki co ty się zachowujesz jak szczyl.

Zauważyłem że czasami przy przekroczeniu kwoty 2kkk na sklepie zarobiony hajs się resetuje.

@Terios.pl

Po zmianie nazwy żadne misje itp nie znikną?

Opublikowano

Jak dziecko powiadasZ??

W internecie udawaj sobie kogo chcesz, ale takim zachowaniem własnie udowadaniasz samemu sobie, że w realnym świecie jesteś za przeproszeniem pionkiem. Wyzywaj, wyzywaj, może Ci jakoś ten ból przejdzie po tym, jak koledzy się z Ciebie wyśmiewają.

Moja ostatnia wiadomość w Twoją stronę: Daj im czas, bądź idź na ich forum i sam się osobiście zapytaj? Masz język, zapytaj się a jak nie to czekaj spokojnie na inofrmacje od nich. Złość piękności szkodzi. ;- )

Za ile chodzą (100) sm w grze? Widziałem różne ceny, ale nie chcę przepłacić, mimo że mam dużo yangów. Wiadomo, gospodarka się zmienia z dnia na dzień.

Opublikowano

comment_5iKqSMvfV82suTJznKy4W0SqnGF7huiK

Póki co ty się zachowujesz jak szczyl.

Znam się wgl że  wpierdalasz się w rozmowę??

Boli cie prawda? Czy co? Skończ miłosiernie spamić nie potrzebnie..

Swoją opiniom prezentujesz Dno.. Aby zniżyć się do twego poziomu, musiałbym położyć się na podłodze.

W internecie udawaj sobie kogo chcesz, ale takim zachowaniem własnie udowadaniasz samemu sobie, że w realnym świecie jesteś za przeproszeniem pionkiem.

Z takimi osobami nie ma sensu rozmawiać.

Moja ostatnia wiadomość w Twoją stronę: Daj im czas, bądź idź na ich forum i sam się osobiście zapytaj? Masz język, zapytaj się a jak nie to czekaj spokojnie na inofrmacje od nich. Złość piękności szkodzi. ;- )

Za ile chodzą (100) sm w grze? Widziałem różne ceny, ale nie chcę przepłacić, mimo że mam dużo yangów. Wiadomo, gospodarka się zmienia z dnia na dzień.

Jestem Pionekim? To ty jesteś mą fają do szczania. Tyle w temacie.

Zasięgnij rady od Rodziców bo pojazdy ci nie wychodzą. Koleina sprawa.

Przyjdź z elementarzem bo Cię nie rozumie...

Opublikowano

Znam się wgl że  wpierdalasz się w rozmowę??

Boli cie prawda? Czy co? Skończ miłosiernie spamić nie potrzebnie..

Swoją opiniom prezentujesz Dno.. Aby zniżyć się do twego poziomu, musiałbym położyć się na podłodze.

Po zaczepianiu nawet w statusie stwierdzam że jesteś niedojebany umysłowo i nie masz nic lepszego do roboty jak zaczepianie użytkowników na forum.

Spłyń z tematu i nie rób z sb jeszcze większego błazna. Bez pozdrowień.

Albo przypływ ludzi jest większy z dnia na dzień albo komuś się nudzi bo lagi są masakryczne przy expie... Dosłownie aż się odechciewa expić

@kwiatmix

Już dawno powinieneś tego śmiecia wyrzucić z tej prezki a nie bawić się w perfekcyjnego moderatora którym nie jesteś.

# Atreja # Na serwerze jest zbyt dużo obiektów z innej gry.

Bez pozdrowień..

Opublikowano

Po zaczepianiu nawet w statusie stwierdzam że jesteś niedojebany umysłowo i nie masz nic lepszego do roboty jak zaczepianie użytkowników na forum.

Spłyń z tematu i nie rób z sb jeszcze większego błazna. Bez pozdrowień.

Albo przypływ ludzi jest większy z dnia na dzień albo komuś się nudzi bo lagi są masakryczne przy expie... Dosłownie aż się odechciewa expić.

Niedojebany Umysłowo jesteś jak na razie tylko Ty! :)

A co do błazna to szukaj go u siebie w domu. Podpowiem Ci.. Leży na kanapie!

Wiesz urzekła mnie twa historia :) Na pewno wyśle Sms'a na zapomogę tobie do Szkoły :) 

Opublikowano

Nie polecam juz tego serva :D po 90 nie ma juz gdzie expic :D.3k ludzi na servie a nie ma gdzie expic xDD najlepsze spoty zajete bo motlochy odbijaja :D

Ja bez problemu sobie znajdowalem spota na mapach 90/110/130.

Metin polega na rywalizacji, jak ci to przeszkadza zmien gre.

Opublikowano

Ja bez problemu sobie znajdowalem spota na mapach 90/110/130.

Owszem znajdowałeś. Lecz nie te moby co się na nich Expi. A jeśłi nawet to chyba z początku serwa:)

Zazwyczaj jest tak:

Spot zajęty, zaczyna się ksucie. Wpada Gildia z Eq i masz pozamiatane. Zmieniasz Ch! Lecz oni wytrwale ci gonią po każdym Channelu :)

Więc expić możesz sobie ewentualnie na małych spotach bądź średni spot z prawidłowymi mobami - (Z 1 rodzaju leci na każdej mapie więcej expa!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...