Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super, licznik ogarnięty już, nowi gracze dochodzą, administracja jest online nawet często w porównaniu do innych serwerów no i cały czas serwer jest poprawiany więc zapraszam i nie peszcie się tym że niektórzy sprzedają konta gdyż tak jest zawsze i będzie .

jedyne co jest trochę śmieszne to niektóre ceny w shopach ale j**** to wszystko przecież można zdobyć samemu !

masz 51 postów :) stawiam że konto było robione tylko po to by napisać ten jeden " pozytywny " post :) bo temat jest od 50 postów ^^

Także ile dostałeś SM ? albo to nasz admin popadł już w totalną desperacje i pisze posty pod własnym serwerem z innego konta xD

Opublikowano

up, temat chyba od 30 postów o ile mi sie wydaje ale pewności nie mam xD

@KizioRCK1 ty lepiej nie hejtuj innych skoro nie jestes lepszy, bo to jak wydymałeś Winchesterka z projektem na E wcale nie jest godne pochwały.

jak obecnie wygląda sytuacja na serwerze? skasowali te pobugowane itemy do konca? jak mniemam licznik już jest ok, więc licze na dalsze postępy :D

Opublikowano

up, temat chyba od 30 postów o ile mi sie wydaje ale pewności nie mam xD

@KizioRCK1 ty lepiej nie hejtuj innych skoro nie jestes lepszy, bo to jak wydymałeś Winchesterka z projektem na E wcale nie jest godne pochwały.

jak obecnie wygląda sytuacja na serwerze? skasowali te pobugowane itemy do konca? jak mniemam licznik już jest ok, więc licze na dalsze postępy :D

Nie pisz ze wydymalem kogos jesli nie znasz sytuacji. A mozesz sie z nia zapoznac na moim nowym fp

33748387117269464751.png

Opublikowano

Dobra. Nie obchodził mnie bug z kopiowaniem bo podobno itemy zostały usunięte a to że sobie skille porobili to mnie jeszcze bardziej wali...

Ale teraz to już przesada. Sony: Truty chodzą po 300kk? Ja tu sie męcze zbieram kase żeby kupić żala za 1.2kkk a ty twierdzisz, że one chodzą po 300kk? Idź sie k***a leczyć bo to jest jakiś szczyt idiotyzmu i ignorancji.

4 dni napierdalałem żeby dropnać jakąkolwiek broń na 75 w dt a ten sobie przychodzi i mówi że po 300kk chodzą... Skończył sie mój limit cierpliwości dla tego serwera. Bug bugiem ale to co teraz sie stało to już jest całkowita wyjebka ze strony administracji (administratora).

Opublikowano

Był fajny serwer, zamiast siedzieć po cichu i zacierać rączki to chcieliście się dorobić jak najszybciej - jak najwięcej. Nie głupio Wam? Nie jest Wam z tym źle że gdybyście choć troszkę zadbali o serwer byłoby więcej kasy? Przy liczbie graczy 3k wyciągalibyście barany w miesiąc na czysto jakieś 40-50% tego co wyciągneliście wszelakimi oszustwami itd.. Pozdro peace joł

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze. Mamy coś bardzo ważnego do przekazania. Dnia 20.06.2015 o godzinie 20:00 nastąpi nowy start serwera Alucard. Każdy kto kupił SM dostanie je z powrotem. Już jutro będziecie mieć je znów na swoich kontach. Wszytko zostanie poprawione i startujemy na nowo. Będzie sporo zmienionych rzeczy.

!!! KAŻDY KTO ZAŁADOWAŁ W IS OTRZYMA ZWROT SM !!!!!

-- Usunięty system sklepów offline

-- Usunięte 6-7 z NPC a dodany do dropu z bossów

-- Poprawione Nemere (nie będą już znikać przedmioty)

-- Poprawione DT (takie jak wcześniej)

-- Poprawiony drop ze Smoka

-- NA START otrzymacie wiele niespodzianek

-- RATY serwera 30% drop yang, exp, drop itemów na 7 dni od startu

-- Na START Event OX 3 rundy

-- Na 2 dzień event mini zuo (niskie metiny i bossy)

- Na 3 dzień event OX

-- Na 4 dzień Mega event ZUO

-- 3 Nowe Dungeony

-- DO POBRANIA BĘDZIE NOWY KLIENT !!! (30h przed startem)

-- WSZYSTKIE KONTA ZOSTAJĄ

-- NA START KAŻDY DOSTANIE PETA (bez możliwości przekładania)

- NOWE MISJE, WIĘCEJ QUESTÓW

-- POPRAWIONY EXP I DROP

Dziś o godzinie 23:00 nastąpi zatrzymanie serwera. Nowy start z odświeżonym Alucardem nastąpi 20.06.2015 GODZ 20:00

Pamiętajcie, że to tylko gra i miłe spędzenie czasu. Alucard staje na nowo !!

Przyznajemy się do błędu i przepraszamy graczy ale chcemy kontynuować serwer, który miał i ma na prawdę bardzo duży potencjał.

START: 20.06.2015 GODZ 20:00

Osobą, która nas zmotywowała i dała kopa do dalszej pracy jest Averios. Dziękujemy.

Aktualny Team

- ProBoszcz

- Scratch

- Derin

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Witajcie drodzy gracze. Mamy coś bardzo ważnego do przekazania. Dnia 20.06.2015 o godzinie 20:00 nastąpi nowy start serwera Alucard. Każdy kto kupił SM dostanie je z powrotem. Już jutro będziecie mieć je znów na swoich kontach. Wszytko zostanie poprawione i startujemy na nowo. Będzie sporo zmienionych rzeczy.

- Na 3 dzień event OX

-- 3 Nowe Dungeony

-- POPRAWIONY EXP I DROP

Dziś o godzinie 23:00 nastąpi zatrzymanie serwera. Nowy start z odświeżonym Alucardem nastąpi 20.06.2015 GODZ 20:00

Przyznajemy się do błędu i przepraszamy graczy ale chcemy kontynuować serwer, który miał i ma na prawdę bardzo duży potencjał.

Osobą, która nas zmotywowała i dała kopa do dalszej pracy jest Averios. Dziękujemy.

Aktualny Team

- ProBoszcz

- Scratch

- Derin

ahaahaha XDDDDDDDDDDD

za mało haj$u?

@DivSmile co tam derinek ? 

Opublikowano

- Na 3 dzień event OX

-- 3 Nowe Dungeony

-- POPRAWIONY EXP I DROP

Aktualny Team

- ProBoszcz

- Scratch

- Derin

Ostatni raz się tak śmiałem jak obierałem ziemniaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...