Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem, jaśniej proszę zadać pytanie, co do tych dwóch osób nie mam zamiaru się wypowiadać już, niech dalej żyją w ich świecie.

Jaśniej? Jaśniej się nie da... Przed tymi dwoma typa ktoś pisał o osobach na waszym ts z powodu pustych kont. Proste pytanie, czy to prawda, czy nie? Chociaż raz odpowiedz normalnie.

/pustych, czyli bez niczego

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaśniej? Jaśniej się nie da... Przed tymi dwoma typa ktoś pisał o osobach na waszym ts z powodu pustych kont. Proste pytanie, czy to prawda, czy nie? Chociaż raz odpowiedz normalnie.

/pustych, czyli bez niczego

Masz na myśli konta, które zostały okradzione - owszem dzisiaj kilkanaście osób zostało okradzione, nie z naszej winy, lecz pewnych osób, które posiadają liczne bazy danych z innych upadłych już serwerów.

Jak widać w temacie również mamy kilku szeryfów, którzy wiedzą lepiej, ale to pominę.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ludzie ja naprawdę miałem zlewkę na ten serwer.U mnie obowiązuję zasada Każdy serwer-inne hasło. 

0b56f5f562ebad54ee9cb8ca7f054ca2.png

Mam niezmienne IP. To nie bajka aby zepsuć reputacje serwera. I jeszcze na bezczelnie kłamią że komuś innemu wyciekła baza haha 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Ludzie ja naprawdę miałem zlewkę na ten serwer.U mnie obowiązuję zasada Każdy serwer-inne hasło. 

0b56f5f562ebad54ee9cb8ca7f054ca2.png

Mam niezmienne IP. To nie bajka aby zepsuć reputacje serwera. 

Ale co Ty chcesz tutaj udowodnić - pokazałeś ss'a z powiadomienia, który każdy dostaje na Mail'a, jeżeli ktoś zaloguje się na Twoje konto.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ale co Ty chcesz tutaj udowodnić - pokazałeś ss'a z powiadomienia, który każdy dostaje na Mail'a, jeżeli ktoś zaloguje się na Twoje konto z innego adresu IP niż Twój.

Dobrze wytłumacz mi jedno jakim cudem ktoś się zalogował skoro mam inne hasła na każdym serwie? Geniusz? 

Na ta chwile robicie z ludzi podludzi. Kłamiąc prosto w twarz. ALe wasze niedoczekanie zaraz jakiś pro user zostanie okradziony i wasz serwer zdechnie jestem tego przekonany w 100%  bo wiem że hasła mojego nikt nie mógł zgadnąć. A tym bardziej loginu. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Ale co Ty chcesz tutaj udowodnić - pokazałeś ss'a z powiadomienia, który każdy dostaje na Mail'a, jeżeli ktoś zaloguje się na Twoje konto.

Jak kilka osób na czacie pisze na kolorowo ? Czyżby to nie mod?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobrze wytłumacz mi jedno jakim cudem ktoś się zalogował skoro mam inne hasła na każdym serwie? Geniusz? 

Na ta chwile robicie z ludzi podludzi. Kłamiąc prosto w twarz. ALe wasze niedoczekanie zaraz jakiś pro user zostanie okradziony i wasz serwer zdechnie jestem tego przekonany w 100%  bo wiem że hasła mojego nikt nie mógł zgadnąć. A tym bardziej loginu. 

Dalej wmawiaj sobie, że mieliśmy wyciek danych.

Jak kilka osób na czacie pisze na kolorowo ? Czyżby to nie mod?

Tak najprawdopodobniej to pewien rodzaj moda.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jestem pewien ze jakbym odkopał baze pandory ktorą miałem, miałbym z lekka 20 kont... ludzie mają loginy i konta takie same przez całe życie.. :P

Polecam serwer. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

A za tego moda jest ban ? ; d 

Nie zamierzamy za to banować, jeżeli ktoś pamięta to osoby na Xenoxie tak robiły czy innych serwerach.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie zamierzamy za to banować, jeżeli ktoś pamięta to osoby na Xenoxie tak robiły czy innych serwerach.

Prosze Cie,obserwuj gracza o nicku ,, Nitrouz '' od 3 dni go widze jak expi na wh ale nie moge go nagrać bo jak znajde sie w polu widzenia to wywala go z gry...

Jak mozesz to wyslij kogoś zeby go obserwował ;)

Polecam serwer

79160594027661829163.png

Opublikowano

Prosze Cie,obserwuj gracza o nicku ,, Nitrouz '' od 3 dni go widze jak expi na wh ale nie moge go nagrać bo jak znajde sie w polu widzenia to wywala go z gry...

Jak mozesz to wyslij kogoś zeby go obserwował ;)

Polecam serwer

metin2bob, moj znajomy xD 

Nie ma uja na to, nie dadzą rady go sprawdzić :D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

metin2bob, moj znajomy xD

Nie ma uja na to, nie dadzą rady go sprawdzić :D

Przez chwile z daleka widać jak moby padają a on nie macha,po 2 sekundach go wywala ;>

79160594027661829163.png

Opublikowano

Przez chwile z daleka widać jak moby padają a on nie macha,po 2 sekundach go wywala ;>

Tak samo jak twoja kolezanka co nie :)?.Wytlumaczy mi to administratorzy teriosa?

5lgl2c.jpg

u2v5wd.jpg

Wytumaczy ktos :)???

Kiedy k***a znerficie ta pierdolona ninje przy 60 absach wali z chmury 60k na 135 lv :> widze ze drugi glador sie szykuje 20mil z chmury ;)

Dobra wbilem mentalowi 135 lv myslalem ze bedzie dobry do pvp a tu przy 186 luda wali 12k w ninje a ninja we mnie 135 40k dziekuje dowidzenia keidy macie to zamiar zbalansowac??.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

http://snag.gy/xFAA5.jpg

http://snag.gy/2Ron7.jpg

Konto puste, cóż, chyba nie mam co grać jak tyle pracy poszło.. 176lvl, itemy poszły się.. :/

xDDDDDDDD kolejne konto ojebane a admistracja nic nie robi :D.

Kiedy zmienicie nazwe z teriosa na glador ? glador bedzie bardziej pasowac bo tylko tam ninja napierdala z zasadzki 1kkk a z chmury z 16kkk? tak jak tutaj >:D zasadzka 10k chmura 40k ;D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Tak samo jak twoja kolezanka co nie :)?.Wytlumaczy mi to administratorzy teriosa?

5lgl2c.jpg

u2v5wd.jpg

Wytumaczy ktos :)???

Kiedy k***a znerficie ta pierdolona ninje przy 60 absach wali z chmury 60k na 135 lv :> widze ze drugi glador sie szykuje 20mil z chmury ;)

Dobra wbilem mentalowi 135 lv myslalem ze bedzie dobry do pvp a tu przy 186 luda wali 12k w ninje a ninja we mnie 135 40k dziekuje dowidzenia keidy macie to zamiar zbalansowac??.

Expiac wraz z cieciem z siodla przy lagach na tych mapach tak to wyglada,jesli on ma wh to pol serwera go ma xD

Btw. Ogarnij full is do pvp i all na 135 L ;) Ja na twoim lvlu bilem po 40k duchowym to nw co taki dmg masz "niby",ninja jest mocna ale kryt z duchowego miazdzy wszystko

Polecam serwer

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kiedy zmienicie nazwe z teriosa na glador ? glador bedzie bardziej pasowac bo tylko tam ninja napierdala z zasadzki 1kkk a z chmury z 16kkk? tak jak tutaj > :D zasadzka 10k chmura 40k ;D

Nie robią bo administracja nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże... Nie róbcie takich samych pasów wszędzie lub nie grajcie na shitowych serwerach bo potem admin opierd##a wszystkich bo ma baze.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Mi też całe eq wyparowało ale jakoś emaila nie dostałem. 

Powiadomienia E-mail dostaje się po każdym logowaniu na stronę. 

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Kiedy zmienicie nazwe z teriosa na glador ? glador bedzie bardziej pasowac bo tylko tam ninja napierdala z zasadzki 1kkk a z chmury z 16kkk? tak jak tutaj > :D zasadzka 10k chmura 40k ;D

Jeżeli uważasz, że nic nie robienie to:

Siedzenie na ts przez kilka godzin i szukanie pier*****ch złodziei to co dla Ciebie jest robieniem czegoś?

+ Została wprowadzona opcja, że za każde logowanie dostajecie IP osoby, która wbijała wam na konto (na emaila przychodzi wiadomość)

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że nic nie robienie to:

Siedzenie na ts przez kilka godzin i szukanie pier*****ch złodziei to co dla Ciebie jest robieniem czegoś?

+ Została wprowadzona opcja, że za każde logowanie dostajecie IP osoby, która wbijała wam na konto (na emaila przychodzi wiadomość)

I jak myślisz co z tym IP będzie można zrobić..?

Opublikowano

Proponuję usunąć Białe, niebieskie i czerwone perełki z dropu Berana a zwiększyć drop kolorowych perełek, dlaczego ? Ponieważ białe etc są potrzebne do EQ 150 a potem tylko i wyłącznie kolorowe, więc nie ma sensu żeby one dropiły na dungeonie 180 bo staną się bezwartościowe i pewnie za parę tyg jak większość wbije 180 to ludzie będą je wywalać na ziemie, a jeżeli je usunecie to mniejsze poziomy będą miały na czym zarabiać. Proponuję to przemyśleć. 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Expiac wraz z cieciem z siodla przy lagach na tych mapach tak to wyglada,jesli on ma wh to pol serwera go ma xD

Btw. Ogarnij full is do pvp i all na 135 L ;) Ja na twoim lvlu bilem po 40k duchowym to nw co taki dmg masz "niby",ninja jest mocna ale kryt z duchowego miazdzy wszystko

Polecam serwer

Tufu :))) ale nie kryj kolegi bo widac byl jak popierdala ;) a ten wojownik w bojowniku to ty :).5mb pobierania i lagi gg amarozo po co piszesz ze ciecie z siodla skoro sam widzialaes albo nawet wiesz ze napierdala na wh : )

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...