Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D Oczywiście na serwerze jest coraz więcej osób. Niebawem szykuje się fajne zuo ;))) 

juz robiliście zuo ubilem 3 metki z 5 osobami zenada 0 bossow nie dalo sie misji porobic ktore sa zyebane na maxa ubic 5 bossow na 500 graczy jak one sie respia co kilka h

eventow za chuya nie umiecie robic jak i wiele innych rzeczy

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz robiliście zuo ubilem 3 metki z 5 osobami zenada 0 bossow nie dalo sie misji porobic ktore sa zyebane na maxa ubic 5 bossow na 500 graczy jak one sie respia co kilka h

eventow za chuya nie umiecie robic jak i wiele innych rzeczy

Tak samo OX-a zrobili to serwer wyjebało... pozdro ;d

Opublikowano

ProBoszcz zawiodles mnie . Myslalem ze potrafisz tak podkrecic licznik aby dzis gralo 4k ludzi . No nic poczekamy moze jutro wybije 4k albo chociaz 3 .. ;(

4uc581.jpg

Opublikowano

Przeciez licznik nie jest podkrecony...

Co poprostu zlicza sklepy offline.

Brawo, gratulację! Bo nikt inny nie mógł na to wpaść.

No może, z 5 osób już to napisało.

Małysza i Proboszcza znam z takiego gówna, że podkręcanie jest realniejszą opcją.

Coraz mniej ludzi, coraz więcej sklepów.

Opublikowano

W sobotę o 18.00 EVENT ZUO !! Oj będzie sie działo

Masz na myśli powtórkę porażki z poniedziałku? Gorszego eventu w życiu nigdzie nie widziałem.

Opublikowano

Heh, serwer umarł, dziękuje bardzo. Jak by administracja była tak mądra i by się przyznała do popełnionych błędów to jeszcze rozumiem, a nie oszukiwać i cały czas brnąć w gówno, że licznik nie jest podkręcony itd... No nic, nie wbijałem na serwer, bo wiedziałem co się stanie. Dziękuje dobranoc Amen.

Opublikowano

Hmm to tylko chyba u was na serwerze tak jest :D Za dnia mniej graczy niż w nocy xD­

Mają graczy prosto z Chin!

Zapraszam na serwer miła atmosfera, zwłaszcza w nocy.

Jest około 3/4 w nocy ponad 2.5k graczy!

Nigdy nie ma z nikim pohandlować, popisać także bo wiadome hard to exp ważniejszy  xD 

Zapraszam essa.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Hahaha serwer żenada, zamiast się przyznać do błędów i zacząć od nowa to będą się zapierać jak takie dzieci. Serwer zdechł i tyle w temacie, nie odratujecie tego gówna.

sygna3.png
Opublikowano

Hahaha serwer żenada, zamiast się przyznać do błędów i zacząć od nowa to będą się zapierać jak takie dzieci. Serwer zdechł i tyle w temacie, nie odratujecie tego gówna.

Oj to masz strasznie nieaktualne informacje ;)  Alucard ma się bardzo dobrze i cały czas idziemy do przodu 

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Chyba do tyłu. Serwer opłacony na najbliższe dwa miesiące to wiadomo, że jeszcze postoi i poleje wody.

Ile kamyków trzeba?

Opublikowano

serwer off ? 

probuje sie zalogowac i jest blad ale jak wpisuje zle passy to wyskakuje ze zla nazwa uzytkownika .

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

serwer off ? 

probuje sie zalogowac i jest blad ale jak wpisuje zle passy to wyskakuje ze zla nazwa uzytkownika .

Każdy tak ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...