Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alucard.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pamiętam, że przez 3 dni na Atreyi w v2, bo 7 osob na kazdej komnacie sie siedzialo w pt i bilo, wiec czemu tutaj obstawiasz, ze tak byc nie moze?

Z reszta kto mądry to będzie grał, a nie da się manipulowac.

Jebie mnie czy to proboszcz czy nie ^^

Kto mądry to dawno spier#$%^& z tego serwa zaraz po wyjściu na jaw bugów czy to z IS czy z SHOPAMI

anNO14B_460sa.gif

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pamiętam, że przez 3 dni na Atreyi w v2, bo 7 osob na kazdej komnacie sie siedzialo w pt i bilo, wiec czemu tutaj obstawiasz, ze tak byc nie moze?

Z reszta kto mądry to będzie grał, a nie da się manipulowac.

Jebie mnie czy to proboszcz czy nie ^^

Różnica jest taka że na Atreyi nie było takiego buga, 99% graczy było zadowolonych.

Tutaj nie wypowiada się żaden gracz a jest ich ponad 2.5k dziwne co?

Ciebie to jebie bo nie znasz tego ludzia. (Człowiekiem tego nazwać nie można)

Zapraszam na serwer!

Jest dużo skopiowanych pereł przez co można sobie zrobić tanio eq!

Nic tylko grać!

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Bo mogę ;*

Sam się pogrążasz, chociaż nie wiem czy bardziej się da.

Co do licznika, mało mnie interesują sklepy offline w m1, mógłbyś wstawić SS'a po wpisaniu komendy na sprawdzenie "frekwencji"

Lub to co @Matzar pisał, kod licznika.

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że na tym syfie ponad 2k jest online.

Opublikowano

K***a na World of Metin jakoś gra 7 tysięcy osób i to widać to nie pierdolcie, że nie może tyle być. Tutaj spokojnie gra 2k osoób, bo wszystkie metki i bossy zajęte + spoty...

Wróć do podstawówki bo dalej czytać nie potrafisz na world od metin jest online około 1.5k, a 7k graczy online w ciągu 24h. Grałem i nie widziałem tutaj 2k graczy tylko w pizdu shopków offline ;) Samych schopków będzie z 1.5k?

Opublikowano

Serw stabilny ? 

Zainteresowanie ze strony administracji ?

Warto grać ( bo nie ma ciekawych serwów w dzisiejszych czasach liczę na jakiś fajny )

Jak z is'em ( drogi / łatwo oraz tanio dostępny w grze ) ? 

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

POdsumowując: Serwer niewypał... CI co dalej bedą tutaj grali są tępymi debilami z zamydlonymi oczami

Zacznę chyba rozgrywke na World Of Metin... Tam nie ma bugów, a jak są to administracja potrafii się przyznać/ukryć i usunąć.

"Polska scena" Metinowa zaczyna upadać coraz niżej od kiedy YouTuberzy zaczęli się mieszać w serwery... Zostaje tylko gra na zagranicznych serwerach! [PIONA]

Opublikowano

Dajcie promocje -50% na IS bo to ostatnie plony coś czuje z serwera.

No bo na logike, 2,3k graczy to wielki sukces, godny pochwalenia w tych czasach... a tutaj jakoś tego brak.

#Bonus

qqHsKhc.png

jbzoKz9.png

Opublikowano

Dajcie promocje -50% na IS bo to ostatnie plony coś czuje z serwera.

No bo na logike, 2,3k graczy to wielki sukces, godny pochwalenia w tych czasach... a tutaj jakoś tego brak.

#Bonus

qqHsKhc.png

Toc ten licznik nie jest podlaczony nawet do bazy :D

Srij9JT.png

Opublikowano

@GallAnonim1429

Tzn nie gra tam 2,4k luda ?? To jak tak to czy warto tam nawet zaczynać ? :x

Wystarczy poczytać. Daję serwerowi tydzien ( Wydoją kase z niedojebów i zamknął)

NIE WARTO

Opublikowano

@GallAnonim1429

Tzn nie gra tam 2,4k luda ?? To jak tak to czy warto tam nawet zaczynać ? :x

Oczywiscie, ze nie. Przestudiuj ostatnie strony tego tematu i zadaj sobie pytanie czy warto grac na serwerze z obludną i zaklamaną administracją. Gardzę takimi ludzmi.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie warto nawet konta tworzyć bo pewnie z  passów Cię tez ojebią

@Exíle

jak tam szejk

a dzięki, dobrze, smakowało mi

DOBRA! OGARNE SIE

CO Z TYM LICZNIKIEM PANOWIE, KIEDY SSY Z KOMENDY?

Opublikowano

a dzięki, dobrze, smakowało mi

DOBRA! OGARNE SIE

CO Z TYM LICZNIKIEM PANOWIE, KIEDY SSY Z KOMENDY?

Nigdy nie będzie bo ,, prawdziwy licznik masz na stronie serwera '  xD

Nie polecam gówna

79160594027661829163.png

Opublikowano

2561 osób według licznika a tak na serio to max 600 osób będzie ;) Serwer kompletny niewypał a szkoda bo fajnie się zapowiadał :)

Opublikowano

Skoro na ch1 nie ma dużo osób z 50? To dobrze, 2350 ludzi EXPI. Ile jest map? Z 10? To co ? Każdy resp po 10 osób każdy kanał? To nie realne.

Nie ma SS z komendy nawet ile jest osób na kanale.

TO PRZECIEŻ JAKIEŚ DZIWNE?

ADMINISTRATOR NIE CHWALI SIĘ ILE OSÓB JEST?

BO JA BYM NA RĘKACH SKAKAŁ I WYSYŁAŁ KAŻDEGO DOWODY ILE OSÓB JEST.

Heniek.

Opublikowano

co do samego serwera jest coraz gorzej ciezko o ulepy bo dropi sie je z kamini ktrorych praktycznie nie ma administracja caly czas utrudnia gre drop z metkow coraz gorszy to samo szkaty na poczatku jeszcze jakos lecialy bilety na loterie i czasami rada egzo teraz nic a dziennie otwierac conajmniej 100 szkat pozatym nie ma co robic metkow malo co spoty pozajmowane bo gimba siedzi dungeony sa dopiero na 80+ no chyba ze dla nich dungeonem jest dt;D

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Serwer jest opłacony na najbliższe dwa miesiące, także sobie postoi tak czy siak. Administracja na TSie łącznie z Adamem Małyszem, skoczkiem na głębokie pieniądze śmieje się z graczy bo liczy się wyłącznie hajs. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...