Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiscie ci co to robili maja bana albo cofnietego golda prawda...? mój znajomy ma 300b...

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

mam taki probem ze....

Sciagnolem najnowszego patcha i zainstalowalem wchodze w gre wlacza sie i pojawia mi sie server list

gdy biore ZSZC(new) bo tylko takie mam to nic nie wskakuje tylko mam puste pole jak wpisze passy to

nawet nie pojawi mi sie nic ze prubuje sie zalogowac.

zelo nic nie moge zrobic tylko wziasc exit albo wcisnac list i znowu nic... co mam zrobic ??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Juz zobaczylem na forum ze na 1 dzien wylaczaja sera to to co ci wyskoczylo to zly patch tez to mialem jak sidlaem na kompa niedawno.

zainstalowalem patcha i juz nie wyskakuje tylko ze serv off !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

WBIJAMY! xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Była cofka? Mam nadzieje, że tak, bo jak połowa ma teraz po 200b-900b to pierdole nie gram.

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Siema, chcialem sie dowiedziec czy mozna grac na serverze ZSZC Retro. Nie mam pojecia jak jaki tam jest Exp itp.ODpowiedz prosze napisac na gg 182086 lub tutaj na forum.Z góry Dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam taki probem ze....

Sciagnolem najnowszego patcha i zainstalowalem wchodze w gre wlacza sie i pojawia mi sie server list

gdy biore ZSZC(new) bo tylko takie mam to nic nie wskakuje tylko mam puste pole jak wpisze passy to

nawet nie pojawi mi sie nic ze prubuje sie zalogowac.

zelo nic nie moge zrobic tylko wziasc exit albo wcisnac list i znowu nic... co mam zrobic ??

Bo servery napewno były Check.Wiec sie nie martw ze tak masz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oby zrobili tego Roll back'a bo dostałem bana wczoraj wieczorem (już po patchu ^^) to może odbanuje się xD

Opublikowano

Mi też się client wyłącza. ; )) Pozostaje czekać nic innego, mam nadzieję że do 18 odpalą serwery...

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

Zalosne;/ Ludzie, ktorzy nabili DO 100B(nie wiecej) nie beda banowani! Ehh... Za te 100B mozna sobie przeciez sprawic taki gear ze ... + To ze 1B=10-20zl,czyli 100b*10zl=1000zł(do 2000zl) Lol.Ceny pewnie spadna ale na pewno nie strasznie duzo...

Opublikowano

Hej, po zpatchowaniu ZSZC do wersji świątecznej i próbie uruchomienia bota, wyskakuje błąd: divisioninfo.txt open fail, a po kliknięciu ok jakieś błędy z dziwnymi znaczkami.

Czego to wina?

Ktoś odpowie na moje pytanie? Nie mogę grać od wczoraj, wydaje mi się, że mam uszkodzony media pk, ale nie na 100%.

Proszę o pomoc

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...