Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego nie da sie juz dawac amura i pstraga do rybaka przy misji i konczy sie to wszystko na lososiu ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego nie da sie juz dawac amura i pstraga do rybaka przy misji i konczy sie to wszystko na lososiu ?

Może masz za mały lvl na misję? :p

tenor.gif

Opublikowano

Który masz lv ? Pstrągi sa na 190lv a amury nie pamiętam .

­

Opublikowano

nie polecam serera powoli znika mi eq i ulepy ( nie tylko mi )na moje pw admin nie odpowiada  takze niema sensu tu grac

Opublikowano

nie polecam serera powoli znika mi eq i ulepy ( nie tylko mi )na moje pw admin nie odpowiada  takze niema sensu tu grac

Napisz na forum, oddają itemy. Myślisz, że admin Ci odpisze, jeśli ma 100 innych PW?

tenor.gif

Opublikowano

Napisz na forum, oddają itemy. Myślisz, że admin Ci odpisze, jeśli ma 100 innych PW?

myslisz ze nie pisałem ?  mija juz  4 dni i nic zero informacji

Opublikowano

Co ty chłopcze piszesz za głupoty ja pisałem do admina i jak tylko był na forum to mi odpisywał na pytania i problemy a jak spamowałeś darmo i pisałem bzdury to się nie dziwie że ci nie odpisał bo takim jak ty spamerom też bym nie odpisywał :) , wiem co piszę i jestem tego zdecydowanie świadomy i nie obchodzi mnie zdanie innych pozdrawiam a serwer jak najbardziej polecam @@@@@@@@@@@@  <3

Opublikowano

Itemy znikały, gdy były problemy ze stabilnością serwera. Teraz już nie znikają, jest to naprawione. Itemy, które poznikały zostaną zwrócone i tyle.

Opublikowano

­serwer bombworka #potwierdzone info. Strona już działa?

Opublikowano

­serwer bombworka #potwierdzone info. Strona już działa?

Caly czas ile to wpisac adres i sprawdzic? :mellow:

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Prezentacja MEGA ! serwer z niektórych rzeczy przypomina mi pangee. Wnioskując po ilości graczy ONLINE na serwerze jak najbardziej się opłaca grać.

Bo to ci sami tworcy, tamten im padl to postawili kolejny.

Opublikowano

Nic nie zostaje zwracane, chociażby w moim przypadku. Nie wiem jak u innych. 

Na początku napisałem na forum, podejrzewałem kradzież lub zniknięcie EQ, pisałem też to Siwego w grze który napisał ze rozpatrzy moją sprawę, po czym na drugi dzień na forum - "nie rozpatrujemy spraw kradzieży". 

Później napisałem do innego GM'a na PW który zajmował się znikaniem EQ. Zapytał mnie co mi zniknęło, gdy wypisałem itemy to odpowiedzi nie ma od 5 dni. 

Natomiast kradzież podejrzewałem bo zostały dwa w sumie najwięcej warte itemy z konta czyli zbroja i broń, więc śmierdziało mi tutaj zniknięciem EQ. 

Trochę żal, bo nawet jeśli byłaby to kradzież to co to za problem zbanować osobę, która okradła konto po IP? Na innych serwerach normalnie to działało. No ale nic, póki co nie wiadomo nawet co się stało. 

Chciałem dziś pograć, ale standardowo lagi są tak duże że szkoda gadać. 

lownfast

Opublikowano

Nic nie zostaje zwracane, chociażby w moim przypadku. Nie wiem jak u innych. 

Na początku napisałem na forum, podejrzewałem kradzież lub zniknięcie EQ, pisałem też to Siwego w grze który napisał ze rozpatrzy moją sprawę, po czym na drugi dzień na forum - "nie rozpatrujemy spraw kradzieży". 

Później napisałem do innego GM'a na PW który zajmował się znikaniem EQ. Zapytał mnie co mi zniknęło, gdy wypisałem itemy to odpowiedzi nie ma od 5 dni. 

Natomiast kradzież podejrzewałem bo zostały dwa w sumie najwięcej warte itemy z konta czyli zbroja i broń, więc śmierdziało mi tutaj zniknięciem EQ. 

Trochę żal, bo nawet jeśli byłaby to kradzież to co to za problem zbanować osobę, która okradła konto po IP? Na innych serwerach normalnie to działało. No ale nic, póki co nie wiadomo nawet co się stało. 

Chciałem dziś pograć, ale standardowo lagi są tak duże że szkoda gadać. 

A to muszę Cię przeprosić, ponieważ głupio odpisałem bez upewnienia się, zaś już na forum było to przegadane z resztą. Co do eq to jest ono zwracane, ale osób jest zbyt dużo i trwa to ile trwa. Co do lagów to dziwne bo na moim drewniaku działa serwer normalnie. 

Opublikowano

A tu muszę Cię przeprosić, ponieważ głupio odpisałem bez upewnienia się, zaś już na forum było to przegadane z resztą. Co do eq to jest ono zwracane, ale osób jest zbyt dużo i trwa to ile trwa. Co do lagów to dziwne bo na moim drewniaku działa serwer normalnie. 

Każdy ma lagi, co chwila są tematy na forum że nie da się grać. Ja w M1 nie mogę nic kupić. Jeżeli według Ciebie to sprawa sprzętowa wytłumacz mi co jest nie tak w internecie 20MB/s + podzespołach takich jak i5 3470 czy R9 280X?

lownfast

Opublikowano

Co ty chłopcze piszesz za głupoty ja pisałem do admina i jak tylko był na forum to mi odpisywał na pytania i problemy a jak spamowałeś darmo i pisałem bzdury to się nie dziwie że ci nie odpisał bo takim jak ty spamerom też bym nie odpisywał :) , wiem co piszę i jestem tego zdecydowanie świadomy i nie obchodzi mnie zdanie innych pozdrawiam a serwer jak najbardziej polecam @@@@@@@@@@@@  <3

Wiem co pisałem chłopcze , napewno nie spamowałem na  forum tylko wysłałem prywatną wiadomosc takze nie rób z mnie debila jesli itemy nie zostaną zwrócone to odejde z servera proste

Opublikowano

Wiem co pisałem chłopcze , napewno nie spamowałem na  forum tylko wysłałem prywatną wiadomosc takze nie rób z mnie debila jesli itemy nie zostaną zwrócone to odejde z servera proste

O co robisz tyle problemu, ja przed chwilunią zgłosiłem się po nagrodę do administratora, 5 minut i mi odpisał i dał mi wynagrodzenie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...