Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja jest bardziej tępa niż myślałem. Myślicie że ktoś wam jeszcze zaufa po tylu gównach które wypłynęły? Szkoda że ScreaM zamilkł posłuchał bym nowych bajek. Serwera oczywiście nie polecam.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tych zdjęciach nic nie widać że chciałem kogoś okraść, klucze CS:GO za SM to była moja sprawa prywatna ponieważ SM'Y były by zakupione za moje pieniądze nie dane za darmo :).

Co do serwera.. Polecam i zapraszam na otwarcie nowego Alucard, z Administracją miło się pracuje jest naprawde super, serwer gorąco polecam!.

Pisałeś na początku, że to był proboszcz, a nie ty. Teraz, że to byłeś ty, znowu jednak ze to za twoje realne pieniądze zakupione sm z postaci GM, haha.

Nieźle się bawicie.

Skasowałeś teraz posty, bo proboszcz kazał? Jechałeś jeszcze kilka postów wstecz serwer i administrację, a teraz miło się pracuję i polecam xD

Opublikowano

Pisałeś na początku, że to był proboszcz, a nie ty. Teraz, że to byłeś ty, znowu jednak ze to za twoje realne pieniądze zakupione sm z postaci GM, haha.

Nieźle się bawicie.

Skasowałeś teraz posty, bo proboszcz kazał? Jechałeś jeszcze kilka postów wstecz serwer i administrację, a teraz miło się pracuję i polecam xD

Ja nic takiego nie pisałem, powtarzam po raz kolejny, ktoś włamał mi się na konto i pisał debilizmy.

xxx

Opublikowano

Ja nic takiego nie pisałem, powtarzam po raz kolejny, ktoś włamał mi się na konto i pisał debilizmy.

Bonzo?

Co do serwera nie polecam. Kłamstwa kłamstwem poganiane. Jeżeli cenicie swój czas i miejsce na dysku to darujcie sobie gry na tym pseudo projekcie.

#rein

Opublikowano

Jesteście aż tak w dupie że robicie gówno znaczne filmy które c**j nas to wszystkich obchodzą .

Jesteście skończeni i to co teraz robicie to się w pale nie mieści.

Sprzedajecie itemki na lewo ( dowód w screenach) , zamykacie serwer i od nowa otwieracie żeby zarobić.

Dodatkowo przez tego młodocianego "gm'a" który miał tyle styczności z metinem co z ruchaniem , twoje serwery nie mają już przyszłości.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jesteście aż tak w dupie że robicie gówno znaczne filmy które c**j nas to wszystkich obchodzą .

Jesteście skończeni i to co teraz robicie to się w pale nie mieści.

Sprzedajecie itemki na lewo ( dowód w screenach) , zamykacie serwer i od nowa otwieracie żeby zarobić.

Dodatkowo przez tego młodocianego "gm'a" który miał tyle styczności z metinem co z ruchaniem , twoje serwery nie mają już przyszłości.

Powiadasz że ja nie mam styczności z Metinem? Wbić na Privie 100/110lvl każdy głąb potrafi, i tylko umiesz gadać a hu** byś zrobił jak byś dostał prawa i panel.

Tak jak mówi Proboszcz, Nara biedaku.  B)

xxx

Opublikowano

Owszem nie mam stażu :
Rok na alvio.pl

Rok na nawie.eu
3 Lata na ravia.eu

Nie dorastasz mi do pięt także stul dziub sprzedawczyku bo się tylko pogrążasz :)

­39566146920630933015.png

Opublikowano

A nie mówiłem? :) Ciekawe tylko, ile razy jeszcze powtórzę, że na x serwerze nie warto grać, bo to serwer idiotów (proboszcz squad) wy mnie wyzwiecie ze mam wypierdalać, a koniec końców wszystko się sprawdzi.

bambos d bomb w akcji

Opublikowano

Co jak co ale po takim zachowaniu proboszcza wątpię że ktoś zagra na s2. :)

Szczeniackie zachowanie... A ludzie z dnia na dzień się nie zmieniają :)

Powodzenia.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ssy z pierwszego roku ravii s1:

http://scr.hu/0opu/pwey1

http://scr.hu/0opu/kh2rs

Ss ze startu ravii s2:

http://scr.hu/0opu/fgxul

Więcej nie mam ale widać ile masz styczności z metinem ...

Oczywiście przemilczamy fakt ,że na s2 to byłeś gmem tylko w teorii bo tak naprawdę c***a robiłeś  :D ? Na s1 też w późniejszym czasie ciebie nie było a na początku to nwm bo nie grałem.Nie masz się czym podniecać.Jedynym adminem w praktyce na Ravi jest tylko i wyłącznie MOHITO odkąd dołączył do teamu

Opublikowano

Marne polaki zostaną wykorzystani ponownie, zostaną wyciśnięci z ostatnich groszy w kieszeni.

Smutne, lecz prawdziwe.

Zresztą licznik jak dobrze znów podkręcą to będzie 3k.

Ps. dlaczego wypieraliście się że licznik nie kręcony i że nie wiecie kto to proboszcz i go tam nie ma?

To grzech kłamać.

Heniek.

Opublikowano

Serwera nie polecam. Kłamstwa kłamstwem poganiane. Jeżeli cenicie swój czas i miejsce na dysku to darujcie sobie gry na tym pseudo projekcie.

#rein

Opublikowano

a tak się upierali że nie ma w zespole żadnego proboszcza :D

Ostatnimi dniami w tym dziale to są jakieś cyrki.
Zapowiada się to samo co na pierwszej odsłonie. Kłamstwa, błędy, olewanie.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że jeśli wam nie podoba się serwer, macie do tego prawo, szczególnie podsumowując działalność serwera to przecież nie musicie grać! :) Jeśli nikt nie będzie się wypowiadał w temacie, to temat spadnie niziutko i każdy o nim zapomni (ewentualnie metodą na siurka można samemu odświeżać temat). Ja patrząc na konkurencyjne serwery, to sam nie wiem co jest mniejszym złem bo poprzeczki są zawieszane coraz wyżej i chyba się admini prześcigają w robieniu sobie coraz większych jaj z graczy. Tylko nie bijcie :(

Opublikowano

Mówcie co chcecie. Ja zagram ;) . Administracja musiała się pewnych rzeczy wypierać, może naginała fakty, ale za to był z nią świetny kontakt. Nie gra się dla administracji, tylko przyjemnośći, jeśli bugów nie będzie, ten serwer to zapewni ;)

DAWAC -

Opublikowano

A jak pisałem że to serwer Proboszcza to wszyscy się ze mnie śmiali.

Następnym razem posłuchajcie mądrzejszych od siebie.

Opublikowano

Jakim trzeba być idiotą żeby tu ponownie zagrać i jeszcze polecać ... ten serwer i administracja to jedna wielka kpina, chcą od was wyciągnąć ostatni grosz, moim zdaniem z takimi serwerami powinna się zająć administracja mpc i zamknąć temat. 

xD 

Opublikowano

Nie polecam, nie kompetentna administracja, ma w pośladkach graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...