Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że nic nie robienie to:

Siedzenie na ts przez kilka godzin i szukanie pier*****ch złodziei to co dla Ciebie jest robieniem czegoś?

+ Została wprowadzona opcja, że za każde logowanie dostajecie IP osoby, która wbijała wam na konto (na emaila przychodzi wiadomość)

Z tego co wiem to wasze oficjalne stanowisko na temat kradzieży jest mniej więcej następujące: nie posiadajcie takich samych passów tutaj jak na innych serwerach, jeśli was okradli radźcie sobie sami. Wy odpowiedzialności za to nie bierzecie, to czemu niby nagle szukacie złodziei? Nie żebym się czepiał ale dokładnie to co przytoczyłem to wasze słowa jeszcze z niedawna.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem to wasze oficjalne stanowisko na temat kradzieży jest mniej więcej następujące: nie posiadajcie takich samych passów tutaj jak na innych serwerach, jeśli was okradli radźcie sobie sami. Wy odpowiedzialności za to nie bierzecie, to czemu niby nagle szukacie złodziei? Nie żebym się czepiał ale dokładnie to co przytoczyłem to wasze słowa jeszcze z niedawna.

No to źle wiesz bo właśnie siedze z Uberem i sprawdzamy logi z handlu/logowań na okradzione konto i jeżeli coś da się zwrócić to zwracamy niestety wszystkiego nie jesteśmy w stanie zwrócić.

A Wy dalej wierzcie innym, że nic nie robimy ;)

Opublikowano

No to źle wiesz bo właśnie siedze z Uberem i sprawdzamy logi z handlu/logowań na okradzione konto i jeżeli coś da się zwrócić to zwracamy niestety wszystkiego nie jesteśmy w stanie zwrócić.

U mnie jakoś nikt nie sprawdzał żadnych logów pomimo, że podałem dokładną godzinę kradzieży eq, dostałem tylko wiadomość od supportu, że to nie wasza sprawa. Nawet o ile pamiętam to podałem wam nick gracza który później to eq sprzedawał w m1. 

Opublikowano

U mnie jakoś nikt nie sprawdzał żadnych logów pomimo, że podałem dokładną godzinę kradzieży eq, dostałem tylko wiadomość od supportu, że to nie wasza sprawa. Nawet o ile pamiętam to podałem wam nick gracza który później to eq sprzedawał w m1. 

Zawsze w prezentacjach administracja pisze, ze sie stara, ze robi nie wiadomo co a prawda jest inna :) Nie dziw sie.

sss

Opublikowano

Zawsze w prezentacjach administracja pisze, ze sie stara, ze robi nie wiadomo co a prawda jest inna :) Nie dziw sie.

DAM DOBRE EQ, SYREK, EQ SMOKA, ULEPY ITP ITD ZA SMS 12,30 LUB 6,15! PISAC PO WIECEJ INFO.

Może dlatego, że każdy serwer ma swój regulamin, a to że niektóre osoby nawet go nie przeczytały to nie nasza wina.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Może dlatego, że każdy serwer ma swój regulamin, a to że niektóre osoby nawet go nie przeczytały to nie nasza wina.

To że forum nie jest obowiazkowe to nie nasza wina. A chyba na nim jest regulamin ? ;)

Opublikowano

To że forum nie jest obowiazkowe to nie nasza wina. A chyba na nim jest regulamin ? ;)

Ile razy będzie dyskutować o tym, że nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania? Nie musisz mieć nawet konta, aby móc zobaczyć regulamin, wystarczyło tam wejść.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ile osób gra tutaj mniej więcej, bo nie ma licznika online na stronie?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Regulamin regulaminem, ale... Wybiórcze traktowanie? Jednym zwrócicie, innym nie? Jak to jest? Pytam ze względu na to, że raz piszecie, że to nie Wasza sprawa, a tu?Czuję się zagubiony. :C
Opublikowano

DAM DOBRE EQ, SYREK, EQ SMOKA, ULEPY ITP ITD ZA SMS 12,30 LUB 6,15! PISAC PO WIECEJ INFO.

Gracze narzekają zawsze, gdy Administracja nic nie robi narzekają ze nie robi nic, gdy robią to i tak narzekają ze robi mało. Po prostu wśród graczy w metku jest taka "grupa" płaczków, wiecznie niezadowoleni i wiecznie narzekaj :D

Serwer polecam.

Opublikowano

Proponuję usunąć Białe, niebieskie i czerwone perełki z dropu Berana a zwiększyć drop kolorowych perełek, dlaczego ? Ponieważ białe etc są potrzebne do EQ 150 a potem tylko i wyłącznie kolorowe, więc nie ma sensu żeby one dropiły na dungeonie 180 bo staną się bezwartościowe i pewnie za parę tyg jak większość wbije 180 to ludzie będą je wywalać na ziemie, a jeżeli je usunecie to mniejsze poziomy będą miały na czym zarabiać. Proponuję to przemyśleć. 

Polecam. 

No nie bardzo,zawsze można je posprzedawać i jest zarobek ;>

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ile osób gra tutaj mniej więcej, bo nie ma licznika online na stronie?

Rekord był 3,2k

Zapewne teraz kiedy są wakacje to albo się liczba zwiększy, albo zmniejszy, btw w dniu gra od 1,5k-2,5k

Opublikowano

Aa, okej.

A o co chodzi z tymi marmurami? Mam wlaczony wyglad psow zamiast mobkow, a marmur orka wciaz jest marmurem psa.

• Poprawiliśmy podstawowe marmurki (przemiana na pieskach),

ponawiam

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Rekord był 3,2k

Zapewne teraz kiedy są wakacje to albo się liczba zwiększy, albo zmniejszy, btw w dniu gra od 1,5k-2,5k

Raczej nie bd wiecej bo ludzie wola zaczyna na nowych (takie moje obserwacje nie hejtuje broń boże) a takich będzie dużo w wakacje :D

Opublikowano

Raczej nie bd wiecej bo ludzie wola zaczyna na nowych (takie moje obserwacje nie hejtuje broń boże) a takich będzie dużo w wakacje :D

zobacyzmy, jak przy santerii gdzie niby gra 1,600 graczy terios miał 3,2k to wiele może się wydarzyć. ;d

Opublikowano

zobacyzmy, jak przy santerii gdzie niby gra 1,600 graczy terios miał 3,2k to wiele może się wydarzyć. ;d

Nie no życze Teriosowi jak najlepiej ale konkurencja też nie spi dzisjaj np :D

Opublikowano

Nie no życze Teriosowi jak najlepiej ale konkurencja też nie spi dzisjaj np :D

Kilka  Dużych Reworków się szykuje!

Ale jaki to ma związek? Niech robią reworki, my staramy, aby gracze zostali z nami dłużej, a to że są już Wakacje to wiadome, że ruszać będzie masa serwerów.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ale jaki to ma związek? Niech robią reworki, my staramy, aby gracze zostali z nami dłużej, a to że są już Wakacje to wiadome, że ruszać będzie masa serwerów.

prosze aby ktos sie zajął supportem. czekam na rozpatrzenie mojego zgloszenia Id 2150

Opublikowano

Wytlumaczy mi ktoś jak KerroxOrreo robi tak że nie wchodzi w niego żaden dmg ze skilli i hitów? To nie 1 taki przypadek,dużo razy prałem sie z kolesiami tutaj i ani skillem ani hitami żadem dmg im nie wchodził chociaż dostawali całą serie na klate...

@Terios.pl Paczaj :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Informacja prosto od Ciebie jakiś czas temu na pw w grze była taka, że jako administracja nie pomożecie mi bo nie bierzecie za to odpowiedzialności, gracz sam musi dbać o konto itd. I moja sprawa wyglądała trochę inaczej, ale nawet szczegółów nie przedstawiłem bo zdążyłeś mi odpowiedzieć, że nie mam co liczyć na pomoc ;) Także chyba teraz się obudziliście z tą pomocą, i żeby nie było jestem daleki od hejtowania tego serwera bo jest w porządku ale też nie udawaj, że tak pomagacie w sprawach kradzieży jak się dopiero teraz obudziliście xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...