Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka słów ode mnie ,od samego początku do wczoraj byłem za tym serwerem ,nawet jak wyszedł bug ja broniłem ten serwer ponieważ myślałem ,że wszystko będzie dobrze ,jednak dobrze nie jest i raczej już nie będzie. Jak wszyscy wiecie na serwerze był bug ale mniejsza o większe cala topka porobiła sobie na tym skile/eq/biologa administracja obiecała ,że to wszystko zostanie usunięte lecz wydaje mi się ,że tak się nie stało gdyż zbanowali jedną osobę z topki z gildii YebacBiede żeby nie było płaczu i sprawę zamietli pod dywan uważają że nic się nie stało. Serwer broniłem chociaż HEJT na mnie leciał. OD początku serwera był również bug z bugowaniem smoczych znaków i założę się ,że wiele osób również z niego skorzystało. Z dniem wczorajszym skończyliśmy grę na tym serwerze cala gildia ,ponieważ nie podobało nam się to że my zapierdalaliśmy za przeproszeniem całe noce żeby zarobić na skile G/P i eq a reszcie przyszło to tak z przysłowiowego "nieba". Zauważyłem również iż nie tylko my kończymy , skończyliśmy grę na tym serwerze tylko wiele osób próbuje się pozbyć swojego konta na łeb na szyje żeby cokolwiek im się zwróciło za poświęcony czas i pieniądze. Wiec przepraszam was za polecanie serwera oraz odradzam grę. Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest całkowity reset kont ,przyznanie się teamu do błędu oraz rekompensata dla graczy w postaci SM oraz rat serwerowych.

Dziękuje i pozdrawiam WOJOWNIK BODY.

Pozdrawiam Panikovskiego aka kryminaliste.

Paule <3

Małysza

Sula

StoryMakera

Berlo

LekkoTa

Chmiela

Gildie FakeTaxi oraz BandeJezusa.

HEJT ON!

Głosowanie za restartem serwera : 

http://strawpoll.me/4547666

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Kilka słów ode mnie ,od samego początku do wczoraj byłem za tym serwerem ,nawet jak wyszedł bug ja broniłem ten serwer ponieważ myślałem ,że wszystko będzie dobrze ,jednak dobrze nie jest i raczej już nie będzie. Jak wszyscy wiecie na serwerze był bug ale mniejsza o większe cala topka porobiła sobie na tym skile/eq/biologa administracja obiecała ,że to wszystko zostanie usunięte lecz wydaje mi się ,że tak się nie stało gdyż zbanowali jedną osobę z topki z gildii YebacBiede żeby nie było płaczu i sprawę zamietli pod dywan uważają że nic się nie stało. Serwer broniłem chociaż HEJT na mnie leciał. OD początku serwera był również bug z bugowaniem smoczych znaków i założę się ,że wiele osób również z niego skorzystało. Z dniem wczorajszym skończyliśmy grę na tym serwerze cala gildia ,ponieważ nie podobało nam się to że my zapierdalaliśmy za przeproszeniem całe noce żeby zarobić na skile G/P i eq a reszcie przyszło to tak z przysłowiowego "nieba". Zauważyłem również iż nie tylko my kończymy , skończyliśmy grę na tym serwerze tylko wiele osób próbuje się pozbyć swojego konta na łeb na szyje żeby cokolwiek im się zwróciło za poświęcony czas i pieniądze. Wiec przepraszam was za polecanie serwera oraz odradzam grę. Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest całkowity reset kont ,przyznanie się teamu do błędu oraz rekompensata dla graczy w postaci SM oraz rat serwerowych.

Paule <3

Małysza

Sula

StoryMakera

Berlo

LekkoTa

Chmiela

HEJT ON!

Wreszcie coś do Ciebie dotarło. Lepiej późno niż wcale.

Opublikowano

Mnie dziwi jedno... jak można krytykować ten serwer (który niewątpliwie poza tym bugiem byłby na pewno hitem) mając w dorobku kilka nieudanych projektów, mniejszych lub większych niewypałów, projekty tygodniowe/miesięczne/max kilkumiesięczne pod hajs #teamcrados #zabq #resztapseudoyoutuberow 

Wchodzicie tu pokopać po plecach, jak dla mnie nie macie prawa głosu, żaden z waszych licznych serwerów nie przetrwał próby czasu, myślę, że każdemu z administracji nieistniejących już serwerów, którzy przyszli tu hejtować można wiele zarzucić :)

Opublikowano

Paule <3

Małysza

Sula

StoryMakera

Berlo

LekkoTa

Chmiela

HEJT ON!

Ja tak samo byłem za tym serwerem i też go broniłem, lecz nie chodzi mi nawet o te bugi bo z tego mieli korzyść X gracze, którzy podniecali się nie uczciwą grą. 

Mi bardziej chodzi o to, że obiecali dungeony, ale ich niema obiecali poprawić dropk KU, rad, zwojów to dali z m7 jakiś % szans co jest nie uczciwe bo jak komuś nie wejdzie to 20 KU w plecy. 

Mieli także coś  z bosami zrobić bo na taką liczbę graczy to rzadkość spotkać jakiegoś :(

Ja gram i grać będę, ale boje się, że wielu graczy tak jak ty odwróci się od serwera po pewnym czasie. Oby tylko tak nie było :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

2xUP Przykro mi ,ale ten serwer jest skazany na porazke ,juz samo to ,ze proboszcz jest GA powinno was uswiadomic, ze to osoba niekompetentna która stawia serwery i zaraz je zamyka, myslicie ,ze dlaczego zmienil nick...? 70% osob ktore wiedzialy by, ze proboszcz jest tam GA nei weszlo by na ten serwer wgl. bo po co? Zainwestować 20zł i stracić to po miesiącu-2 kiedy wylaczy serwer? Ludzie zastanówcie sie jezeli naprawde nie macie co robic z wolnym czasem to juz lepiej zajac sie poprawianiem ocen lub wyjsc na dwor bo zostajac na tym serwerze popelniacie blad o czym sie przekonacie za jakis czas kiedy Per Pan Proboszcz wylaczy go tak ja kpoprzedznie

Btw zapraszam sura 82-88 lvl zxc

sygna2.png

Opublikowano

­Tak sobie trochę poczytałem i ale wy macie ból dupy xD 

serwera nie bronię ale tak najeżdżacie na tego "proboszcza" 

A większość z was nawet do jego wiedzy nie dorasta, już rozumiem przedstawiliście

Swoje zdanie itd. ale po c**j tak spamować? xD jak mówicie że serwer taki c**jowy 

to skoro jesteście tacy pro elo to czemu sami swojego nie zrobicie? 

@skąd brać truty i kd? :P 

derin.png

Opublikowano

Mnie dziwi jedno... jak można krytykować ten serwer (który niewątpliwie poza tym bugiem byłby na pewno hitem) mając w dorobku kilka nieudanych projektów, mniejszych lub większych niewypałów, projekty tygodniowe/miesięczne/max kilkumiesięczne pod hajs #teamcrados #zabq #resztapseudoyoutuberow 

Wchodzicie tu pokopać po plecach, jak dla mnie nie macie prawa głosu, żaden z waszych licznych serwerów nie przetrwał próby czasu, myślę, że każdemu z administracji nieistniejących już serwerów, którzy przyszli tu hejtować można wiele zarzucić :)

Akurat od Cradosa to sie odpierdol ziomek bo był udany jak najbardziej. A to ze ludzie wkoncu zaczeli uciekac jest logiczne bo wkoncu wszysto sie nudzi ;)

A większość z was nawet do jego wiedzy nie dorasta, już rozumiem przedstawiliście

Swoje zdanie itd. ale po c**j tak spamować? xD jak mówicie że serwer taki c**jowy 

Bo nie kazdy jest k***a jakims informatykiem itd. Jesteśmy tylko graczami i od tych co stawiają serwer WYMAGAMY i mamy prawo do krytyki. JAK COS ROBISZ ZROB TO DOBRZE. ELO

Opublikowano

To jak ojciec powie "ale nie smaczny chleb" to też mu odpowiadasz "ojciec k***a nie pierdol, bo sam lepszego nie zrobisz" ? 

Opublikowano

Akurat od Cradosa to sie odpierdol ziomek bo był udany jak najbardziej. A to ze ludzie wkoncu zaczeli uciekac jest logiczne bo wkoncu wszysto sie nudzi ;)

Bo nie kazdy jest k***a jakims informatykiem itd. Jesteśmy tylko graczami i od tych co stawiają serwer WYMAGAMY i mamy prawo do krytyki. JAK COS ROBISZ ZROB TO DOBRZE. ELO

To teraz zobacz że gra jest dobrowolna i Tobie NIKT k***a nie każe grać, pozdro.

To jak ojciec powie "ale nie smaczny chleb" to też mu odpowiadasz "ojciec k***a nie pierdol, bo sam lepszego nie zrobisz" ? 

Ale chleb kupić musisz aby przeżyć a na serwie grac nie musisz trzeba to rozróżnić.

@Gdzie expić na 61? 

­

derin.png

Opublikowano

To teraz zobacz że gra jest dobrowolna i Tobie NIKT k***a nie każe grać, pozdro.

Ale chleb kupić musisz aby przeżyć a na serwie grac nie musisz trzeba to rozróżnić.

­

Widze ze nie zrozumiałes przekazu.. No cóz niektorzy są głupsi niż im się wydaje ;/

Opublikowano

Widze ze nie zrozumiałes przekazu.. No cóz niektorzy są głupsi niż im się wydaje ;/

Jeszcze raz Ci powtórzę NIKT Ci nie każe, możesz to Ty sobie wymagać od Matki aby Ci jeść zrobiła, o ile ona Ci na to pozwoli,

Admini tutaj nie muszą czegoś robić bo komuś coś się nie podoba, to ich serwer i robią co chcą, jak widać Ty czegoś nie rozumiesz.

@Skąd stalka?

­

derin.png

Opublikowano

To normalne, że jeśli admini mają głęboko w dupsku serwer, a potem piorą brudy i przerzucają między sobą winę to gracze odchodzą, zawsze można trzepnąć reworka, który jest kolejnym niewypałem, wycisnąć ostatnie grosiki, a następnie można postawić serwer easy :) A potem pójść krytykować konkurencję :> Akurat im można najmniej zarzucić z tej istnej śmietanki hejterów-youtuberów robiących gówno serwery.

A co do Alucarda, to faktycznie może być ciężko mu się obronić i zahamować odpływ graczy, szkoda tylko zmarnowanych godzin ;)

Opublikowano

Ty masz swoją propagandę, a użytkownicy wiedzą swoje. Serwer stoi na kłamstwie.

Ciekawe kiedy usuną licznik z strony, pewnie niedługo. 

mu7h5k.png

A licznik twardo się kręci.

Hola hola przepraszam bardzo co to ma znaczyć? Jeszcze 2 dni temu licznik bił rekordy popularności i w dzień i w nocy po 2.2k. A dziś co? LEDWIE 600 GRACZY?

e1cgo4.png

Przez 2 dni czyżby uciekło ~ 1k + ludzi? Czy to tylko dlatego, że jest godzina 9:30 SOBOTA?

A tak serio. Proboszcz naprawił licznik i nie kręci się już x4/5

Ps. chociaż pewnie i teraz jest licznik podkręcony x1.5/2

Hehe. W grze 2.3k ale na forum 40 graczy.

2zxqb1l.png

Heniek.

Opublikowano

Hola hola przepraszam bardzo co to ma znaczyć? Jeszcze 2 dni temu licznik bił rekordy popularności i w dzień i w nocy po 2.2k. A dziś co? LEDWIE 600 GRACZY?

e1cgo4.png

Przez 2 dni czyżby uciekło ~ 1k + ludzi? Czy to tylko dlatego, że jest godzina 9:30 SOBOTA?

A tak serio. Proboszcz naprawił licznik i nie kręci się już x4/5

Ps. chociaż pewnie i teraz jest licznik podkręcony x1.5/2

Hehe. W grze 2.3k ale na forum 40 graczy.

2zxqb1l.png

Ojj widze ktoś ma straszny bul czegoś:D hehe oczywiście ja jako administrator nie widzę żadnego spadku graczy. 600 osób w godzinach porannych to bardzo dużo. Aktualnie jest 1100 a przypominam ze szczyt godzinowy zaczyna się od 18 a kończy o 23 ;) Serdecznie pozdrawiam całe MPCforum ;)

Przypominam ze dziś o 18.00 EVENT ZUO

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Scream mógłbyś tak mniej więcej powiedzieć kiedy bd ten update na dungeony??

Własnie je testujemy pod każdym kątem. Jak wprowadzimy to będzie mała łatka do pobrania na stronie 

Opublikowano

­

Nic głupszego wymyśleć nie potrafisz? Skoro ktoś już się bierze za stawianie serwera to chyba normalne, że coś się od niego wymaga bo w końcu traci on czas graczy. Skoro nie potrafi się zając serwer i go porządnie zrobić i odbugować to go niech nie robi, gracze mają prawo mieć do niego żal i nie muszą potrafić stawiać serwerów by to oceniać.

Opublikowano

­

Nic głupszego wymyśleć nie potrafisz? Skoro ktoś już się bierze za stawianie serwera to chyba normalne, że coś się od niego wymaga bo w końcu traci on czas graczy. Skoro nie potrafi się zając serwer i go porządnie zrobić i odbugować to go niech nie robi, gracze mają prawo mieć do niego żal i nie muszą potrafić stawiać serwerów by to oceniać.

I twoja wiedzia na temat metina kończy się na zrobieniem dropu do metinów :D hehehe. Source widziałeś tylko na filmikach :D hahaha no i ta twoja se*** 30 graczy hahaha to jest progres i fachowa robota 

Opublikowano

Własnie je testujemy pod każdym kątem. Jak wprowadzimy to będzie mała łatka do pobrania na stronie

No tak, ale chodzi mi tak mniej wiecej o czas czy w tym tygodniu to bedzie czy w następnym??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...