Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Scream, a czy jeżeli tutaj tak kłamiesz, to w realnym świecie jesteś takim depresyjnym chłopakiem z podkręcona depresja x10 że piszesz takie głupoty? 
Co do serwera - serwer fajny, gracze sami zdecydują gdzie pójdą, szkoda tylko serwera z powodu tak bujnej wyobraźni administracji. 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

33 użytkowników czyta ten temat - MPC FORUM  34 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 60 minut) - FORUM SERWERA

m1 jinno ch1 - pustki

szinso to samo ... ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Scream wylacz te poyebane przyciaganie mobków i ustaw DMG mobków i bossów na nowo  bo sie nie da bic bossów w marmurze a respy tych bosów zrób co 30 minut  ... I nie kręć już tak licznikiem bo sam już nie wiem czy mi spotu na av2 w grocie nie zajmują jak widzę 2600 ludzi :)

PS

Przenieś ten serwer na dobrą maszynę i hosting bo ten twój domowy I-7 już nie wyrabia mimo 30 mbtow łącza  ...

Opublikowano

33 użytkowników czyta ten temat - MPC FORUM  34 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 60 minut) - FORUM SERWERA

m1 jinno ch1 - pustki

szinso to samo ... ;/

Nie, po prostu jak robisz logout to niby Ci samo automatycznie wbija na ch1, ale tak nie jest, wbija Cie na kanal jakim byles jeśli ręcznie nie wybierzesz kanału. Na ch1 w jinno nawet nie mogę się zalogować, bo wiesza mi się klient gry, a na ch2 jest sklepów tyle, co na ch1 powinno być :rolleyes:  Jest ogrom ludzi, zacząłem grę dzisiaj i mając 49lvl co chwilę widzę na BO ludzi śmigających po metkach czy respach. Mi się ogólnie podoba. Ze skillami mam problem, ale akurat skille lubię robić to im dłużej je będę wbijał tym dłużej będę miał radochę z gry. Ktoś może mi odradzi i powie, że na 90+ nie ma już co robić -> ja nigdy na serwerze z takim expem nie wbiłem większego lvla jak 80 więc sobie pogram na luzie do tego czasu :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

K***a już tak pierdolicie że mi się rzygać chce, o liczniku i innych pierdołach. Z licznikiem to mogę się trochę zgodzić że jest kręcony bo na pewno tyle ile jest licznik nie wynosi liczba graczy rzeczywistych grających. Podejrzewam że po prostu zlicza liczbę shopów idle i tyle nie wiem o co jest to sranie do administracji jak na 95% serverach prywatnych jest kręcony licznik. Trochę graczy odeszło to prawda, stało się tak ponieważ był ten bug z dozorcą i się dublowały itemy, lecz przecież jak pisane było wszystko zostało usunięte i rzeczy odebrane. Wiadomo teraz takich mamy rozpieszczonych graczy którzy narzekają jak tylko jakiś bug jest to wycofują się z servera bo mają jebane ego i uważają że jak się stawia server to wszystko musi być z*********e ustawione. Pierdolenie że server jest z 2008 roku to jakieś nieporozumienie. bo nie ma najebanych epików i 250 ? przecież coś takiego to jest masakra. Najlepiej grywalne są właśnie coś pod 120 etc.. Co do hejtów macie prawo, każdy ma oczywista sprawa. Ale nie odrzucajcie przez to innych graczy. To że server jest medium/ hard i jesteście jebane cipeczki bo gracie na jebanych easy i tutaj nie dajecie rady w Atlantydzie spota to jest tylko wasza wina bo nie wiecie jak należy bonować czy ogólnie zarobić na eq. Ja server jak najbardziej polecam, Nie jestem z żadnej jebanej administracji czy c**j wie czego. Gram w  metina regularnie od 2007-08 roku, grałem na pierwszych chińskich privach, grałem na zagranicznych i nie wiem gdzie jeszcze. Powiem że zawsze szukałem servera o podobnych parametrach. Róbcie dalej co robicie, dobry server utrzymajcie go jak najdłużej jak się da, robcie eventy co kilka dni, banujcie frajerów bo od tego są. Każdy niech wejdzie i sam sprawdzi, a nie poprzez wiele negatywnych komentarzy z "instantu" rezygnuje. Dobra robota Pozdrawiam.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Osrałem się kiedy to czytałem. Nie mieszaj Crad*sa i Alucarda, to są zupełnie inne sprawy. Crad*s był udanym projektem, a najważniejsze - Sh4jki i inne adminy nikogo nie ojebały XDDDD.

Ludzie odchodzili po 2-3 miesiącach, bo osiągneli to co chcieli. W przeciwieństwie do Crad*sa, tutaj uciekali gdzie pieprz rośnie po 3 dniach.

Poza tym, jest różnica, między nauką na własnych błędach, a ciągłym pierdoleniu sprawy. Sh4jk mógł popełniać błędy (nie wiem, nigdy nie słyszałem o jego nieudanych projektach), ale zrobił serwer, na którym grało dużo ludzi.

A zawsze gdzie Pr0buszcz i Małyszu - masa hejtu, obelg, oszustw i innego syfu. Żaden ich projekt nie był dłuższy, niż 2 miesiące.

Tutaj też to samo. Sprzedawanie EQ i inne g****o. Nie mówcie, że serwer się rozwija, bo ludziom czytającym ostatnich kilka stron tego tematu odechciewa się grać na waszym serwie.

Fajnie, że się osrałeś. MPCforum S1 stał około pół roku, również miał dużo graczy, ale nie w tym sęk... Chciałem tylko przekazać swoje zażenowanie krytykowaniem serwera przez ludzi, którzy sami przy swoich serwerach popełnili sporo błędów, którym można dużo zarzucić, serwery padły, akurat z tych krytykowanych to jeszcze teamcradosa jako tako wygląda, te serwery jednak postały pare miesięcy off i kolejny i trochę graczy grało, ale taki zabq? Albo harnaś aka 20 graczy online aka rework serwera ^_^

Harnaś jak tam szambia, dobije 30 graczy w szczytowych godzinach?! Zainteresuj się swoją piaskownicą zanim zaczniesz srać w cudzej.

Opublikowano

K***a już tak pierdolicie że mi się rzygać chce, o liczniku i innych pierdołach. Z licznikiem to mogę się trochę zgodzić że jest kręcony bo na pewno tyle ile jest licznik nie wynosi liczba graczy rzeczywistych grających. Podejrzewam że po prostu zlicza liczbę shopów idle i tyle nie wiem o co jest to sranie do administracji jak na 95% serverach prywatnych jest kręcony licznik. Trochę graczy odeszło to prawda, stało się tak ponieważ był ten bug z dozorcą i się dublowały itemy, lecz przecież jak pisane było wszystko zostało usunięte i rzeczy odebrane. Wiadomo teraz takich mamy rozpieszczonych graczy którzy narzekają jak tylko jakiś bug jest to wycofują się z servera bo mają jebane ego i uważają że jak się stawia server to wszystko musi być z*********e ustawione. Pierdolenie że server jest z 2008 roku to jakieś nieporozumienie. bo nie ma najebanych epików i 250 ? przecież coś takiego to jest masakra. Najlepiej grywalne są właśnie coś pod 120 etc.. Co do hejtów macie prawo, każdy ma oczywista sprawa. Ale nie odrzucajcie przez to innych graczy. To że server jest medium/ hard i jesteście jebane cipeczki bo gracie na jebanych easy i tutaj nie dajecie rady w Atlantydzie spota to jest tylko wasza wina bo nie wiecie jak należy bonować czy ogólnie zarobić na eq. Ja server jak najbardziej polecam, Nie jestem z żadnej jebanej administracji czy c**j wie czego. Gram w metina regularnie od 2007-08 roku, grałem na pierwszych chińskich privach, grałem na zagranicznych i nie wiem gdzie jeszcze. Powiem że zawsze szukałem servera o podobnych parametrach. Róbcie dalej co robicie, dobry server utrzymajcie go jak najdłużej jak się da, robcie eventy co kilka dni, banujcie frajerów bo od tego są. Każdy niech wejdzie i sam sprawdzi, a nie poprzez wiele negatywnych komentarzy z "instantu" rezygnuje. Dobra robota Pozdrawiam.

Tia.. Bo to wszystko zależy od administracji.

Wiesz, z czego ten cały syf?

Z właścicieli serwera. Najwyraźniej ich nie znasz.

Serwer może być idealny, pod każdym względem, ale niewłaściwa administracja go dyskwalifikuje.

Co z tego, że tobie się dobrze gra? Administracja może go w każdej chwili zamknąć.

A opinie o Proboszczu i Malyszu nie wróżą długotrwałości serwera.

MPCforum szybko zniknął z listy serwerów, a S2 jeszcze szybciej.

Opublikowano

Tia.. Bo to wszystko zależy od administracji.

Wiesz, z czego ten cały syf?

Z właścicieli serwera. Najwyraźniej ich nie znasz.

Serwer może być idealny, pod każdym względem, ale niewłaściwa administracja go dyskwalifikuje.

Co z tego, że tobie się dobrze gra? Administracja może go w każdej chwili zamknąć.

A opinie o Proboszczu i Malyszu nie wróżą długotrwałości serwera.

MPCforum szybko zniknął z listy serwerów, a S2 jeszcze szybciej.

słaba długo trwałość servera ? masz na myśli 4 tygodnie czy 4 miesiące ? bo zależy ;)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Fajnie, że się osrałeś. MPCforum S1 stał około pół roku, również miał dużo graczy, ale nie w tym sęk... Chciałem tylko przekazać swoje zażenowanie krytykowaniem serwera przez ludzi, którzy sami przy swoich serwerach popełnili sporo błędów, którym można dużo zarzucić, serwery padły, akurat z tych krytykowanych to jeszcze teamcradosa jako tako wygląda, te serwery jednak postały pare miesięcy off i kolejny i trochę graczy grało, ale taki zabq? Albo harnaś aka 20 graczy online aka rework serwera ^_^

Harnaś jak tam szambia, dobije 30 graczy w szczytowych godzinach?! Zainteresuj się swoją piaskownicą zanim zaczniesz srać w cudzej.

Ile zrobiłeś serwerów ziomeczku, żeby wytykać harnasiowi jego ilość online? Rozumiem, że sam lepiej byś wszystko poprowadził. Gratuluje, Virtuti Cebulari wędruje do Ciebie.

Opublikowano

K***a już tak pierdolicie że mi się rzygać chce, o liczniku i innych pierdołach. Z licznikiem to mogę się trochę zgodzić że jest kręcony bo na pewno tyle ile jest licznik nie wynosi liczba graczy rzeczywistych grających. Podejrzewam że po prostu zlicza liczbę shopów idle i tyle nie wiem o co jest to sranie do administracji jak na 95% serverach prywatnych jest kręcony licznik. Trochę graczy odeszło to prawda, stało się tak ponieważ był ten bug z dozorcą i się dublowały itemy, lecz przecież jak pisane było wszystko zostało usunięte i rzeczy odebrane. Wiadomo teraz takich mamy rozpieszczonych graczy którzy narzekają jak tylko jakiś bug jest to wycofują się z servera bo mają jebane ego i uważają że jak się stawia server to wszystko musi być z*********e ustawione. Pierdolenie że server jest z 2008 roku to jakieś nieporozumienie. bo nie ma najebanych epików i 250 ? przecież coś takiego to jest masakra. Najlepiej grywalne są właśnie coś pod 120 etc.. Co do hejtów macie prawo, każdy ma oczywista sprawa. Ale nie odrzucajcie przez to innych graczy. To że server jest medium/ hard i jesteście jebane cipeczki bo gracie na jebanych easy i tutaj nie dajecie rady w Atlantydzie spota to jest tylko wasza wina bo nie wiecie jak należy bonować czy ogólnie zarobić na eq. Ja server jak najbardziej polecam, Nie jestem z żadnej jebanej administracji czy c**j wie czego. Gram w  metina regularnie od 2007-08 roku, grałem na pierwszych chińskich privach, grałem na zagranicznych i nie wiem gdzie jeszcze. Powiem że zawsze szukałem servera o podobnych parametrach. Róbcie dalej co robicie, dobry server utrzymajcie go jak najdłużej jak się da, robcie eventy co kilka dni, banujcie frajerów bo od tego są. Każdy niech wejdzie i sam sprawdzi, a nie poprzez wiele negatywnych komentarzy z "instantu" rezygnuje. Dobra robota Pozdrawiam.

Ty to się nie chce mówić z kim na rozumy pozamieniałeś. Nikt nie stawia serwerów dla zabawy tylko żeby zarabiac hajs to oczywiste. Dlatego  jak ładuje w is to JASNE jest, że oczekuje od administracji profesjonalizmu i braku bugów, przez które ktoś ma łatwiej a ktoś ciężej. To co tu się dzieje to nie jest hejtowanie, to chęć pokazania innym graczom, którzy zastanawiają się czy zacząć tu grę, że nie warto. Szkoda ich czasu i pieniędzy. Tyle w temacie, a to że Ty grasz to Twoja prywatna sprawa.

Opublikowano

Ty to się nie chce mówić z kim na rozumy pozamieniałeś. Nikt nie stawia serwerów dla zabawy tylko żeby zarabiac hajs to oczywiste. Dlatego  jak ładuje w is to JASNE jest, że oczekuje od administracji profesjonalizmu i braku bugów, przez które ktoś ma łatwiej a ktoś ciężej. To co tu się dzieje to nie jest hejtowanie, to chęć pokazania innym graczom, którzy zastanawiają się czy zacząć tu grę, że nie warto. Szkoda ich czasu i pieniędzy. Tyle w temacie, a to że Ty grasz to Twoja prywatna sprawa.

Pieniędzy ? o jakich hajsach mówisz ? Jesteś ostatni frajer jak nie potrafisz grać normalnie żeby zarobić na isa. Tutaj jest taka możliwość kupowania monet za yangi wiec nie wiem. Itemshop to DSFOSP - Dobrowolne Stowarzyszenie Frajerów Oddający Swoje Pieniądze. Taki mały żarcik mi się wyostrzył <3:D

Opublikowano

­

Pieniędzy ? o jakich hajsach mówisz ? Jesteś ostatni frajer jak nie potrafisz grać normalnie żeby zarobić na isa. Tutaj jest taka możliwość kupowania monet za yangi wiec nie wiem. Itemshop to DSFOSP - Dobrowolne Stowarzyszenie Frajerów Oddający Swoje Pieniądze. Taki mały żarcik mi się wyostrzył <3:D

Szkoda, że jakby ci "frajerzy" nie ładowali w IS to nie miałbyś gdzie grać :unsure:

tenor.gif

Opublikowano

Słoneczko. Każdy kupuje SM dla własnej potrzeby. Jeden chce mieć ułatwienie, inny jakieś ekstra bonusy, żeby móc szybko poziomy wbijać. A oczywiście, Tobie c***a do tego.

Nie zapomnij, że dzięki takim osobom serwer się utrzymuje, a dzięki temu możesz sobie popykać.

Patrząc z twojego punktu widzenia: Jeżeli kupujesz SM to wymagasz, ale jeżeli nie kupujesz, to nie możesz wymagać.

Opublikowano

Cebulandią śmierdzi od Ciebie na kilometr, chyba się uczyłeś od Kuźniara... Do Twojej wiadomości gdyby jełopie nikt nie ładował w isa to nie kupiłbyś żadnych sm za yangi. To jest moja sprawa na co wydaje moje własne zarobione pieniądze. Mimo, że mógłbym jak Ty cebulaczku kupować te smy za yangi to czasem doładuje is jeśli serwer jest dobry, bo dzięki temu serwery się utrzymują. Pewnie też nie byłeś na żadnym filmie w kinie, bo po co jak można obejrzeć w necie, nie kupiłeś żadnej gry, bo można ściągnąć z neta. Przykro mi, że w Polsce żyją tacy ludzie jak Ty.

Opublikowano

Prezentację oceniam 8/10 zaś serwer niestety 5/10. Nic co mnie zaciekawiło tak bardzo, aby odpuścić sobie inne gierki i powrócić do metka. A szkoda, bo Phoenix. to prawilna mordeczka i wiem, że serwer będzie stał sporo czasu.

Jednakże życzę powodzenia. ;)

Opublikowano

Cebulandią śmierdzi od Ciebie na kilometr, chyba się uczyłeś od Kuźniara... Do Twojej wiadomości gdyby jełopie nikt nie ładował w isa to nie kupiłbyś żadnych sm za yangi. To jest moja sprawa na co wydaje moje własne zarobione pieniądze. Mimo, że mógłbym jak Ty cebulaczku kupować te smy za yangi to czasem doładuje is jeśli serwer jest dobry, bo dzięki temu serwery się utrzymują. Pewnie też nie byłeś na żadnym filmie w kinie, bo po co jak można obejrzeć w necie, nie kupiłeś żadnej gry, bo można ściągnąć z neta. Przykro mi, że w Polsce żyją tacy ludzie jak Ty.

Kolego tutaj właśnie udowodniłeś Swój poziom rozumowania. Tylko Ty nie zauważyłeś że to j****a ironia. Jak mam być z Tobą szczery to nie wiem na c**j mi to piszesz Masz jakiś kompleks? Gul Ci skacze bo musisz swoje racje wypowiedzieć o których każdy dobrze wie ? " Do Twojej wiadomości gdyby jełopie nikt nie ładował w isa to nie kupiłbyś żadnych sm za yangi" No s**t Sherlock ! Dla mniej "rozumujących" napisałem na koniec taki żarcik mi się wyostrzył ale jak widać no niestety....

Oceniasz mnie na podstawie 2 komentarzy i piszesz Cebuladnia? żenada kolego koniec rozmowy z Tobą.

Opublikowano

Kolego tutaj właśnie udowodniłeś Swój poziom rozumowania. Tylko Ty nie zauważyłeś że to j****a ironia. Jak mam być z Tobą szczery to nie wiem na c**j mi to piszesz Masz jakiś kompleks? Gul Ci skacze bo musisz swoje racje wypowiedzieć o których każdy dobrze wie ? " Do Twojej wiadomości gdyby jełopie nikt nie ładował w isa to nie kupiłbyś żadnych sm za yangi" No s**t Sherlock ! Dla mniej "rozumujących" napisałem na koniec taki żarcik mi się wyostrzył ale jak widać no niestety....

Oceniasz mnie na podstawie 2 komentarzy i piszesz Cebuladnia? żenada kolego koniec rozmowy z Tobą.

@Biernat01 Wysokiego poziomu nie reprezentujesz. Wystarczy, że raz kolega wspomni o 'frajerach ładujących w ISa' i już dostajesz kurwicy. Nie dość, że wyzywasz go w każdym zdaniu, to jeszcze oceniasz go po kilku postach. To, że nie ładuje w ISa oznacza, że nie chodzi do kina i nie kupuje gier? Proszę cię..

@plajdoliniak11 Też... To samo. Obelga w każdym zdaniu, brak kultury i szacunku. Ja wiem, trzeba się bronić i w ogóle, ale nie trzeba wszystkich obrażać.

Aaaa, a ten twój żart.. Ugh.. Mam poczucie humoru, ale większą bekę mam z twojej głupoty, niż z tego żartu.

Kupujesz w ISie - dziecko IS

Nie kupujesz w ISie - biedak

Co zrobisz, i tak będzie źle.

Podsumowując: Oboje jesteście gównem. Beka z was XDDDDDD.

Poza tym, macie dyskutować o serwerze. Więc obrażajcie Proboszcza, a nie siebie nawzajem. 

~~~~~~

Oblukałem całą prezentację i kilka pierwszych komentarzy. Serwer się fajnie zapowiadał, wszystkim się podobało, do czasu, gdy Proboszcz nie wyszedł na jaw. Widać opinię innych graczy o Tobie, nie bez powodu taką masz.

Opublikowano

Po pierwsze nie przypominam sobie, żebyśmy byli kolegami. A po drugie to jeśli dla Ciebie ironią jest wyzywanie na starcie kogoś od frajerów to jest to ironia bardzo niskich lotów. Przeczytaj sobie jeszcze raz swoją wcześniejszą wypowiedź TYLKO ZE ZROZUMIENIEM i zobaczysz czemu zareagowałem tak a nie inaczej. Nie oceniam Cię na podstawie 2 komentarzy, tylko po tym że smród cebuli czuć od Ciebie w promieniu 10m <3

@Biernat01 Wysokiego poziomu nie reprezentujesz. Wystarczy, że raz kolega wspomni o 'frajerach ładujących w ISa' i już dostajesz kurwicy. Nie dość, że wyzywasz go w każdym zdaniu, to jeszcze oceniasz go po kilku postach. To, że nie ładuje w ISa oznacza, że nie chodzi do kina i nie kupuje gier? Proszę cię..

@plajdoliniak11 Też... To samo. Obelga w każdym zdaniu, brak kultury i szacunku. Ja wiem, trzeba się bronić i w ogóle, ale nie trzeba wszystkich obrażać.

Aaaa, a ten twój żart.. Ugh.. Mam poczucie humoru, ale większą bekę mam z twojej głupoty, niż z tego żartu.

Kupujesz w ISie - dziecko IS

Nie kupujesz w ISie - biedak

Co zrobisz, i tak będzie źle.

Podsumowując: Oboje jesteście gównem. Beka z was XDDDDDD.

Poza tym, macie dyskutować o serwerze. Więc obrażajcie Proboszcza, a nie siebie nawzajem. 

~~~~~~

Oblukałem całą prezentację i kilka pierwszych komentarzy. Serwer się fajnie zapowiadał, wszystkim się podobało, do czasu, gdy Proboszcz nie wyszedł na jaw. Widać opinię innych graczy o Tobie, nie bez powodu taką masz.

Z Twojej wypowiedzi to śmiać mi się chce. Zarzucasz, że się wyzywamy a sam piszesz, że oboje jesteśmy gównem?

"Kupujesz w ISie - dziecko IS Nie kupujesz w ISie - biedak" - Twój poziom rozumowania sięga dna. Co do tego fragmentu to nawet nie będę komentował,bo szkoda mojego czasu.

A teraz, żeby nie było, co do serwera. Swoje zdanie już dawno wypowiedziałem i chyba wszystko już zostało powiedziane. Tak szczerze teraz już te hejtowanie to tylko niepotrzebne nerwy. Kto miał się dowiedzieć o tym co się działo na serwerze to się dowiedział. Tym co nie przeszkadza to dalej grają, reszta odeszła i tyle w temacie.

Opublikowano

Z Twojej wypowiedzi to śmiać mi się chce. Zarzucasz, że się wyzywamy a sam piszesz, że oboje jesteśmy gównem?

"Kupujesz w ISie - dziecko IS Nie kupujesz w ISie - biedak" - Twój poziom rozumowania sięga dna. Co do tego fragmentu to nawet nie będę komentował,bo szkoda mojego czasu.

Ops, słabo to określiłem. Gówno tyczyło się waszego zachowania, jesteście tacy sami, oboje jesteście siebie warci.

Kupowanie i nie kupowanie w ISie to nie moje rozumowanie. To są fakty, wywnioskowane z gry. Nie ważne jak dobrze coś zrobisz i tak zawsze coś będzie źle.

To było dawno, pamiętam jak regularnie grałem w Metina. Ile razy się określało ludzi mianem dziecka IS. A gdy raz ja tak komuś powiedziałem, to usłyszałem, że jestem biedakiem.

A jeśli nawet.. to co jest w tym złego twoim zdaniem? Bo z chęcią przeczytam twoje stanowisko na ten temat :-)

O serwerze już nic nie napiszę. Wszystko co było, zostało napisane. Teraz tylko czekać i patrzeć jak serwer dalej się rozwija, o ile się rozwija.

Opublikowano

Ile zrobiłeś serwerów ziomeczku, żeby wytykać harnasiowi jego ilość online? Rozumiem, że sam lepiej byś wszystko poprowadził. Gratuluje, Virtuti Cebulari wędruje do Ciebie.

Nie zrobiłem żadnego serwera, ale to powód, dla którego nie mogę wypowiadać swojego zdania na temat serwerów? Śmieszne. Chodziło mi o to, że po co się czepiać cudzego serwera będąc adminem innego projektu, na którym można wiele poprawić.

Opublikowano

Ktoś przedtem pisał, że od Twojego kolegi alchemika aka deco.­

@>WhyNot< Gówno prawda :) Nasz system wygląda zupełnie inaczej. Nie odbierało się u dozorcy yang, tylko w podarunku (podręczny) :)

Proszę, to jest nasz system, nie sądzisz, ze trochę się różni geniuszu? : http://www.mpcforum.pl/topic/1399305-vm-armentispl-autorski-system-sklep%C3%B3w-offline-sobota-1700/#entry11884548

Opublikowano

@>WhyNot< [/size]

G****o prawda :) Nasz system wygląda zupełnie inaczej. Nie odbierało się u dozorcy yang, tylko w podarunku (podręczny) :)

Proszę, to jest nasz system, nie sądzisz, ze trochę się różni geniuszu? : http://www.mpcforum.pl/topic/1399305-vm-armentispl-autorski-system-sklepów-offline-sobota-1700/#entry11884548

Ale po co tak naskakujesz jakbym Cię conajmniej okradł? Ktoś przedtem napisał, że od deco i tyle.

tenor.gif

Opublikowano

@UP Bo denerwują mnie osoby, które się wypowiadają, a tak na prawdę nic nie wiedzą, tylko powtarzają. Te sklepy albo robił sam proboszcz, albo od sensuala, bo Deco nie pisał ich questem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...