Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To juz przekracza ludzka cierpliwosc, jesli czegos z tym nie zrobia to nie sadze by ktos mial zamiar dalej grac na tym serwerze, przeciez to paranoja....

Opublikowano

to się popłacz.... :D

\\Spam. Prosiłbym abyś przestał pisać na forum w sposób podobny do rozmowy na gg. To nie jest komunikator, tylko forum.

Cain.

@DOWN

i kto tu posty nabija.....

Opublikowano

Serwer dalej off... Wie ktoś może o ktorej otwieraja bo nie wiem czy z szkoly sie szybciej zrywac : D

nie ma oficjalnej informacji kiedy zostaną otwarte serwery, więc nie ma się co pytać o szczegóły. mogą być otwarte, dziś, jutro albo za tydzień.

po ostatnich atakach ddos na serwer, ZSZC wróciło do normalności dopiero po około 48 godzinach

pozdro

Opublikowano

Jak zwykle... zamiast zwiekszyc zabezpieczenia servera ktore na dzien dzisiejszy wynosza totalne 0... To wola naprawiac po attackach:)

No ale coz, jak patrza tylko zeby jak najwiecej zarobic, jak najmniejszymi kosztami to tak jest....

Opublikowano

Jak zwykle... zamiast zwiekszyc zabezpieczenia servera ktore na dzien dzisiejszy wynosza totalne 0... To wola naprawiac po attackach:)

No ale coz, jak patrza tylko zeby jak najwiecej zarobic, jak najmniejszymi kosztami to tak jest....

100% racji.

Opublikowano

no mogli by troszke sie postarac z tym serwerem bo troche juz stoi kasy maja moge se dac reke odciac w ... tzn duzo xD i mogl by zainwestowac i trosze w ochrone serwera wsadzic napewno by to poleprzylo jego opinię i wg .. ehh.. Niech juz otwieraja bo chce bocic mojego harka xD!!

Opublikowano

no mogli by troszke sie postarac z tym serwerem bo troche juz stoi kasy maja moge se dac reke odciac w ... tzn duzo xD i mogl by zainwestowac i trosze w ochrone serwera wsadzic napewno by to poleprzylo jego opinię i wg .. ehh.. Niech juz otwieraja bo chce bocic mojego harka xD!!

Nie wiem o co Ci tutaj dokładnie chodzi ale ok.. Może by mogli się postarać ale widocznie nie chcą. Ja Ci proponuję, popracuj trochę ze słownikiem i nad poprawnym formułowaniem zdań ;D

Co jakiś czas trzeba przejrzeć forum ZSZC. Tam pisze kiedy otworzą ;p

29980.gif
Opublikowano

Nie spamujcie kiedy otworzą, już kilkanaście razy była tak akcja i otworzą, kiedy otworzą,

Po co ciągle się pytacie, co to za ataki? -.- przejrzyjcie cały temat, to się dowiecie :)

Opublikowano

Wszechwiedzący znawca... Dla ciebie jest to napisanie " Zwiększyć ", ale jestem ciekaw czy doszedł byś do tak mocno rozwiniętego serwera jak oni - Gdyż oni po 48h nieobecności przy włączeniu serwera mieli po 30 minutach już 1000+ osób na serwerze... Za pewne ( za przeproszeniem ) gówno byś potrafił zrobić, przy tych plikach serwerowych.

A zamiast błyskać tutaj swoją super " angielskopolsko " językiem (attackach?) wziął byś zamknął tą przegladareczke, oraz wyszedł na dwór.

Ja dodając od siebie komentarz na temat aktualnych wydarzeń z zszc, myślę że jest dalej warto czekać ten jakiś czas ponieważ serwer jest moim zdaniem godnym polecenia... Ja osobiście czekam kiedy go włącza, oraz mam nadzieję, że w week będe mógł już znów expić.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

"Wszechwiedzący znawca... Dla ciebie jest to napisanie " Zwiększyć ", ale jestem ciekaw czy doszedł byś do tak mocno rozwiniętego serwera jak oni - Gdyż oni po 48h nieobecności przy włączeniu serwera mieli po 30 minutach już 1000+ osób na serwerze... Za pewne ( za przeproszeniem ) gówno byś potrafił zrobić, przy tych plikach serwerowych.

A zamiast błyskać tutaj swoją super " angielskopolsko " językiem (attackach?) wziął byś zamknął tą przegladareczke, oraz wyszedł na dwór.

Ja dodając od siebie komentarz na temat aktualnych wydarzeń z zszc, myślę że jest dalej warto czekać ten jakiś czas ponieważ serwer jest moim zdaniem godnym polecenia... Ja osobiście czekam kiedy go włącza, oraz mam nadzieję, że w week będe mógł już znów expić."

Nie wiem co ma znanie sie na plikach... napisalem ze mogli by zabezpieczyc server... bo skoro ktos to robi juz 2 raz to bedzie robil kolejny itd itd itd... az w koncu komus sie znudzi czekanie co tydzien na server :) a co do "attackach" kazdemu zdaza sie pomylka panie perfekcyjny ideale;)

Wiec jak juz mowilem mogli by wydac troche pieniedzy na ochrone servera;)

Opublikowano

Podpisuje sie pod :.Bialy_miS.:.. A tak na marginesie... Ustawienie ochrony przeciwko atakiem DDoS nie jest takie proste, zeby można było wydać na to kase i już odrazu ją mieć. Jak byś poczytał letepl, ten atak zachodzi poprzez wysyłanie masy pakietów bądź zapytań na serwer co w krótkim czasie przeciąża serwer. Jedynym wyjściem by zapobiec czemuś takiemu jest kupienie stabilniejszej maszyny... Mówie tu o maszynie która udzwignie 5k+ ludzi ale tylko 3k slotów bedzie dostępnych, by zabezpieczyć sie przed atakimi DDoS. Taka maszyna to nie lada wydatek, ale myśle ze mogło by ich na coś takiego stać.

Opublikowano

wiem co to jest DDoS atak :) i wiem na czym to polega a napewno ich stac ja wydalem na ta gre 500zl kolega ponad 2tysiace a poms ile turasy wyrzucaja pieniedzy an ta gre...

Opublikowano

Woho jest tak łatwo ukryś sie przed DDOSEM... ja używam poduszek lub kołdry!

edit do oceny...

Woho jest tak łatwo ukryś sie przed DDOSEM... - wyglada całkiem normalnie

Nukereq.png
Opublikowano

Na stronie:

http://www.error-soft.net/forum/prvsro-servercheck.php

znajduje się lista serwerów prywatnych. Zniknęło z niej fire, water i retro. Nie zdziwiłbym się, gdyby to był koniec ZSZC.

Podali kolejną informację iż w zwiazku z problemami na serwerze, update zostaje przeniesione na 1 lipca

Nie za dobrze się dzieje <_<

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

Miejmy nadzieje ze to nie koniec to jeden z najlepszych serwerow silka na jakich gralem i chcialbym sobie pograc dalej ale coz co bedzie to bedzie

Opublikowano

Na stronie:

http://www.error-soft.net/forum/prvsro-servercheck.php

znajduje się lista serwerów prywatnych. Zniknęło z niej fire, water i retro. Nie zdziwiłbym się, gdyby to był koniec ZSZC.

Podali kolejną informację iż w zwiazku z problemami na serwerze, update zostaje przeniesione na 1 lipca

Nie za dobrze się dzieje <_<

,

Nie znikł poprostu go nie widac

ZSZC

.:: Server Inspection ::.

dv4tb.gif
Opublikowano

Yourichi ogarnij sie, server zniknol bo jak kolega napisal jest inspection, wiec to chyba logiczne, ze serwera nie ma na liscie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...