Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

I twoja wiedzia na temat metina kończy się na zrobieniem dropu do metinów :D hehehe. Source widziałeś tylko na filmikach :D hahaha no i ta twoja se*** 30 graczy hahaha to jest progres i fachowa robota 

Do 30 graczy to Ty się coraz bardziej zbliżasz a przez twoje nieudolne prowadzenia serwera liczba na Sembi rośnie, dzięki ;)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak, ale chodzi mi tak mniej wiecej o czas czy w tym tygodniu to bedzie czy w następnym??

Po niedzieli czyli w tym tygodniu będą na 100%

Do 30 graczy to Ty się coraz bardziej zbliżasz a przez twoje nieudolne prowadzenia serwera liczba na Sembi rośnie, dzięki  ;)

No rosnie rośnie :D hahah jak sobie multi kontem wejdziesz na ten syfiasty serwer szambia. Człowieku to twoje coś przy Alucard to śmiech i kpina :D:D:D:D:D zarobiłeś chociaż na bułki ?

7026114323042821389393.png

Opublikowano

No rosnie rośnie :D hahah jak sobie multi kontem wejdziesz na ten syfiasty serwer szambia. Człowieku to twoje coś przy Alucard to śmiech i kpina :D:D:D:D:D zarobiłeś chociaż na bułki ?

Przynajmniej harnaś nie podkręca licznika.

tenor.gif

Opublikowano

Przynajmniej harnaś nie podkręca licznika.

No z 30 graczy cięzko coś wyciągnąć :D a na Alucard nie jest kręcony :D Tyle ile jest na stronie tyle osób jest zalogowanych 

Opublikowano

tymczasem za tydzień na alucardzie xDDDD

post-313024-0-06324100-1433590637.png

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

No z 30 graczy cięzko coś wyciągnąć :D a na Alucard nie jest kręcony :D Tyle ile jest na stronie tyle osób jest zalogowanych

To muszę wam pogratulować dobrego rozreklamowania serwera w chinach, skoro w nocy macie więcej online, niż w dzień B)

tenor.gif

Opublikowano

Jak na moja nie opłacalna jest tu gra, na YT bjoergen wrzucił jaki bug był i ludzie sobie nabugowali na początku. Co do liczby online to liczy chyba ze sklepami + mnoży czterokrotnie. 

Opublikowano

Odonośnie liczby ludzi. Spróbój wejść na OX ;) zobaczysz jak licznik jest kręcony (nie jest). Tak nabugowali to eq, że wcale tego nie widać. Serwer godny polecenia. Nie udało się z ddosować to hejcą.

DAWAC -

Opublikowano

Odonośnie liczby ludzi. Spróbój wejść na OX ;) zobaczysz jak licznik jest kręcony (nie jest). Tak nabugowali to eq, że wcale tego nie widać. Serwer godny polecenia. Nie udało się z ddosować to hejcą.

Na OX ludzie wchodzą paroma kontami co chyba jest dość logiczne?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Mi sie server podoba, grać grałem i grać bede, pozdro hejty

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

boze jak wy krecicie tym licznikiem boze jakies 1h temu bylo 700 ludzi online nagle zrobilo sie 1.700 po napisaniu posta ze  okolo tyle gra ehheheheh smieszni jestescie

Opublikowano

boze jak wy krecicie tym licznikiem boze jakies 1h temu bylo 700 ludzi online nagle zrobilo sie 1.700 po napisaniu posta ze  okolo tyle gra ehheheheh smieszni jestescie

Widzisz jest tyle osób ;). Pozdrawiam bardzo serdecznie:d hahaha

Opublikowano

Dlaczego robisz z nas idiotów i oszukujesz sam siebie ?

Ten serwer stracił przyszłość.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Sam sie smieje z tego co pisze... Serwer dno tak samo jak i administracja. Wgl jak ty sie zachowujesz ignorancie pieprzony  jak dziecko z gimnazjum nie masz odwagi sie przyznac do bledu. Niechcesz tego naprawic i dalej brniesz w to gowno które zrobiłeś. Zrob cos ze swoim zyciem bo marnujesz zycie innym. Blagam wylacz to ścierwo bo tylko pochłania ludzki czas, pieniądze. Nie pozdrawiam serdecznie. 

Opublikowano

Sam sie smieje z tego co pisze... Serwer dno tak samo jak i administracja. Wgl jak ty sie zachowujesz ignorancie pieprzony  jak dziecko z gimnazjum nie masz odwagi sie przyznac do bledu. Niechcesz tego naprawic i dalej brniesz w to gowno które zrobiłeś. Zrob cos ze swoim zyciem bo marnujesz zycie innym. Blagam wylacz to ścierwo bo tylko pochłania ludzki czas, pieniądze. Nie pozdrawiam serdecznie. 

Jakiego błędu ;) Nie rozumiem o czym mówisz, może tematy pomyliłeś ;). Serwer ma sie bardzo dobrze aktualnie gra 1851 graczy. I cały czas ta liczba rośnie lub utrzymuje się. Przypominam ze dziś o 18 event zuo

Opublikowano

Jakim cudem jest 1850 graczy jak w m1 jinno na ch1 jest z 15 góra 20 osób, a na wołaczu ludzie piszą z odstępami po 10-15 sekund?

Opublikowano

Jakim cudem jest 1850 graczy jak w m1 jinno na ch1 jest z 15 góra 20 osób, a na wołaczu ludzie piszą z odstępami po 10-15 sekund?

Pewnie z 50% tego stoi poprostu na afk czy coś xD Albo też zostaje opcja z chińczykami , którzy nie znają naszego języka  B)

To kiedy dodacie te dungeony wkońcu ?

­

Opublikowano

Jakiego błędu ;) Nie rozumiem o czym mówisz, może tematy pomyliłeś ;). Serwer ma sie bardzo dobrze aktualnie gra 1851 graczy. I cały czas ta liczba rośnie lub utrzymuje się. Przypominam ze dziś o 18 event zuo

Ta liczba rośnie albo utrzymuje się :D ? No stary sam się wkopujesz.Wczoraj było na liczniku o tej godzinie 2500 graczy a dziś 1850 i co powiesz mi ,że coś tu rośnie xD?Jedynie co widze ,że tu rośnie to twoja głupota.Jak się kłamię to z głową :)

Opublikowano

uuu spory spadek graczy...
Ostatnimi nocami ponad 2k graczy a tu sobota, wolny dzień i tylko 1800 :(
Chyba "gracze" odchodzą :( a szkoda...takie fajne bugi były 

Opublikowano

Mnie dziwi jedno... jak można krytykować ten serwer (który niewątpliwie poza tym bugiem byłby na pewno hitem) mając w dorobku kilka nieudanych projektów, mniejszych lub większych niewypałów, projekty tygodniowe/miesięczne/max kilkumiesięczne pod hajs #teamcrados #zabq #resztapseudoyoutuberow

Wchodzicie tu pokopać po plecach, jak dla mnie nie macie prawa głosu, żaden z waszych licznych serwerów nie przetrwał próby czasu, myślę, że każdemu z administracji nieistniejących już serwerów, którzy przyszli tu hejtować można wiele zarzucić :)

Osrałem się kiedy to czytałem. Nie mieszaj Crad*sa i Alucarda, to są zupełnie inne sprawy. Crad*s był udanym projektem, a najważniejsze - Sh4jki i inne adminy nikogo nie ojebały XDDDD.

Ludzie odchodzili po 2-3 miesiącach, bo osiągneli to co chcieli. W przeciwieństwie do Crad*sa, tutaj uciekali gdzie pieprz rośnie po 3 dniach.

Poza tym, jest różnica, między nauką na własnych błędach, a ciągłym pierdoleniu sprawy. Sh4jk mógł popełniać błędy (nie wiem, nigdy nie słyszałem o jego nieudanych projektach), ale zrobił serwer, na którym grało dużo ludzi.

A zawsze gdzie Pr0buszcz i Małyszu - masa hejtu, obelg, oszustw i innego syfu. Żaden ich projekt nie był dłuższy, niż 2 miesiące.

Tutaj też to samo. Sprzedawanie EQ i inne g****o. Nie mówcie, że serwer się rozwija, bo ludziom czytającym ostatnich kilka stron tego tematu odechciewa się grać na waszym serwie.

Opublikowano

Beczka troszeczke. Proboszcz masz 2k ludzi na serwerze, ale na forum:

2z8ykqv.png

Ten serwer to ściema pustka jedna wielka. Adminów nie ma w grze bo mają go w d*pie, na forum płacz tylko dzieciaków, a tutaj zaraz "hejty". 

Heniek.

Opublikowano

Beczka troszeczke. Proboszcz masz 2k ludzi na serwerze, ale na forum:

2z8ykqv.png

Ten serwer to ściema pustka jedna wielka. Adminów nie ma w grze bo mają go w d*pie, na forum płacz tylko dzieciaków, a tutaj zaraz "hejty". 

Płacz dzieciaków :D:D lepiej podsumować siebie nie mogłeś :D A co do serwera to ma się bardzo dobrze :*

Opublikowano

Ty masz coś z głową, czy tylko udajesz?

Topic. Kiedy przestaniecie podkręcać licznik?

Opublikowano
Płacz dzieciaków  :D:D lepiej podsumować siebie nie mogłeś  :D

Przeczytaj tematy na swoim forum to zobaczysz jaki płacz dzieciaków, że nikt im nie odpisuje.

To jest dobre podsumowanie.

Serwer bardzo dobrze się trzyma. Oby tak dalej to za kilka dni padnie.

3MAM KCIUKI ZA CIEBIE PROBOSZCZ NIE NAPRAWIAJ NIC.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...