Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam się zastanawiam po co wy zwiększacie cały czas czas wód zamiast dodać % wartości z wód do rosek i było by po kłopocie ; D A jak wiadomo rosy z wodami się bugują np jak na początku odpalimy wodę to nie będziemy mogli włączyć rosy, dlatego fajnie by było jakbyście zrobili tak jak napisałem powyżej. 

xD 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

terios-id_wapawna.png

Administracja cebulaki, nie gram na PL-u tylko na privie, ADMINISTRACJA POCZULA PRZYPLYW $$$$$ na na banie odbija.

Dodam ze jakies około tydzień temu dostałem bana za ksucie na spocie, administrator nawet sie nie wypowiedzial na forum.

Opublikowano

terios-id_wapawna.png

Administracja cebulaki, nie gram na PL-u tylko na privie, ADMINISTRACJA POCZULA PRZYPLYW $$$$$ na na banie odbija.

Proponuje czytać regulamin, a potem wylewać żale na forum. Sprzedaż Yang jest zabroniona i wszystkie konta dostają bana.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Proponuje czytać regulamin, a potem wylewać żale na forum. Sprzedaż Yang jest zabroniona i wszystkie konta dostają bana.

A Jezeli komus sie nie chce czytac to mam takie pytanko.

Czy mogę sprzedać konto, za sm'y na innym privie?

Opublikowano

Nie wylewam smutków, bo mi to wisi obok... tylko ostrzegam ludzi którzy chca spokojnie pograc, a bany za ksucie to tez jest w regulaminie? bo nie tylko ja za wbicie na spota juz dostalem bana.

A po za tym, cos macie nie ten tego? chciałbym jeszcze ten regulamin zobaczyc, przy zakladaniu konta go nie ma!

Opublikowano

Nie wylewam smutków, bo mi to wisi obok... tylko ostrzegam ludzi którzy chca spokojnie pograc, a bany za ksucie to tez jest w regulaminie? bo nie tylko ja za wbicie na spota juz dostalem bana.

A po za tym, cos macie nie ten tego? chciałbym jeszcze ten regulamin zobaczyc, przy zakladaniu konta go nie ma!

Nie ma żadnych banów za ksucie, dziennie banuję +/- 100 osób i żadna nie dostała za takie coś - zawsze piszę: Silniejszy wygrywa i tyle w temacie. Wystarczy wejść na forum i go przeczytać.

A Jezeli komus sie nie chce czytac to mam takie pytanko.

Czy mogę sprzedać konto, za sm'y na innym privie?

Jeżeli się komuś nie chce, to niech potem na forum nie pisze, że dostał bana.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ale ja z forum nie korzystam, na zadnym serwerze, bo na kazdym normalnym serwerze regulamin jest podczas rejestracji...

Yebac, BARDZO BARDZO NIE POLECAM SERWERA, administracje o kant dupy (bany za ksucie od Nexona) (Nie ma regulaminu podczas rejestracji i daja bany za "sprzedaz yang")

Opublikowano

­Mnie okradli tylko 2 razy w życiu. Wszędzie mam inne passy ( Metin jest mi dobrze znany od 7-8 lat ) bo byłem młody, łatwowierny itp . Czytałem będąc w grze ( na Terios'ie ) oraz tutaj na forum, że podobno dużo osób zostało okradzionych - no cóż. Takie sytuacje się zdarzają i wypadałoby to jakoś załatwić / wyjaśnić. Robiąc konto musimy być na to nastawieni . Dlatego ja dziennie gram z godzinkę, żeby później nie żałować, że tyle czasu straciłem :P

Zamierzam jeszcze jakiś czas pograć na tym serwerze bo wydaje się naprawdę fajny. Pamiętajmy o tym, że to tylko itemki w grze. Wiele razy sam rozdawałem innym ( no chyba, że zasilamy IS - to trochę zmienia postać rzeczy, kiedy nas okradną ) 

Co do ksucia itp. - Nie wymagajmy, że jak ktoś z innego królestwa przyjdzie na spota i nas zobaczy expiących to ma nas nie może atakować. To jest normalne ( od niego zależy. Jak jest spoko to nas zostawi w spokoju ) Denerwuję mnie trochę to jak gimby ( z naszego królestwa ) przylatują i pierwsze co piszą to "wypier..." dedają. Czasami nawet przejeżdżałem przez mapkę ( nie zamierzałem nikomu ksuć ) to już wiele osób pisało "wypier..." no niech będzie - silniejszy wygrywa :D

Opublikowano

Ale ja z forum nie korzystam, na zadnym serwerze, bo na kazdym normalnym serwerze regulamin jest podczas rejestracji...

Yebac, BARDZO BARDZO NIE POLECAM SERWERA, administracje o kant dupy (bany za ksucie od Nexona) (Nie ma regulaminu podczas rejestracji i daja bany za "sprzedaz yang")

Kolego idź siać dramy gdzie indziej - chciałbym zobaczyć te bany za ksucie, a to że nie czytasz regulaminu to nie moja wina.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ten płacz jak się dostanie za coś bana zamiast przyjąć popełniony błąd na klatę. 

Serwer Polecam.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ten płacz jak się dostanie za coś bana zamiast przyjąć popełniony błąd na klatę. 

Serwer Polecam.

Nie popełniłem błędu, lecz administracja, jak powiedzial kolega wyzej "nie kazdy uzywa forum" a dwa ze regulamin powinien byc na stronie przy rejestracji, lub byle gdzie ale na stronie, a a ustawienie administracji z graczami? gdy wlecialem kolesiowi na spota napisal zaraz dostaniesz bana za ksucie i po 2 min ban... Równiez oddam postać (której nie zbanowali, lecz zaraz pewnie dostanie za to ze "oddaje postac") Normalnie smiech na sali.

Opublikowano

Nie popełniłem błędu, lecz administracja, jak powiedzial kolega wyzej "nie kazdy uzywa forum" a dwa ze regulamin powinien byc na stronie przy rejestracji, lub byle gdzie ale na stronie, a a ustawienie administracji z graczami? gdy wlecialem kolesiowi na spota napisal zaraz dostaniesz bana za ksucie i po 2 min ban... Równiez oddam postać (której nie zbanowali, lecz zaraz pewnie dostanie za to ze "oddaje postac") Normalnie smiech na sali.

Prosimy o jakieś dowody kowboju, no jak się chce grać na serwerze, to chociaż wypada przeczytać regulamin serwera.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak mam Ci dac dowód (myslący człowieku inaczej) jak mi zbanowaliscie konto za ksucie, bo gracze sa ustawieni z wami...

Prosimy o jakieś dowody kowboju, no jak się chce grać na serwerze, to chociaż wypada przeczytać regulamin serwera.

a dwa, jak mam przeczytac regulamin jak go nie posiadacie? rejestrowalem konto nie zauwazylem na stronie owego. a "forum" mnie tyle interesuje w metinie co snieg rok temu.

Opublikowano

Jak mam Ci dac dowód (myslący człowieku inaczej) jak mi zbanowaliscie konto za ksucie, bo gracze sa ustawieni z wami...

a dwa, jak mam przeczytac regulamin jak go nie posiadacie? rejestrowalem konto nie zauwazylem na stronie owego. a "forum" mnie tyle interesuje w metinie co snieg rok temu.

Tak samo mnie Twój problem obchodzi w tym momencie, jeżeli tak gramy. Pewnie nie mam co robić i banuję osoby na serwerze za ksucie. Jeżeli dostanę dowód tutaj, że tak zrobiłem to wtedy pogadamy.

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię od przestrzegania go.

Regulamin jest na forum - nie musisz nawet konta mieć, aby go zobaczyć.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Tak samo mnie Twój problem obchodzi w tym momencie, jeżeli tak gramy. Pewnie nie mam co robić i banuję osoby na serwerze za ksucie. Jeżeli dostanę dowód tutaj, że tak zrobiłem to wtedy pogadamy.

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z przestrzegania go.

Regulamin jest na forum - nie musisz nawet konta mieć, aby go zobaczyć.

No ja wiem, ze was wszystko ówno obchodzi, tez dlatego chce ostrzec graczy, ze jestescie Alucard2. zanim beda zalowac ze stracili czas na ten serwer

Opublikowano
Seyin2

skoncz beczec...czego sie spodziewales sprzedajac yangi na allegro?

mozesz sie dalej zaslaniac smiesznym argumentem,ze nie czytales regulaminu.

wal sie ksuju :)

Terios.pl

Planujecie w nocy przerwe?Glupio by bylo odpalic miksture expa warta 500sm i po 30 min przerwa na 2h :)

Opublikowano

Seyin2

skoncz beczec...czego sie spodziewales sprzedajac yangi na allegro?

mozesz sie dalej zaslaniac smiesznym argumentem,ze nie czytales regulaminu.

wal sie ksuju :)

Terios.pl

Planujecie w nocy przerwe?Glupio by bylo odpalic miksture expa warta 500sm i po 30 min przerwa na 2h :)

"wal sie" mozesz mówić do rodziców chłopcze. Dwa, naucz sie czytać ze zrozumieniem, jeżeli ktos tu yang sprzedawał na allegro to może tylko i administracja Terios.pl

Opublikowano

No ja wiem, ze was wszystko ówno obchodzi, tez dlatego chce ostrzec graczy, ze jestescie Alucard2. zanim beda zalowac ze stracili czas na ten serwer

Nie porównuj nas ze zbugowanym serwerem i skorumpowaną administracją. Sam zachowujesz się jak bachor - nie potrafisz czytać regulaminu, tylko żalić się tutaj.

Ciągnij dramę dalej i wmawiaj sobie teraz, że jeszcze Yangi sprzedajemy na własnym serwerze.

Nikt nie dostał bana za ksucie, a jeżeli chcesz się bawić w dramy to chociaż poprzyj je dowodami.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie porównuj nas ze zbugowanym serwerem i skorumpowaną administracją. Sam zachowujesz się jak bachor - nie potrafisz czytać regulaminu, tylko żalić się tutaj.

Już Ci mówiłem że się nie żale, tylko ostrzegam, a co do porównania to można śmiało was do nich porównywać. Ja potrafię doskonale czytać. Ale Ty próbujesz wszystko sprzątnąć pod dywan.

Pojęcie drama widzę ze jest Ci obce, nic nie wmawiam, ajszatajnie jeżeli chcesz bawić się w dowody to gdzie wasz dowód z gry że coś sprzedawałem?

Opublikowano

"wal sie" mozesz mówić do rodziców chłopcze. Dwa, naucz sie czytać ze zrozumieniem, jeżeli ktos tu yang sprzedawał na allegro to może tylko i administracja Terios.pl

tak tak,bo wszyscy sie spodziewaja ze sie przyznasz ^^ cebulaku

Terios.pl

mozesz zlac kolejnego zbanowanego,zaplakanego pajaca i odpowiedziec na moje pytanie?

Opublikowano

Terios.pl

mozesz zlac kolejnego zbanowanego,zaplakanego pajaca i odpowiedziec na moje pytanie?

Przerwa jeżeli ma być to będzie na 100% po 0.00, nic nie zapowiada się, żeby wcześniej była.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Terios.pl

Ale do czego mam się przyznać? ze wymieniałem Brylki za Doladowanie? żadnego allegro nie było mówy.

Ooo widzę lizusek :)

Opublikowano

Przerwa jeżeli ma być to będzie na 100% po 0.00, nic nie zapowiada się, żeby wcześniej była.

Własnie ktoś zalogował sie na moje konto.... Nie grałem an tym serwie dość długo. Nikomu passów nie dawałem. JESTEM PEWNY w 100% że macie luke. Skoro tyle kradzieży u was. NIGDY  osoba trzecia mi nie wbiła na konto. Nagle znikad ktoś mi sie zalogował. 

Adres ip połączenia: 83.10.12.229 User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.130 Safari/537.36 Godzina połączenia: 2015-06-25 21:51:13

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...