Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się fajny, może ktoś napisać ile ludzi gdzieś gra + ss z m1?

by Neosieł

Arcymistrz
Opublikowano

Serwer wydaje się fajny, może ktoś napisać ile ludzi gdzieś gra + ss z m1?

YEoxUUO.jpg

eyQSRFf.jpg

Ilość osób online masz na stronie.

Opublikowano

@Why

Z doświadczenia wiem, że często liczniki są podkręcane więc wole info prosto z serwa od graczy, dzięki ;3

by Neosieł

Opublikowano

Wywalać może już tak nie wywala, ale wczoraj na ch1 były masakryczne lagi. 

Widać że jest coś z tym robione, więc oby tak dalej. 

@Why

Z doświadczenia wiem, że często liczniki są podkręcane więc wole info prosto z serwa od graczy, dzięki ;3

Nie wiem czy jest, lecz ludzi jest dosyć sporo. 

Opublikowano

Da się ubić ­Straż Przyboczna Lemur na 160 lvlu? Mam 176k a i tak jak walnie to mam -20k...

hełm do pvp załóż najwyżej

Opublikowano

Czy administracja zagląda chociaż do tego tematu? Może by się ktoś ustosunkował, czy będzie jakaś poprawa sytuacji na servie. 

Opublikowano

Czy administracja zagląda chociaż do tego tematu? Może by się ktoś ustosunkował, czy będzie jakaś poprawa sytuacji na servie. 

54658281448048723549.jpg

Zarobili już w c**j $$$ to mają wyjebane, obudzą się jak zostanie 200 graczy.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

54658281448048723549.jpg

Zarobili już w c**j $$$ to mają wyjebane, obudzą się jak zostanie 200 graczy.

Standardowo, na początku co chwile przerwy, info na temat zmian i poprawek na servie, natomiast teraz 5 stron spamu na jeden temat i żadnej odpowiedzi admina  o.O

Opublikowano

"Błąd podczas łączenia się z serverem" Zobaczę jak będzie za pół godziny.
//Edit: Działa, wina była gdzieś po mojej stronie

graphic.png

Opublikowano

administracja ma na serwer wyjebane,bug na bugu ,loganie na loganiu i uj graj jak chcesz,ale nie pograsz se zbyt długo ;)

Opublikowano

administracja ma na serwer wyjebane,bug na bugu ,loganie na loganiu i uj graj jak chcesz,ale nie pograsz se zbyt długo ;)

Gdzie Ty niby te bugi widzisz ? Chyba prezentację pomyliłeś kolego . Może i są lekkie lagi , a mnie ani razu nie wywaliło po 3 dniach wiec nie wiem co Ty masz za neta / komputer :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzie Ty niby te bugi widzisz ? Chyba prezentację pomyliłeś kolego . Może i są lekkie lagi , a mnie ani razu nie wywaliło po 3 dniach wiec nie wiem co Ty masz za neta / komputer :)

Ludzie już wiedzą przez co chanele padają :)

Wczoraj wieczorkiem co chwile ktoś wywalał.

Najlepsze jest to, że napisali o tym na forum, a administracja oczywiście udaje że ich nie ma. 

Trzeba zacząć szukać czegoś innego, bo wydaje mi się że administracja tego serwera nie bardzo jest zainteresowana, tym co się dzieje na ich serwerze. 

Opublikowano

Ludzie już wiedzą przez co chanele padają :)

Wczoraj wieczorkiem co chwile ktoś wywalał.

Najlepsze jest to, że napisali o tym na forum, a administracja oczywiście udaje że ich nie ma. 

Trzeba zacząć szukać czegoś innego, bo wydaje mi się że administracja tego serwera nie bardzo jest zainteresowana, tym co się dzieje na ich serwerze. 

Chyba osiedli na laurach bo brak jakiejkolwiek informacji to typowe amatorstwo z ich strony. 

Opublikowano

Nie ma bugów mówisz? A zbugowany magiczny atak chociażby? Wywalanie z razadora? Mam wymieniać dalej? Jak nie wiesz zbyt wiele o serwerze to nie gadaj,gram od startu i podobną administracje to chyba tylko na pangei spotkałem gdzie na serwa i forum administracja przez pół roku nie wbiła -.- ,nwm czy coś robią czy nie...koło ch** mi to lata,żadnego info i czegokolwiek.Dla mnie ten serwer to dno i to jest kwestia czasu jak padnie nie odradzam gry i polecam opuścić prezentację i szukać dalej :)

Opublikowano

Serwer bardzo mi się spodobał, ale zawieszam swoją aktywność, przez jakikolwiek brak odzewu ze strony administracji od paru dni :/

Opublikowano

Nie ma bugów mówisz? A zbugowany magiczny atak chociażby? Wywalanie z razadora? Mam wymieniać dalej? Jak nie wiesz zbyt wiele o serwerze to nie gadaj,gram od startu i podobną administracje to chyba tylko na pangei spotkałem gdzie na serwa i forum administracja przez pół roku nie wbiła -.- ,nwm czy coś robią czy nie...koło ch** mi to lata,żadnego info i czegokolwiek.Dla mnie ten serwer to dno i to jest kwestia czasu jak padnie nie odradzam gry i polecam opuścić prezentację i szukać dalej :)

Ilość błędów jaka tutaj jest, w porównaniu do innych serwerów to pikuś. Tak ja też gram prawie że od początku i największym problemem są padające kanały - chętnie posłucham o tych błędach, wymieniaj waść ile to ich jest ! odradzasz grę czy nie odradzasz ? sam się gubisz gamoniu w tym co wypisujesz, a jak chcesz podyskutować to zapraszam, sprawdzimy Twoją wiedzę o serwerze  :)

Opublikowano

Na serverze pograłem,ale to loganie,znikajace itemki i inne duperele z którymi administracja nic nie robi .. zniechęcają do gry tutaj.
W chwili obecnej odradzam zaczynac na tym serverze 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Wywalanie z razadora to nie bug ... tylko powód DDoS'ów lub wywalanie channelów ;)

Opublikowano

Wywalanie z razadora to nie bug ... tylko powód DDoS'ów lub wywalanie channelów ;)

O każdej porze wywala z razadora,czyli mam sie rozumieć że 24/7h są ddosy? xDD

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...