Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale do czego mam się przyznać? ze wymieniałem Brylki za Doladowanie? żadnego allegro nie było mówy.

Ooo widzę lizusek :)

Lizus, bo chcą dla administracji jak i servera najlepiej? Teraz widać, jak niski masz iloraz inteligencji. ;- )

/ btw - jaki % jest na drop PO z szkaty serwerowej?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I mam zmaair pisać do administracji MPC w tej sprawie nie odpuszczę. A wam ludzie radze nie grac na tym serwie. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

I mam zmaair pisać do administracji MPC w tej sprawie nie odpuszczę. A wam ludzie radze nie grac na tym serwie. 

Tej sprawy, czyli źle zabezpieczonego konta?

T9S9sNO.png

Opublikowano

Co ci administracja na mpcforum poradzi? Twoja wina ze cie okradli

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tej sprawy, czyli źle zabezpieczonego konta?

JAKIE ZŁE zabezpieczone konto? Na każdym serwie mam inne hasło KAŻDYM . 

Mam w dupie to czy mnie okradli bo i tak nie gram tu. Ale moje poufne dane ma ten serwer i tyle. I ktoś wbija na moje konto znając hasło.A nie realne jest to aby znał bo na każdym mam inne.

POWINNIŚCIE zareagować chociaż z informacja o tym aby ludzie zmienili hasła założę sie o stówę ze w ciągu 2 dni zasypie ten temat sie kradzieżami. Ale nie admin serwera bagatelizuje sprawę i mówi "złe zabezpieczone konta" hahaha żenada zamiast sprawdzić jak najszybciej czy nie było wycieków danych. A może nie potrafi tego sprawdzić? 

Opublikowano

JAKIE ZŁE zabezpieczone konto? Na każdym serwie mam inne hasło KAŻDYM . 

Mam w dupie to czy mnie okradli bo i tak nie gram tu. Ale moje poufne dane ma ten serwer i tyle. I ktos wbija na moje konto znając hasło które mam inne na każdym serwie tak? 

Nie wiem, nie interesuje mnie to nie była to nasza wina, nie było żadnego przecieku, błędu itp. Mam znajomych, którzy grają w metina i takiego problemu nie mają nigdy.

Kolego jakiego wycieku danych, nie odpowiadamy za inne serwery, które są prowadzone w taki sposób, że ich bazy latają w sieci. Nie ucz ojca dzieci robić.

Informacja o tym, że warto dbać o bezpieczeństwo swojego konta już jest na naszym forum od +/- tygodnia.

pleczKn.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie wiem, nie interesuje mnie to nie była to nasza wina, nie było żadnego przecieku, błędu itp. Mam znajomych, którzy grają w metina i takiego problemu nie mają nigdy.

Od 2008r grając w metina ani razu mi nikt nie wszedł na konto. 

Załatwiłeś sie czlowieku tym postem. 

#edit

Czy ty udajesz niewiedze? Czy co? ​ANI RAZU NIE UŻYŁEM NA PRIVACH TAKIEGO SAMEGO HASŁA!!! A jest to jedno znaczne z tym że u was był wyciek danych i to ukrywacie jak wsza. 

Opublikowano

Od 2008r grając w metina ani razu mi nikt nie wszedł na konto. 

Załatwiłeś sie czlowieku tym postem. 

Załatwiłem się, twierdzisz, że mamy wyciek danych tak, dotleń się i nie pleć bzdur.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Załatwiłem się, twierdzisz, że mamy wyciek danych tak, dotleń się i nie pleć bzdur.

ANI RAZU NIE MIAŁEM IDENTYCZNEGO HASŁA NA PRIVACH! JEST TO JEDNO ZNACZNE Z TYM ŻE BYŁ U WAS PRZECIEK DANYCH A WY TO UKRYWACIE.

Opublikowano

Kolego jakiego wycieku danych, nie odpowiadamy za inne serwery, które są prowadzone w taki sposób, że ich bazy latają w sieci. Nie ucz ojca dzieci robić.

Informacja o tym, że warto dbać o bezpieczeństwo swojego konta już jest na naszym forum od +/- tygodnia.

pleczKn.png

haha, jak mówiłem administracja ma wszystkich totalnie w 4literach :D, no pojedynczych graczy nie, których wspieraja. Banda Alucard2

Opublikowano

ANI RAZU NIE MIAŁEM IDENTYCZNEGO HASŁA NA PRIVACH! JEST TO JEDNO ZNACZNE Z TYM ŻE BYŁ U WAS PRZECIEK DANYCH A WY TO UKRYWACIE.

Okej zgłoś to w takim razie do prokuratury, tak jak pewien gracz dzisiaj chciał zrobić.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Okej zgłoś to w takim razie do prokuratury, tak jak pewien gracz dzisiaj chciał zrobić.

Nie no K***** Mam w dupie wasz serwer ile ja na nim grałem z godzinę. Czy ty nie kumasz tego że się zdziwiłem ze ktoś mi na konto wbił ? żenada .

Szkoda mi tych ludzi co maja u was zamiar grać dłużej. 

Opublikowano

Nie zdziwił bym się jak, by administracja coś mieszała, i sprzedawała bryłki na lewo, jak na balmorce :D

Ewidentnie ukrywaja to że mieli przeciek bazy. Gdyby to była moja wina miał bym wyj.... ale na boga skad ktos zna moje trilion haseł? 

Opublikowano

Nie zdziwił bym się jak, by administracja coś mieszała, i sprzedawała bryłki na lewo, jak na balmorce :D

Pewnie, człowieku chcesz się bawić w stonogę, to daj dowody chociaż.

Dlaczego głupota niektórych przerasta nawet tych z Wiejskiej?

@Jaki ku*wa przeciek za przeproszeniem, nic takie nie nastąpiło jeżeli to nie dociera do was, do już nie nasza wina.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Chcesz dowody że zachowujecie się ja admini z Alucarda? wejdz na ich prezentacje i poczytaj znajdziesz bratnia dusze.

Po pierwsze nie porównuj nas do nich, po drugie tutaj nie mało miejsce żadne sprzedawanie eq/bryłek, nie było bugowania przedmiotów przez sklepy Offline.

Nie było tym bardziej żadnego wycieku bazy ani nic w tym rodzaju.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Tak, a ja mam słonia w domu, piszesz identycznie jak na alucard, może proboszcz juz zmienił serwer? kłamstwo na kłamstwie administracji

Opublikowano

Po pierwsze nie porównuj nas do nich, po drugie tutaj nie mało miejsce żadne sprzedawanie eq/bryłek, nie było bugowania przedmiotów przez sklepy Offline.

Nie było tym bardziej żadnego wycieku bazy ani nic w tym rodzaju.

Jasne takie bajki zachowaj dla siebie .... Gdyby nie było przecieku waszej bazy to by nikt nie wszedł na moje konto. Hasła zawsze wymyślam nowe podczas zakładania konta. 

Opublikowano

@ Człowieku weź się ogarnij. Na serwerze masz ponad 2k graczy i akurat tobie ktoś się na konto wbił.. Skoro sam mówiłeś że grałeś może 1h i nie będziesz grał dalej to na cholere tu siedzisz? Myślisz że coś zdziałasz??

Opublikowano

@Terios.pl

A jak z tą plotą o ludziach na ts w sprawie pustych kont? Prawda to?

Nie rozumiem, jaśniej proszę zadać pytanie, co do tych dwóch osób nie mam zamiaru się wypowiadać już, niech dalej żyją w ich świecie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie ma sensu pisać z tymi małpami, dwójka idiotów, która próbuje przedstawić serwer w złym świetle.

9e36ed77985663bde317d6b9f9823440.png

Taki mi dzis email wpadł . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...