Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D Nie grasz więc nie wiesz ze Yangi lecą bardzo szybko ;)? A co do kasy to nic mnie nie ominęło hehe:D uwierz nic :D:D

Ciesze się, że zarobiłeś na naiwnych graczach, a teraz wypierdalaj.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Scream, co powiesz na to ? (Z resztą byłem osobiście pomysłodawcą takiego działu)
http://forum.alucard.pl/index.php?/topic/569-skarga/

Gość napierdalał na wh od początku serwera, dorwałem go 09.06.2015, 00:42

Do tej pory gościu sobie zapierdala w grze, z resztą wisi około 30 skarg na graczy, wy nic z tym nie robicie.
To forum też jest w ogóle j***** fuszerką.
Na późnym etapie gry, człowiek stoi w miejscu, gdyż administracja ma wyjebane na utrudnianie gry.
Gracz Buzka + Saiigon dominują całą rozgrywkę i nie pozwalają na nic, imbecyle, którzy podobno wybili się na bugu, mają full eq epików, gdy osoba która ciśnie dzień i noc ma max. 2 epiki.

Wchodzicie tylko do gry, aby obwieścić, że jest nowa metoda kupienia SM (Czyli tylko dbacie o własny interes).
W ogóle prezentacja jak i reklama tego serwera na mpc powinna zniknąć, gdyż to jest zwykłe oszustwo, nie róbstwo i wyłudzenia.
SŁABO MI.

Opublikowano

Ten Syf jeszcze stoi? Ja bym już zamknął dawno ten serwer bo wszyscy się śmieją z niego żal.. :)

Pamiętaj jedno nie ważne co mówią ważne by mówili;) dźwignia biznesu ;) A takie są najlepsze 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Pamiętaj jedno nie ważne co mówią ważne by mówili;) dźwignia biznesu ;) A takie są najlepsze 

Haha a srewre postoi jeszcze z tydzien i go wylaczycie :D Serwer moze i ok ale admini sa niedorozwinieci umyslowo... ODRADZAM U GRAC!!!

Opublikowano

:D Nie grasz więc nie wiesz ze Yangi lecą bardzo szybko ;)? A co do kasy to nic mnie nie ominęło hehe:D uwierz nic :D:D

ja pier ole ludzie, widzicie ta odpowiedz ScreaM? wszystko wyjasnil dostal kase i narazie.

Opublikowano

ja pier ole ludzie, widzicie ta odpowiedz ScreaM? wszystko wyjasnil dostal kase i narazie.

A gdzie napisał że narazie ?. Serwer ma się bardzo dobrze. Niebawem kolejny Event ZUO. Piąteczka :)

Opublikowano

jest opłacony na rok z góry ;) Pozdrawiam :D

Serwer proboszcza opłacony na rok? Normalnie skisłem. Żaden jego serwer nie stał dłużej niz 2mies

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ten serwer, to jedno wielkie nieporozumienie :)
Pierwsze dni - łał, super! GM banuje ! Juhu! Wreszcie czysta gra! 
Serwer, którym się interesują admini! 
Tydzien pozniej.. No cóż.. GMów nie ma, bugi straszne, znikaja przedmioty, ktorych potem nie idzie odzyskac..
Nie chce mi sie rozpisywac, jak GM potraktowal mojego kolege, ktory stracil stalke 8, którą miał zalozona (!) w DT, ale chyba sie domyslacie :)
Jeden wielki SYF nie serwer :) Pomysl ogolnie fajny, ale admini bez mozgu :) Pozdro

Opublikowano

Ludzie serwer jak serwer. Większość tych serwerów co teraz wychodzi ma masę bugów. Ja sobie już go odpuściłem na 87 levelu. Teraz idzie inny wielki "hit" na literkę S (oby się nie okazał wielkim shitem jak Ascarial s1 i s2) więc liczba realnych graczy na Alucardzie znowu spadnie ale licznik zapewne będzie się trzymał twardo tak jak go ustawili :)

Opublikowano

Dobra, niema co drążyć tematu :)
Scream jest tak zakłamany że po prostu już powoli sam zaczyna wierzyć w swoje kłamstwa i przekręty ;)
Proponuje zostawić tego buca samemu sobie w swoim serwerowym temacie, i niech wmawia sobie dalej że ma mase graczy i że gracze go nie jebnęli w c***a ;)
Powodzenia zakłamany Adminie :) wmawiaj sobie dalej że masz cudowny serwer, to już nie jest dziwne ;) to już jest choroba wiesz ?:)
Także polecam się udać do doktora.
A reszcie, powodzenia jutro na nowym serwerze  na S. :)

Opublikowano

Serwer proboszcza opłacony na rok? Normalnie skisłem. Żaden jego serwer nie stał dłużej niz 2mies

Waruj psie ;) biedaku ;) Pożyczyć Ci na tornister i kredki ?

Ojj ner** ci padł jaka szkoda :D ahahhaha

Opublikowano

Waruj psie ;) biedaku ;) Pożyczyć Ci na tornister i kredki ?

Ojj ner** ci padł jaka szkoda :D ahahhaha

Powinni Cie zbanować, i zakazać otwierania Ci kolejnych privów na tym forum. 

W świecie metka już jesteś skonczony czaisz? WYpierdalaj ze sceny, zdechnij.

Opublikowano

aaa okej, jeszcze maszyna do konca miesiaca oplacona? No chyba ze tak

Teraz wyjaśnię wszystko co potrzeba.

Z tego co słyszałem, serwer jest prowadzony przez [GA]OnegA - podobno jest to Proboszcz, bądź cokolwiek, ten gość jest osobą która tworzy to zło. Dlaczego?

Jestem starym weteranem od czasów, gdy stworzył serwer NEVERWINTER. Tak, to miał być hit i przebój na poziomie zagranicznych epików, rozjebałem wtedy wszystkich i gdy z chwilą, gdy grałem ja + 10 osób, święty zdecydował się zamknąć serwer. No taki pech, że trafiam na jego serwery...

Potem trafił się MPCforum, bodajże dwie odsłony. Padaczka.

Otóż Probosz jest osobą, która co serwer zmienia swój nick, gdyż z punktu psychologicznego pokazuje to, że gość nie potrafi sobie wyrobić jednej-dobrej opinii we świecie metińczyków i ucieka przed przeznaczeniem?

Serwer Alucard poznałem poprzez reklamę u tępego BONUSA BGC. K***a gość rzucił 200zł, a tamten się sprzedał (w sumie rozumiem, bonus jest imbecylem i przewodzi armii takich idiotów [oczywiście ja go lubię, ze względu na to, że lubię podziwiać pokraki życiowe niczym, ludzi z liceum pijący pierwszy raz wódkę i rzygjących pod imprezą jak koty])....

Ten człowiek ewidentnie woli tworzyć serwery dla szybkiego zarobku.

Seyin i ScreaM (piesek, któremu pewnie rzuca 10zł za dzień c***a-nie pracy), tak macie racje, może nie dokońca, serwer nie jest opłacony, a MASZYNA. TAK, serwer dedykowany jest opłacony za rok, za może 4 tysiące ZŁ.

Podczas, gdy ProBoszcz stawia serwer nr. 1, on już ma w niego wyjebane (z resztą to widzicie, to jest normalna reakcja, ja już widziałem jego działania na 4 serwerach), w chwili stawiania serwera, on już dłubie przy nowym, który pojawi się za miesiąc. Chłopak tak kombinuje, żeby każdy kolejny serwer nie przypominał poprzedniego i ludzie nie łączyli wątków, że prowadzony jest dla kasy i że wypierdoli się za miesiąc.

Widzicie moi drodzy.... Proboszcz woli łapać chwilę i stawiać serwer, za serwerem, żeby zarobić ok. 2 tys w 2 tygodnie jak postawić jeden konkretny serwer (patrz Balmora) i zareklamować go jak profesojanlista, i mieć serwer 6 lat, i żyć jak bogaty emeryt. Dam sobie rękę upierdolić, że śpi z jednym okiem otwartym.

Reszta jego pomocników to nic tylko podpierdółki, niczym kelnerzy w restauracji Sowa & przyjaciele - Warszawska siedziba do podsłuchiwania największych biznesmenów. Kelnerzy zarabiali 20+ tysięcy polskich nowych złotych.

TADAM, pomimo, że jestem pijany i na pewno wkradły się pewne błędy stylistyczne, językowe i składniowe, przedstawiłem wam życie największego z dymaczy tego metinowego świata.

Jeśli macie jakiekolwiek domniewania, że serwer prowadzi tzw. Proboszcz, po prostu nie grajcie, serwer nie ma przyszłości (nie zdziwiłbym się, gdyby bug był specjalnie).

Piszę to z pełną świadomością.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Powinni Cie zbanować, i zakazać otwierania Ci kolejnych privów na tym forum. 

W świecie metka już jesteś skonczony czaisz? WYpierdalaj ze sceny, zdechnij.

Dokładnie tak. ProBoszcz tymi swoimi postami tylko potwierdzasz to że jesteś kutasem i najważniejsza jest dla ciebie kasa.

Temu panu już podziękujemy, szukaj innego sposobu na zarobek bo w metinie już ci się raczej nie uda :P

Opublikowano

Ciebie raczej nikt o zdanie nie pytał.

Przypomnieć Ci twój serwer który był tak pobugowany że nawet ślub na nim nie działał ? a może przypomnieć Ci przekręty z pewną " koleżanką " z TeamSpeaka na P. ? no właśnie.

Opublikowano

ogólnie pierwsze 2 dni były spoko na serwie

ale teraz nie polecam a wręcz odradzam grę

przedmioty znikają , admin nic z tym nie robi , ma po prostu wyje**** na graczy , co z resztą widać bo coraz to ich mniej

podsumowująć początek chwała a koniec chała

Opublikowano

Teraz wyjaśnię wszystko co potrzeba.

Z tego co słyszałem, serwer jest prowadzony przez [GA]OnegA - podobno jest to Proboszcz, bądź cokolwiek, ten gość jest osobą która tworzy to zło. Dlaczego?

Jestem starym weteranem od czasów, gdy stworzył serwer NEVERWINTER. Tak, to miał być hit i przebój na poziomie zagranicznych epików, rozjebałem wtedy wszystkich i gdy z chwilą, gdy grałem ja + 10 osób, święty zdecydował się zamknąć serwer. No taki pech, że trafiam na jego serwery...

Potem trafił się MPCforum, bodajże dwie odsłony. Padaczka.

Otóż Probosz jest osobą, która co serwer zmienia swój nick, gdyż z punktu psychologicznego pokazuje to, że gość nie potrafi sobie wyrobić jednej-dobrej opinii we świecie metińczyków i ucieka przed przeznaczeniem?

Serwer Alucard poznałem poprzez reklamę u tępego BONUSA BGC. K***a gość rzucił 200zł, a tamten się sprzedał (w sumie rozumiem, bonus jest imbecylem i przewodzi armii takich idiotów [oczywiście ja go lubię, ze względu na to, że lubię podziwiać pokraki życiowe niczym, ludzi z liceum pijący pierwszy raz wódkę i rzygjących pod imprezą jak koty])....

Ten człowiek ewidentnie woli tworzyć serwery dla szybkiego zarobku.

Seyin i ScreaM (piesek, któremu pewnie rzuca 10zł za dzień c***a-nie pracy), tak macie racje, może nie dokońca, serwer nie jest opłacony, a MASZYNA. TAK, serwer dedykowany jest opłacony za rok, za może 4 tysiące ZŁ.

Podczas, gdy ProBoszcz stawia serwer nr. 1, on już ma w niego wyjebane (z resztą to widzicie, to jest normalna reakcja, ja już widziałem jego działania na 4 serwerach), w chwili stawiania serwera, on już dłubie przy nowym, który pojawi się za miesiąc. Chłopak tak kombinuje, żeby każdy kolejny serwer nie przypominał poprzedniego i ludzie nie łączyli wątków, że prowadzony jest dla kasy i że wypierdoli się za miesiąc.

Widzicie moi drodzy.... Proboszcz woli łapać chwilę i stawiać serwer, za serwerem, żeby zarobić ok. 2 tys w 2 tygodnie jak postawić jeden konkretny serwer (patrz Balmora) i zareklamować go jak profesojanlista, i mieć serwer 6 lat, i żyć jak bogaty emeryt. Dam sobie rękę upierdolić, że śpi z jednym okiem otwartym.

Reszta jego pomocników to nic tylko podpierdółki, niczym kelnerzy w restauracji Sowa & przyjaciele - Warszawska siedziba do podsłuchiwania największych biznesmenów. Kelnerzy zarabiali 20+ tysięcy polskich nowych złotych.

TADAM, pomimo, że jestem pijany i na pewno wkradły się pewne błędy stylistyczne, językowe i składniowe, przedstawiłem wam życie największego z dymaczy tego metinowego świata.

Jeśli macie jakiekolwiek domniewania, że serwer prowadzi tzw. Proboszcz, po prostu nie grajcie, serwer nie ma przyszłości (nie zdziwiłbym się, gdyby bug był specjalnie).

Piszę to z pełną świadomością.

Pozdrawiam.

Mietku powiedz dlaczego mój nick tam wymieniles? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...