Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jinno i shinso jest masa sklepów wiec jest to możliwe. Sądze ze jest lekko 1,5 kk do 2 kk a swoją drogą to kiedyś na Ascarlalu s1 było niby 4400 rekord co jest kompletna bzdura bo mieli dosyc dobry serwer  a lagi byly takie same jak tu przy 2500. Zreszta wywalona adminka potem potwierdzila krecenie licznika przez administracje Ascariala o co najmniej 50% ... To sa pierwsze dni i dzieciarni jest rzeczywiscie sporo wiec na pewno jest 1,5 do 2 kk bo widze to jak ludzie bija na spotach. Bossa to ja nawet w noc nie moglem namierzyc o 4-5 godzinie ... a sprawdziłem wszystkie lokacje od wodza orków po zjawe, króla, 9 ogonow i zolwia.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jinno i shinso jest masa sklepów wiec jest to możliwe. Sądze ze jest lekko 1,5 kk do 2 kk a swoją drogą to kiedyś na Ascarlalu s1 było niby 4400 rekord co jest kompletna bzdura bo mieli dosyc dobry serwer  a lagi byly takie same jak tu przy 2500. Zreszta wywalona adminka potem potwierdzila krecenie licznika przez administracje Ascariala o co najmniej 50% ... To sa pierwsze dni i dzieciarni jest rzeczywiscie sporo wiec na pewno jest 1,5 do 2 kk bo widze to jak ludzie bija na spotach. Bossa to ja nawet w noc nie moglem namierzyc o 4-5 godzinie ... a sprawdziłem wszystkie lokacje od wodza orków po zjawe, króla, 9 ogonow i zolwia.

Ascarial nie był kręcony ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Twierdzisz po respie bossów ile graczy jest?

Ogarnięty gracz wybije sam wszystkie respy a ty dalej możesz sobie szukać i szukać.

Miłej gry.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano
Serwer jest opłacony na najbliższe dwa miesiące, także sobie postoi tak czy siak. Administracja na TSie łącznie z Adamem Małyszem, skoczkiem na głębokie pieniądze śmieje się z graczy bo liczy się wyłącznie hajs. 

A skoczek MAGIK gdzie jest?

Ogółem śmieszki. Kilkanaście osób oczekuje prawdy, Proboszcz ma to kompletnie GDZIEŚ. Smieje się z was ludzie i wie dobrze że nic nie wskóracie co jest dziwne.

Także nie wiem czy to dalej ma sens spamu? Wiemy są bugi, bugi, bugi i licznik podkręcony ale to się już troszkę przejadło.

Ile można pisać o tym samym?

Czy prócz zabawy i spamu zyskujecie coś?

Heniek.

Opublikowano

Hahaha.. takich bzdur to jeszcze moje oczy nie czytały.. cytuje "sporo dzieciarni" ~ napisał dzieciak ? :O  A te bossy to na jednym ch sprawdzales pewnie :P po za tym tutaj obecnie jest max. 500 online -.-

Każdy kto jest naiwny, proszę obejrzeć ten film!

https://youtu.be/_gEA7ma64Gk

x

Opublikowano

Zastanawiajaca jest jeszcze jedna rzecz. Dlaczego fanpage MPCforuma, ktorym zajmowal sie Proboszcz, sluzy teraz jako reklama alucarda? :D

Bo Sralucard to jego serwer ? :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ascarial nie był kręcony ;)

mylisz się koleżko najmilszy, spójrz na punkt 1.3

1. Naprawic Runki
    2. Przeniesc Ołtarz Mocy z Shinsoo na kordy 690, 410.
    3. Podkrec licznik do 2.3
    4. Dodac tymczasowo drop Zielonych Pereł z: Władca Duchów Drzew.
    5. Ustalic Eotenowi i Scoumanowi DMG, HP, Defa i 50% abs na miecze i dwureke.
    6. Dodac drop Czerwonego Monoklu z Baronówny, szansa na drop: 40%.
    7. Dodamy Questy ktore masz napisane
    8. Dodamy Nowe Ulepszacze
    9. Dodamy Oltarze i Smocze Jaja
    9. Kordy dla nowych NPC:

21. Nazwa: Yu-Tian
    Kordy: M1 Jinno: 292, 602 | M1 Shinsoo: 559, 514

Nazwa: Yoon-Yoing (Ostatni NPC z Strony Plechito)
    Kordy: M1 Shinsoo: 632, 375

Nazwa: Ee-Ryoong (1 NPC z strony Plechito)
    Kordy: M1 Jinno: 247, 550

--------------------------------------

22. Dodac na Zboczu Gautama drop Zmianek 2 sztuki z nastepujących mobów, szansa na drop 40% z moba.
    2 Zmianeki maja dropic tak na 100 mobow ujebanych:

- Ogr Bojowy
    - Katogr
    - Ogr Magus

23. Dodac na Zboczu Gautama drop Kawałków Kamienia z nastepujących mobów, szansa na drop 40% z moba.
    1 Kawalek Kamienia ma dropic tak na 100 mobow ujebanych:

- Ogr Bojowy
    - Katogr
    - Ogr Magus

24. Dodać dwa nowe piętra do Wieży Wygnanców.

7. Piętro: Całe piętro Zin Setaou. Po wybiciu ich teleportuje nas piętro wyżej.

Informacja na Chacie: Dusza Beran Setaou nadal została na tym świecie, szybko, zabijcie wszystkie potwory, nie mozemy podwolić mu się odrodzić!

8. Piętro: Tutaj respi się Odrodzony Beran Setaou, po jego zabiciu niech wywali nas po 20 sekundach.

Drop z Odrodzonego Beran Setou:

Drop ze Smoka:

Ze smoka mają dropić trzy dane itemy. Dwie 100% i jeden z nizszym procentem

Magiczny Metal [Szansa na drop: 55%]
    Fioletowa Perła [Szansa na drop: 45%]
    Głowa Odrodz. Smoka [Szansa na drop: 100%]
    Złota Perła [Szansa na drop: 100%]
    Krwawa Perła [Szansa na drop: 35%]
    Morska Perła [Szansa na drop: 15%]
    Zielona Perła [Szansa na drop: 15%]
    Niebieska Perła [Szansa na drop: 35%]
    Biała Perła [Szansa na drop: 45%]
    Zwój Egzorcyzmu [Szansa na drop: 65%]
    Kawalek Kamienia [Szansa na drop: 65%]

Informacja na Chacie po wejsciu na pietro: Beran Setaou odrodził się..

xD

Zastanawia mnie, gdzie są ci 2500 gracze, którzy grają i nie obronią tego serwera tutaj na MPC. Co nie przeglądasz tego tematu to hejt, a licznik rośnie.

Jestem też ciekaw, gdzie są ci obrońcy, jak pisałem prawde nt. tego serwera w zapowiedzi to miałem ogromny hejt, a teraz co? Wyszło na moje.

Wzywam cie obrońco serwera

@DeathMt2

Opublikowano

Widze hejt ze storny konkurencji albo uwalonego czitera ktory tam kopiowal itemki zikwidowanym juz bugiem.Policz kretynie sklepy i podziel ich liczbe przez 2 bo tyle max shopkow mozna miec na jednym koncie teraz a sklepy licz na jinno i shinso gdzie jest ich tylko lekko mniej niz na jinno. Swoja droga jak grywalem na roznych serwerach to przy liczbie 600 bylo juz sporo ludzi na spotach ale sklepow moze 150 na jinno max a tu jest lekko  ponad 600-700 na kazdym ch 1 (oprocz chunjo) + spora liczba graczy na serwie. Na pewno jest z 1,2 do 1,5 kk a czy jest wiecej to mnie malo grzeje juz. Wolalbym aby bylo max 1 do 1,2 kk bo przy wiekszej liczbie ten serwer dostaje zadyszki (lagi odczuwalne)

PS. przez 2 godziny sprawdzalem all ch i o 5 tej sobie odpuscilem te bossy :)

Opublikowano

Widze hejt ze storny konkurencji albo uwalonego czitera ktory tam kopiowal itemki zikwidowanym juz bugiem.Policz kretynie sklepy i podziel ich liczbe przez 2 bo tyle max shopkow mozna miec na jednym koncie teraz a sklepy licz na jinno i shinso gdzie jest ich tylko lekko mniej niz na jinno. Swoja droga jak grywalem na roznych serwerach to przy liczbie 600 bylo juz sporo ludzi na spotach ale sklepow moze 150 na jinno max a tu jest lekko  ponad 600-700 na kazdym ch + sproa licznba graczy a serwie. Na pewno jest z 1,2 do 1,5 kk a czy wiecej jest to mnie juz to wali ...

Rozumiem ze trolll XDD

Opublikowano

Widze hejt ze storny konkurencji albo uwalonego czitera ktory tam kopiowal itemki zikwidowanym juz bugiem.Policz kretynie sklepy i podziel ich liczbe przez 2 bo tyle max shopkow mozna miec na jednym koncie teraz a sklepy licz na jinno i shinso gdzie jest ich tylko lekko mniej niz na jinno. Swoja droga jak grywalem na roznych serwerach to przy liczbie 600 bylo juz sporo ludzi na spotach ale sklepow moze 150 na jinno max a tu jest lekko  ponad 600-700 na kazdym ch + sproa licznba graczy a serwie. Na pewno jest z 1,2 do 1,5 kk a czy wiecej jest to mnie juz to wali ...

Serwer jest pobugowany, ludzie sobie nabugowali mase itemow, administracja udaje ze jest wszystko ok a ty piszesz ze to hejt ze strony konkurencji? 

Opublikowano

I Drodzy Gracze zapamiętajcie sobie że na serwerze który reklamuje mała mysz oraz który prowadzi proboszcz nie grać

Opublikowano

mylisz się koleżko najmilszy, spójrz na punkt 1.3

1. Naprawic Runki
    2. Przeniesc Ołtarz Mocy z Shinsoo na kordy 690, 410.
    3. Podkrec licznik do 2.3
    4. Dodac tymczasowo drop Zielonych Pereł z: Władca Duchów Drzew.
    5. Ustalic Eotenowi i Scoumanowi DMG, HP, Defa i 50% abs na miecze i dwureke.
    6. Dodac drop Czerwonego Monoklu z Baronówny, szansa na drop: 40%.
    7. Dodamy Questy ktore masz napisane
    8. Dodamy Nowe Ulepszacze
    9. Dodamy Oltarze i Smocze Jaja
    9. Kordy dla nowych NPC:

21. Nazwa: Yu-Tian
    Kordy: M1 Jinno: 292, 602 | M1 Shinsoo: 559, 514

Nazwa: Yoon-Yoing (Ostatni NPC z Strony Plechito)
    Kordy: M1 Shinsoo: 632, 375

Nazwa: Ee-Ryoong (1 NPC z strony Plechito)
    Kordy: M1 Jinno: 247, 550

22. Dodac na Zboczu Gautama drop Zmianek 2 sztuki z nastepujących mobów, szansa na drop 40% z moba.
    2 Zmianeki maja dropic tak na 100 mobow ujebanych:

- Ogr Bojowy
    - Katogr
    - Ogr Magus

23. Dodac na Zboczu Gautama drop Kawałków Kamienia z nastepujących mobów, szansa na drop 40% z moba.
    1 Kawalek Kamienia ma dropic tak na 100 mobow ujebanych:

- Ogr Bojowy
    - Katogr
    - Ogr Magus

24. Dodać dwa nowe piętra do Wieży Wygnanców.

7. Piętro: Całe piętro Zin Setaou. Po wybiciu ich teleportuje nas piętro wyżej.

Informacja na Chacie: Dusza Beran Setaou nadal została na tym świecie, szybko, zabijcie wszystkie potwory, nie mozemy podwolić mu się odrodzić!

8. Piętro: Tutaj respi się Odrodzony Beran Setaou, po jego zabiciu niech wywali nas po 20 sekundach.

Drop z Odrodzonego Beran Setou:

Drop ze Smoka:

Ze smoka mają dropić trzy dane itemy. Dwie 100% i jeden z nizszym procentem

Magiczny Metal [Szansa na drop: 55%]
    Fioletowa Perła [Szansa na drop: 45%]
    Głowa Odrodz. Smoka [Szansa na drop: 100%]
    Złota Perła [Szansa na drop: 100%]
    Krwawa Perła [Szansa na drop: 35%]
    Morska Perła [Szansa na drop: 15%]
    Zielona Perła [Szansa na drop: 15%]
    Niebieska Perła [Szansa na drop: 35%]
    Biała Perła [Szansa na drop: 45%]
    Zwój Egzorcyzmu [Szansa na drop: 65%]
    Kawalek Kamienia [Szansa na drop: 65%]

Informacja na Chacie po wejsciu na pietro: Beran Setaou odrodził się..

xD

Zastanawia mnie, gdzie są ci 2500 gracze, którzy grają i nie obronią tego serwera tutaj na MPC. Co nie przeglądasz tego tematu to hejt, a licznik rośnie.

Jestem też ciekaw, gdzie są ci obrońcy, jak pisałem prawde nt. tego serwera w zapowiedzi to miałem ogromny hejt, a teraz co? Wyszło na moje.

Wzywam cie obrońco serwera

@DeathMt2

Będę pierwszym :)

No może dużo się dzieje i każdy mówi, że dużo osób od chodzi, ale widać co innego. Nawet jeżeli przypada 4 sklepy na 1 gracza to i tak w uj ludzi:

Jinno m1ch1post-127260-0-20110100-1433364765_thumb.jpgpost-127260-0-56083000-1433364766_thumb.jpg

Shinso m1ch1

post-127260-0-67757100-1433364767_thumb.jpg

Jino m1ch2

post-127260-0-34389400-1433364883_thumb.jpg

I jeszcze w m1 jinoo

post-127260-0-44243700-1433364974_thumb.jpgpost-127260-0-71026400-1433364975_thumb.jpg

Zara będzie, że na 1 os. przypada 20 shopów

Obrońców jest ale teraz exp ważniejszy xD

Powiem tak może upadnie a może nie ile serwerów przechodziło przez to, że coś było bugowane i dawało rade może i ten ProBoszcz rozje serwer, ale jeszcze nie teraz puki jest tak duża liczba graczy+ HAJS.

Ja osobiście mam gdzieś kto stoi za tym serwerem puki przyjemnie mi się gra i nie nudzę się po prostu będę grał. Bo jak bym miał kierować się głosem innych to w 2008r. skoczył bym pod pociąg bo kolega mi tak kazał :)

Pozdrawiam. Zapraszam i polecam :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

No może dużo się dzieje i każdy mówi, że dużo osób od chodzi, ale widać co innego. Nawet jeżeli przypada 4 sklepy na 1 gracza to i tak w uj ludzi:

Jinno m1ch1attachicon.gif0603_224850.jpgattachicon.gif0603_224852.jpg Shinso m1ch1 attachicon.gif0603_224912.jpg

Jino m1ch2attachicon.gif0603_225248.jpg

I jeszcze w m1 jinoo attachicon.gif0603_225529.jpgattachicon.gif0603_225543.jpg

Powiem tak może upadnie a może nie ile serwerów przechodziło przez to, że coś było bugowane i dawało rade może i ten ProBoszcz rozje serwer, ale jeszcze nie teraz puki jest tak duża liczba graczy+ HAJS.

Ja osobiście mam gdzieś kto stoi za tym serwerem puki przyjemnie mi się gra i nie nudzę się po prostu będę grał. Bo jak bym miał kierować się głosem innych to w 2008r. skoczył bym pod pociąg bo kolega mi tak kazał :)

Shopy mozna stawiac na kilka dni wiec polowa/wiekszosc wystawiona na starcie serwera i stoją do dzisiaj ;)

Opublikowano

­

Jinno m1ch1attachicon.gif0603_224850.jpgattachicon.gif0603_224852.jpg

Shinso m1ch1

attachicon.gif0603_224912.jpg

Jino m1ch2

attachicon.gif0603_225248.jpg

I jeszcze w m1 jinoo

attachicon.gif0603_225529.jpgattachicon.gif0603_225543.jpg

to mogłeś skoczyć i nie kaleczyć naszego języka... z resztą widać, że z administracją z jednego koryta jesteście bo jak można być tak głupim by marnować czas na coś, co koniec końców i tak padnie, nie lepiej iść na jakiś już stabilny serwer i tam grać i mieć pewność, że nie jebnie?

Opublikowano

Shinso m1ch1

Jino m1ch2

I jeszcze w m1 jinoo

Szkoda tylko, że na tych ssach jesteś Ty i jak już to osoby, które można zliczyć na palcach u jednej ręki, bo shopów to niby nie liczy jako Gracz pod licznik. Więc powiedz mi, czy tak wygląda m1 jeśli jest zalogowanych 2500 graczy? :D Śmieszny jesteś :P Shopy można wystawiać na okres 7 dni. Jeśli ktoś ma kilka kont, a zazwyczaj każdy tyle ma to może otworzyć śmiało 4-6 shopów. ;)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Shinso m1ch1

Jino m1ch2

I jeszcze w m1 jinoo

Ale co Ty chłopie pierdolisz.

Pokaż mi serwer, który po tak poważnym bugowaniu stoi do tej pory, bo ja z tego co pamiętam to takie coś kończyło się zamknięciem serwera tak średnio po 2 tygodniach.

Druga sprawa, myślę że jakby każdy wiedział od początku jak jest, czyli m.in że proboszcz i małysz wszystko sobie ustawili to nie byłoby tutaj nawet połowy ludzi, którzy aktualnie przebywają na serwerze i jeszcze nie wiedzą o tym co się stało.

Kolejna rzecz, proponuję włączyć sobie podkreślanie błędów bo "puki" tego nie zrobisz mało kto będzie brał Twoje zdanie na poważnie.

I tak, ktoś Ci już napisał, że dużo sklepów było ustawionych zanim na jaw wyszła cała prawda i myślę, że ma rację.

PS. jeżeli kolega kazał Ci wskoczyć pod pociąg to fajnych masz kolegów.

Opublikowano

­

to mogłeś skoczyć i nie kaleczyć naszego języka... z resztą widać, że z administracją z jednego koryta jesteście bo jak można być tak głupim by marnować czas na coś, co koniec końców i tak padnie, nie lepiej iść na jakiś już stabilny serwer i tam grać i mieć pewność, że nie jebnie?

Nie każdy jest tak wspaniałomyślny jak ty i posługuje się taką na pozór 21-24 letnią polszczyzną. Skąd wiesz czy padnie w większości tematów to piszesz i nie zawsze twoje prognozy się sprawdzają. Po co mam iść  jak ty to mówisz na jakiś stabilny serwer skoro żaden nie przypada do gustu, ale zaraz ty mi każesz nie no już lecę. Możesz mi podać jakiś ? 

Ahh szkoda się ... .

837371446280124127260.png
Opublikowano

­

Nie każdy jest tak wspaniałomyślny jak ty i posługuje się taką na pozór 21-24 letnią polszczyzną. Skąd wiesz czy padnie w większości tematów to piszesz i nie zawsze twoje prognozy się sprawdzają. Po co mam iść  jak ty to mówisz na jakiś stabilny serwer skoro żaden nie przypada do gustu, ale zaraz ty mi każesz nie no już lecę. Możesz mi podać jakiś ? 

Ahh szkoda się ... .

Jest to jedyny serwer któremu życze tak źle, w żadnym nie pisałem z góry, że padnie więc nie pieprz głupot. Skąd wiem, że padnie? ProBoszcz & Małysz pokazali już jakieś 4 czy 5 razy, że serwery robią na chwile, by się nachapać kasy i go zamknąc i za miesiąc otworzyć ponownie z paroma zmianami. Każdy kto potrafi logicznie myśleć to się domyśli, że granie tutaj to strata czasu. Zazwyczaj propsuje nowe serwery z innowacjami własnymi, no ale k***a nie w przypadku gdy w teamie są takie osoby.

Opublikowano

Generalnie pograłem ze 2 dni może 3 i nie pisząc o tych bugach co zostały przedstawione to dodam, że serwer jest niedopracowany.

Bo jak widać  ninje 70+ co ma skille M2 to jest jak dla mnie kompletną żenadą. Ta sama sytuacja u mnie. Wybiłem ze 100 metinów różnorakich.. od 45 do 85 lvlowych i wydropiłem z cenniejszych KU : 1 aurę, 2 wiry, 1 berek, 2 strachy a reszta shity. Mam 62 woja i skille M1/M2/M2. Osobiście to idę z tego serwa bo ledwo zipie pod względem gospodarki.

Powodzenia dla nowych graczy kupić coś fajnego na rynku :v

Jeśli ktoś zamierza grać na serwie gdzie do max lvla masz skille M to zapraszam XDD  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...