Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz 2k osób,powinieneś sie chwalić jak masz tyle :D Pochwal sie komendą z gry

za 100 zł ... wam pokazać i tak byscie napisali że to PS ... Ehh planujecie dodac jakieś dungi itd.?
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

! UWAGA! Wtrącam swoje 3 grosze !

Przepraszam kolego, ale nie pierdol głupot. Na siłę szukasz jakiegoś usprawiedliwienia.

Licznik graczy jest po to, aby sprawdzić, ilu znajduję się graczy na serwerze w tym momencie.

Jak chcę sprawdzić z ciekawości ilu graczy znajduję się na serwerze, to wchodzę na stronę, a licznik ma mi pokazać, ILU GRACZY AKTUALNIE ZNAJDUJĘ SIĘ ZALOGOWANYCH.

Podliczanie sklepów offline (nie wiem o co w tym chodzi, patrząc na serwer małych myszów i nooboszczów  nawet nie mam ochoty sprawdzać), podkręcanie licznika i liczenie graczy to jest po prostu oszustwo. 

PS Jeżeli podlicza sprzed x godzin, to powinni nas o tym poinformować.

A jakies aukcje to na allegro moze juz sa? bo z tego co mi wiadomo malyszek na MPCforumie opychal yangi za pln

08752745857725164738.jpg

po tym pkt regulaminu stwierdzam ze nie wykonujecie backupow bazy skoro jesli ktos sie wam wlamie do bazy nie ma opcji odzyskania sm.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Oj no ktoś tutaj czytać nie umie : nie ładnie ;):) Pisałem kilka stron temu :P:P

No no twoje ciągłe pisanie o liczniku dało skutki już nie piszą o bugach z SM i shopami OFFLINE tylko o liczniku

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

A jakies aukcje to na allegro moze juz sa? bo z tego co mi wiadomo malyszek na MPCforumie opychal yangi za pln

08752745857725164738.jpg

po tym pkt regulaminu stwierdzam ze nie wykonujecie backupow bazy skoro jesli ktos sie wam wlamie do bazy nie ma opcji odzyskania sm.

Skisłem ahahahahaha po regulaminie zauważyłeś czy robią backupy ahahhahahahaha i na dodatek kłania się czytanie ze zrozumieniem :)

"Pieniądze, które przeznaczyliście na Item-Shop nie zostaną Wam zwrócone w żaden sposób w przypadku zamknięcia serwera lub innych problemów typu włamanie się do bazy. " 

Ps. ja gram i nie narzekam :)

Opublikowano

Wychodzi na to ze robisz beta testy z wybranymi ludzmi

Oni szukaja bugow ale ich nie zglaszaja tylko probuja ukryc zeby wykorzystac na starcie

Az strach robic beta testy xD

Opublikowano

Proboszcz wypowiedz sie na temat tego ,ze oklamujesz ludzi twierdzac ,ze usuneliscie itemy? Mamy wyrzucać je jak bjorgen ,żeby ci to udowodnić? Nie można polecić serwera na którym administracja okłamuje ludzi , jeszcze zmienił nick ,żeby się nie pogrążać...żałosne. Żałuje czasu ktory poswiecilem na ten serwer.

sygna2.png

Opublikowano

Proszę się wypowiadać na temat serwera, posty które nie wnoszą nic do tematu będą karane punktami.

Wszyscy odnoszą się do sytuacji panującej na serwerze i ją po prostu komentują. Jesteś moderatorem, potrafisz czytać ze zrozumieniem czy masz z tym problemy? Jeśli potrafisz to połowa postów z tego tematu nie powinna być nawet raportowana a co dopiero flagowana procentami.

Wracając do tematu - gdzie najlepiej expić? Widzę, że liczba graczy się zwiększa. Może zagram. 

Opublikowano

Wszyscy odnoszą się do sytuacji panującej na serwerze i ją po prostu komentują. Jesteś moderatorem, potrafisz czytać ze zrozumieniem czy masz z tym problemy? Jeśli potrafisz to połowa postów z tego tematu nie powinna być nawet raportowana a co dopiero flagowana procentami.

Wracając do tematu - gdzie najlepiej expić? Widzę, że liczba graczy się zwiększa. Może zagram. 

na dzikusach do 99lvl

Opublikowano

@Matzar

Niestety według doniesień z plebanii licznik online odnosi się do strony głównej , nie do serwera :(

@AW

Za ile sprzedam rade?

Rozumiem, pewnie ciągle liczba graczy się zwiększa. Licznik nie może być przecież kręcony.

Rady taniutkie.

Opublikowano

Wszedłem z ciekawości na serwer.

W ciągu 5 min na wołaj pisało około 15 osób, cały czas się powtarzały ich wołacze, w dodatku kilka osób z tych 15 to było 'dam eq alucard za ...'.

A w m1 jinno naliczyłem około 5-7 osób.

Gratulacje projektu.

Opublikowano

Tak myślałem że to serwer proboszcza ponieważ od razu można się skapnąć że to pliki MPCforuma i do tego małysz który dostał gm ^^ także nie ma co się dziwić, że wyszło jedne wielkie gówno z bugami. Nie polecam. 

xD 

Opublikowano

A co potem? Jak exp leci?

Jak wbijesz 99 to na Proboszczach i Księgarzach w Parafii wbijasz max, tylko nie zapomnij na tace dać.

Według mnie najbardziej w tym wszystkim poniżył się @Phoenix. "(Kliknij i zobacz jak wygląda najlepszy serwer!)"

Osoba z takim zaufaniem , z taką przeszłością na forum, wystawia prezentację takiego gówna.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Uczeń
Opublikowano

admini stracili kontrole nad licznikiem ! graczy coraz mniej a licznik rośnie !! :DDD

Opublikowano

admini stracili kontrole nad licznikiem ! graczy coraz mniej a licznik rośnie !! :DDD

Bo ten licznik liczy ile osób weszło na serwer ale nie bierze pod uwagę, ze po minucie wyszło z tego syfu p9aYW.jpg

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bo ten licznik liczy ile osób weszło na serwer ale nie bierze pod uwagę, ze po minucie wyszło z tego syfu p9aYW.jpg

:D Oczywiście na serwerze jest coraz więcej osób. Niebawem szykuje się fajne zuo ;))) 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

:D Oczywiście na serwerze jest coraz więcej osób. Niebawem szykuje się fajne zuo ;))) 

Serio ty nadal jesteś tak głupi ?

Co jarałeś ?

Opublikowano
:D Oczywiście na serwerze jest coraz więcej osób. Niebawem szykuje się fajne zuo  ;))) 

Ty masz swoją propagandę, a użytkownicy wiedzą swoje. Serwer stoi na kłamstwie.

Ciekawe kiedy usuną licznik z strony, pewnie niedługo. 

mu7h5k.png

A licznik twardo się kręci.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...