Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ops, słabo to określiłem. Gówno tyczyło się waszego zachowania, jesteście tacy sami, oboje jesteście siebie warci.

Kupowanie i nie kupowanie w ISie to nie moje rozumowanie. To są fakty, wywnioskowane z gry. Nie ważne jak dobrze coś zrobisz i tak zawsze coś będzie źle.

To było dawno, pamiętam jak regularnie grałem w Metina. Ile razy się określało ludzi mianem dziecka IS. A gdy raz ja tak komuś powiedziałem, to usłyszałem, że jestem biedakiem.

A jeśli nawet.. to co jest w tym złego twoim zdaniem? Bo z chęcią przeczytam twoje stanowisko na ten temat :-)

O serwerze już nic nie napiszę. Wszystko co było, zostało napisane. Teraz tylko czekać i patrzeć jak serwer dalej się rozwija, o ile się rozwija.

Tego "gówna" nie będę komentował bo chcę Ci tylko napisać, jakie jest moje stanowisko na ten temat skoro chcesz je poznać. Chodziło mi o to, że przedstawiłeś dwie skrajne postawy w tym temacie i one paradoksalnie się łączą. Dziecko isa to według mnie osoba, która dużo hajsu ładuje w is, bo najczęściej nie potrafi nic osiągnąć na serwerze i yangi musi zdobyć ze sprzedawania kuponów w grze. Nie oceniam takiej postawy, wydaje swoje prywatne pieniądze więc ma prawo. Ale wiem że takie osoby muszą być na serwerze, bo jeśli Ty jesteś ogarnięty to zarobisz yangi i kupisz od nich w grze. Z resztą takie osoby są ulubieńcami administracji serwerów. Trzeba też zauważyć, że nie wszystko jest czarne lub białe, są też szarości. Są osoby, które załadują powiedzmy stówke w isa, żeby lepiej zacząć i potem kupują smy w grze, tym samym też wspierają serwer.

Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi, napisałem o tym bo jeśli ktoś obraża Cię, że jesteś frajerem bo pakujesz w isa to jakbyś zareagował? ;d

Tak podsumowując, jeśli na serwerze gra dużo jak Ty to nazywasz "dzieci isa" to wiadomo, że większe prawdopodobieństwo dłuższej działalności serwera. Ale co w sytuacji gdy takich graczy jest mało? Mam nadzieję, że tym razem udało mi się wytłumaczyć Tobie o co mi konkretnie chodziło :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Scream mowiles ze na 100% dzis update i jak idzie z tym updatem??

Ty się nie martw o update jak dziś z tego co widziałem prawie cofka była :D

Czemu tak ludzie narzekają na ten serwer? Ja gram 2 dzień na luzie i prawie na hwanga zarobiłem stojąc na 49lvlu. Trzeba pomyśleć zamiast walić na chama lvle :rolleyes: 

Btw : ten zwój od buffa ciężko zrobić? 10 duchowych to nie problem ale ile na to jest % i ile stoi ten zwój z Nemere, bo ni huhu nigdzie tego jeszcze nie widziałem...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Grubo,pierw było 2,5k osób kiedy kręcili,potem spadło do 600-700 a teraz widze 1,4k osób :D

Grubo sie macie,nie polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

To że wczoraj wywaliło kanał i szlak trafił mi itemy ze sklepu to byłem w stanie jeszcze przeboleć. Ale po tym jak dziś stało się dokładnie to samo to dziękuje za gre tutaj, nie mam zamiaru się więcej denerwować na tym serwerze i tracić swojego "gówno wartego" czasu. Żegnam zasraną administracje która nawet nie raczy odpowiadać na problemy i propozycje graczy.

Sam sie sobie dziwie że znów zagrałem na serwerze ProBoszcza, lecz teraz jestem już pewien że więcej tego błędu nie popełnie.

Serwera NIE POLECAM!!! Ludzi może i jest sporo (pytanie tylko jak długo) ale bug na bugu buga pogania i są to poważne błędy, a administracja ma to gdzieś. Serwer bez przyszłości, na szczęście 12 czerwca wychodzi konkurencyjny priv który zapowiada się bardzo ciekawie i mam nadzieje że tam takich problemów nie będzie :)

Opublikowano

Beka z tego szitu

@1361622928-U485574.pngScreaM° dalej będziesz ciskał, że licznik nie jest kręcony?

A to ciekawe, serwer raz był offline i miał 1,6k graczy - FAKTYCZNIE BARDZO REALNE.

I te Twoje irytujące wypowiedzi "Tyle ma graczy"

Nadal nie pokazałeś ss'a po wpisaniu komendy na ilość graczy oraz kodu licznika.

1ZjOHqG.jpg

Opublikowano

Serwer był spoko. Grało mi się całkiem przyjemnie. Było nas 8 osób. Jedyne na co narzekaliśmy to brak ciekawych misji, lekka monotonnia na niskich lvlach ale ilość graczy, chęć rywalizacji i fun podtrzymywał nas na tym serwie. Gdy dowiedziałem się o bugu, byłem hmm 'wkur.wiony'? Tak, to chyba dobre określenie. Moi znajomi nie wierzyli. Obejrzeli filmik, poczytali komentarze i bam. Zacząłem pisać na wołaczu o tym. Chwilę później dostałem perma. Wszedłem na bufkę, tam również perm. Jednogłośnie opuściliśmy to gówno. Widząc posty tego debila Screama, aż chce mi się śmiać. Nie rozumiem jak można być tak jebniętym..
Nie gram tu już jakiś czas, ale zaglądam do topicu by poprawić sobie humor. Cieszy mnie fakt, że serwer upada i ludzie tak po nim jadą.
A Tobie Scream życzę szybkiej karmy.

@topic
skąd truta?

Opublikowano

Screenshot_-_2015-06-11_001145.png

HAHAHAHA, nie wierze w ten serwer :D

Gość wystawił 1000 sztuk po 100kk, i niech ktoś mi powie, że tego nie nabugował ;d

Scream wcześniej strzeliłeś sobie w kolano, kulałeś ale szedłeś do przodu, a teraz to już upadłeś razem z tym serwerem. Z tego co widze to spore siano Cię ominie, bo po co ładować w isa jak można zakupić u tego typa i mieć xxx razy więcej yang? :) Jaaak mi przykro :D

Opublikowano

Screenshot_-_2015-06-11_001145.png

HAHAHAHA, nie wierze w ten serwer :D

Gość wystawił 1000 sztuk po 100kk, i niech ktoś mi powie, że tego nie nabugował ;d

Scream wcześniej strzeliłeś sobie w kolano, kulałeś ale szedłeś do przodu, a teraz to już upadłeś razem z tym serwerem. Z tego co widze to spore siano Cię ominie, bo po co ładować w isa jak można zakupić u tego typa i mieć xxx razy więcej yang? :) Jaaak mi przykro :D

:D Nie grasz więc nie wiesz ze Yangi lecą bardzo szybko ;)? A co do kasy to nic mnie nie ominęło hehe:D uwierz nic :D:D

7026114323042821389393.png

Opublikowano

:D Nie grasz więc nie wiesz ze Yangi lecą bardzo szybko ;)? A co do kasy to nic mnie nie ominęło hehe:D uwierz nic :D:D

Tak , tak bo ktoś na pewno wydropił 100kkk

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

100kk = 100.000.000 yang

a ty chcesz mi powiedzieć że Yangi szybko lecą i ktoś najebał sobie ich  :  100.000.000.000 yang ... nie wierzę w głupotę tego administratora :) siedzę na  tym mpc w dziale metin i spotykałem różnych administratorów ... ale ty człowieku pobijasz ich wszystkich na głupotę ;)

Na najlepszej mapie ile leci Yang za moba? :)  bo nie powiesz mi że Yang można dostać z misji bo ich u Ciebie niema ;)

Opublikowano

Nie, jutro startuje nowy serwer ;)

a) nie lubię serwerów które dopiero co wystartowały - preferuję już lekko ograne przez ludzi

b ) dzięki za odpowiedź

c) opinia co do tego serwera? :D

Opublikowano

Bardzo dużo osób pobugowało kase i itemy przez shopy online do tego licznik kręcony albo zliczane sklepy do licznika. 4 w nocy a na sewerze 1,6k ludzi to jest niemożliwe ;)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Grałem i wiem jak szybko lecą ;) Nic Cię nie ominęło, czyżby?

To przedstawie na prostym przykładzie. Masz nowego gracza, który przychodzi na serwer. Ma przeznaczone 200zl na isa, bo nie chce mu się dropić, załaduje, sprzeda kupony sm i będzie miał yangi. Ale zaraz 100sm ma za 30zł a w grze za ten kupon dostanie 400-450kk, podczas gdy 400kk na allegro ma za 4 zł. Pomijając serwer, którego już nie będę komentował, Scream ja miałem Cię za cwanego i inteligentnego gościa, no ale jak widzę to za bystry nie jesteś :D

Opublikowano

Jest ok, tylko ostatni set mi się nie podoba :)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...