Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja potwierdzę. Działa jak należy.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wracam do tego co pisał macaco, bo part1 z megaupload ściągnąłem bezproblemowo a part2 nie działa z megaupload, jak ściągnę z czegoś innego to mi leci po 20 i w połowie się zatrzymuje.. nie można zrobić jakiegoś re-upa linków ? ;/

Opublikowano

ty wlaczyles wogole gre ze piszesz o expie na ongach ???? toz to jest 30x i niema pt mobow juz niemowiac juz ze niema ongow to co ci potym???

Opublikowano

Jakie lvl macie chciałem się zapytać ja mam 69 i nawet dobre itemki. Ale mam jakieś małe problemy ze serwerem.

Opublikowano

ja 73 nuker i dzien temu zaczelem grac bowem 54lvl teraz. ale wbic nie moge -.-

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

mam taki problem ściągnąłem clienta wypakowuje go i nie wiem czemu ale nie chce sie wypakować Data.pk wszystkie inne pliki sie wypakowują a ten nie może miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

gralem na water bylo dobrze chce pograc na fire i ciagle mnie crashuje tzw nie wyskakuje blad tylko wylacza silka bez zadnego bledu

mozna pierdolca dostac ...

Opublikowano

Mam pytanie czy snow shield dziala poprawnie? Mam zamiar robic nukera i nie wiem czy brac cold i nie wiem czy go rozwijac..

Jeżeli chcesz robić nukera bez cold`a to nawet tak nie mysl , cold to podstawa przy nukerze , a czy dziala poprawnie TAK !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@maTek. Kliknij na któryś serwer. I wygląda jakbyś miał radiówkę.

85.jpg

Opublikowano

To już jest dziwne. A może masz windows 7? xP

85.jpg

Opublikowano

mam pytanie. Co chwile dostaje crashe na ZSZC Water jak wlaczam bota. Botowalem przez 3 dni i ani jednego crasha nie dostawalem a teraz nonstop co 10 sekund po wpisaniu passow dostaje crasha. Może mi ktos wytlumaczyc o co chodzi i jak to zwalczyć ;D?

Opublikowano

Wszystkim którzy mają Crashe polecam przeczytać ten temat: Kliknij. Może to rozwiąże wasze problemy. :)

85.jpg

Opublikowano

@Cain

Nie, posiadam windows XP , jednego dnia grałem normalnie po patchu(event) a już następnego wyskakiwał mi oto ten błąd. Jak będziesz wiedział coś na ten temat to napisz będę wdzięczny.

Z góry dzięki. ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli macie crashe to musicie załozyć nowe konto. Aktualne dostało bana przez jakiegoś tam buga ;p

@edit

Coś jest nie tak, ponieważ mimo nowego konta i reinstala zszc nadal dostaje crashe

Silence!

Opublikowano

@maTek. Może zmieniałeś plik Hosts w Windowsie? Ale nie wiem czy to może być to... ;/

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...