Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość odzyskania konta, gdy nie znam ID do niego?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, lepiej grać w Jinno czy w Shinsoo? Gdzie gra się przyjemniej? Serwer bardzo mi się podoba ale nie mogę się zdecydować na królestwo :/

Opublikowano

Opłaca się chodzić na dung od 110? większości powiada że nie, a większości że tak ;___: / ile zazwyczaj zajmuje zrobienie tego  dungu na 110 lvl?

Opublikowano

Opłaca się chodzić na dung od 110? większości powiada że nie, a większości że tak ;___: / ile zazwyczaj zajmuje zrobienie tego  dungu na 110 lvl?

Max 5 min z tego wynosisz prawie zawsze po 7 pereł każdego rodzaju, sam sobie odpowiedz. Moim zdaniem tak.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwer świetny :) Graczy nie brakuje :) Ale mam kilka propozycji :

1. Wgranie do clienta opcji aby ukryć nazwe sklepów

2. Wgrać opcje do clienta na stare świecenie bo te jest brzydkie i troche zmiejsza klatki

3. Wprowadzić zmiane ekwipunku

Oraz mam jedno pytanie do Administracji czy macie zamiar ogarnąć jakoś tą gospodarke bo za jakiś czas bd się płaciło 100kkk za peta bo coraz wiecej graczy i coraz wiecej kasy na serwerze :/

Opublikowano

Wprowadzajcie jakies aktualizacje z propozycjami graczy.

Up nazwy sklepow mozesz wylaczyc bedąc w grze.

Przecież ciągle je wprowadzamy, tylko nie było przerwy od 2-3 dni.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Czy Administracja Odpisze na Moją skargę zażalenie i poda kontakt w celu wyjaśnień i podstawę mojego bana...Pozdro Carry Czekam na odp z support. 

Wszystko ladnie opisałem teraz to juz z 3h

Witam Około 5 minut temu zostałem zbanowany "Powód Bot" przy logowaniu pisze zostałeś zbanowany na stronie sprawdziłem powód bot Nie rozumiem tego bana Bo przez 9h od rana Biłem się w M1 a gdy teraz chciałem iść na Dungeona 110 lvl To wywaliło i dostałem własnie ten komunikat.Jestem członkiem gildi Która potwierdzi to ze Od 9h biłem się w m1 Czasem skoczyłem dobić moby na biologa. Z reszta wielu graczy mnie widziało Nie rozumiem tego bana Z powodu takiego ze nie posiadam Jak to ujęliście bot'a i gdzie go używałem skoro przez cały dzień stałem w m1. i się biłem Proszę o UB 
Kolejna sugestia po co Narażał bym się na Takie niebezpieczeństwo Wydając na serwer Pieniądze których bym potem nie odzyskał  bardzo mi na serwerze Zależy proszę o Kontakt z administracją Lub ts'3 w celu wyjaśnień Z Uszanowaniem Dziękuje "Carry"
Opublikowano

Dlaczego nie chcecie prowadzic liczniku?

Zapewne dlatego, że i tak większość graczy będzie podważać wiarygodność licznika i pisząc, że jest podkręcony itp. 

Serwer jak najbardziej polecam jak narazie najlepszy serwer easy i wątpię by administracja spoczęła na laurach i olała serwer.

Opublikowano

­

@SpokoAdi :)

Warto wbić ^^ ale najlepiej wbij sam i oceń :)

( Nie Ja robiłem te SS )

Wczoraj 21:35 

ujDkdXI.png

r7L3xhA.jpg

Zdjęcie robione jakiś czas temu

Tak to +/- wygląda ^_^ Czasami takie lagi w M1, że szok :D ( rekord to trochę ponad 3200 )

Opublikowano

Powiem tylko tak.. Dwa razy mnie okradli, pół kolegów z gildii eQ 190+ poszło się j****. Nie grajcie na tym serwerze bo to jedno wielkie złodziejstwo. Hasło do bazy danych mają chyba "123456" bo 190 lvl-e + zostają okradane. Odpowiedź administracji- "nie zajmujemy się kradzieżami kont" Ciekawy jestem jak czują się ludzie, którzy wsadzili konkretny hajs w is. 

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Serwer zapowiada się sexownie ale chciałbym wiedzieć czy warto wbić na niego ?? Ile gra ludzi tak szczerze w godzinie szczytu? Albo mógłbym prosić SS z m1? dam like ;**

Masz na 131 stronie ss które wczoraj robiłem z m1 jinno,shinsoo na ch1/2 

Ludzi jest od c***a i jeszcze troche.

Na serwerze warto grać .

Serwer jest naprawde z*******y i grają nie tylko POLACY ! to juz o czymś świadczy.

Ps. truta tylko ze szkat ripa/smierci/wymian czy są jakieś inne sposoby ?

mojasygnan.png

Opublikowano

Powiem tylko tak.. Dwa razy mnie okradli, pół kolegów z gildii eQ 190+ poszło się j****. Nie grajcie na tym serwerze bo to jedno wielkie złodziejstwo. Hasło do bazy danych mają chyba "123456" bo 190 lvl-e + zostają okradane. Odpowiedź administracji- "nie zajmujemy się kradzieżami kont" Ciekawy jestem jak czują się ludzie, którzy wsadzili konkretny hajs w is. 

nappisałeś że cie okradli pół kolegów z gildi eq 190 poszlo sie j****, a masz na to jakieś dowody? Oczywiście że teraz startuje mnóstwo serwerów, ale to nie jest powód aby wymyślać historyjki. ;>

@ up

możesz kupić u ludzi badz wydropić, a jak nie chcesz ryzykowac bodajze jak ja gralem bylo 15 szkat ripka za trute a teraz chyba to zmniejszyli, nie jestem pewny. ;d

Opublikowano

ojebał was pewnie jakiś ziomek z gildii, albo robicie takie same passy jak na innych serwerach xD  a teraz płacz. 

zawierajcie więcej wirtualnych znajomości, wymieniajcie się passami i macie tego konsekwencje. 

Mnie jakoś nigdy nie okradli, nigdzie na żadnym serwerze.

A wy płaczcie dalej i zwalajcie to na Team. Głupie dzieci. 

Opublikowano

ojebał was pewnie jakiś ziomek z gildii, albo robicie takie same passy jak na innych serwerach xD  a teraz płacz. 

zawierajcie więcej wirtualnych znajomości, wymieniajcie się passami i macie tego konsekwencje. 

Mnie jakoś nigdy nie okradli, nigdzie na żadnym serwerze.

A wy płaczcie dalej i zwalajcie to na Team. Głupie dzieci. 

Skurwysynu rudy, koledzy z gildii do ziomki z osiedla więc jak nie wiesz to pizda bo pentem na ryj dostaniesz

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

wyjebcie te tekstury z m1 bo ja i wielu innych graczy nie mamy zajebistych kompow i przy takim wygladzie miast+slabym kompie+taka iloscia sklepow to wejscie na ch1 m1 jinno w godzinach popoludniowych/w weekend jest prkatycznie nie mozliwa

czemu zostalo usuniete dziewiate ch?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Witam,

Prezentujemy listę ostatnich poprawek wykonanych podczas ostatniej przerwy technicznej. Tym samym informujemy, że aby wejść do gry musicie spatchować clienta.

Lista zmian:

• Poprawiliśmy podstawowe marmurki (przemiana na pieskach),
  • Ograniczyliśmy globalnie wyrzucanie itemów, zmieniliśmy czas oraz dodaliśmy zabezpieczenie,
  • Poprawiliśmy automatyczne odwoływanie Wierzchowca po wejściu na wojne gildii,
  • Do Tajemniczych Kufrów dodaliśmy małą szansę na drop Kuponu PO,
  • Do Tajemniczych Kufrów dodaliśmy szansę na drop Cukru dla Konia,
  • Do Tajemniczych Kufrów dodaliśmy szansę na drop Małży,
  • Usunęliśmy drop Zwoju Egzorcyzmu z Tajemniczego Kufra,
  • Usunęliśmy drop Rady Pustelnika z Tajemniczego Kufra,
  • Usunęliśmy drop Kamienia Duchowego z Tajemniczego Kufra,
  • Zmniejszyliśmy drop Tajemniczych Kufrów,
  • Poprawiliśmy misję na 165 poziom od Strażnika Zatoki,
  • Poprawiliśmy drop szkatułek do misji Kolekcjonera na wyższe poziomy,
  • Naprawiliśmy zliczanie statystyk w panelu postaci,
  • Skasowaliśmy komunikat "Czy chcesz usunąć polimorfię?",
  • Zwiększyliśmy poziomy potworów występujących w Katakumbach,
  • Poprawiliśmy bony Pasu Mroku (200 poziom),
  • Poprawiliśmy i polepszyliśmy drop z Czerwonego Smoka,
  • Zwiększyliśmy szansę na drop Szlachetnych Pereł do 100% z Czerwonego Smoka,
  • Dodaliśmy drop konarów z Czerwonego Smoka,
  • Poprawiliśmy błąd związany z przywoływaniem metinów poprzez Zwój Przywołań,
  • Usunęliśmy drop Kamieni Duchowych od mapy 90 poziom w górę,
  • Usunęliśmy drop Tęczowych Kamieni od mapy 90 poziom w górę,
  • Zmieniliśmy czas wszystkich wód na 30 minut,
  • Dodaliśmy brakujące NPC z M1 do każdego M2,
  • Poprawiliśmy błędy związane z Biologiem,
  • Zwiększyliśmy drop Mistycznych Gwiazd,
  • Dodaliśmy drop Szkatułki Tajemniczego Piekła do bossów 175+,
  • Poprawiliśmy spoty na mapie 175,
  • Wyłączyliśmy Channel 9 (ich liczba nie będzie zwiększana),
  • Poprawiliśmy stan HP podczas zmieniania mapy/logowania,
  • Poprawiliśmy ściąganie Ozdobnego Diamentu,
  • Poprawiliśmy ABSy smoka na łuki,
  • Zwiększyliśmy stacki małży u Handlarki,
  • Zwiększyliśmy stack przedmiotów do 5 tysięcy

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak jesteś łatwowierny  to Cie okradli,i nie pierdol na administracje. Polecam i Zapraszam na serwer,bo naprawde warto zagrać :)

Opublikowano

Co jest ? Miałem 2 konta uruchomione i nagle wywaliło mi 2 metiny.

Chcę się zalogować a tu "Serwer nie został otwarty" czy coś takiego, a teraz wyskakuje mi "Błąd podczas łączenia z serwerem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...