Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd wziąć pieczęć ognistego wierzchowca (50k hp, 100% potwory)? W IS go nie widzę. 

dung ostatni 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Skąd wziąć pieczęć ognistego wierzchowca (50k hp, 100% potwory)? W IS go nie widzę. 

Wydropić z dungeona lub kupić, chodzi po 200kk.

Opublikowano

od paru dni nieda sie grac, idziesz na bossa, bijesz bossa, lag, musisz wylaczyc metina i odpalic od nowa, chcesz sie polaczyc, to pisze twoje konto jest polączone!... porazka -.- zrobcie cos z tym bo nieda sie !

Opublikowano

Zastanawiam się nad grą szamanem smokiem, dobry wybór? Da rade expić solo? No i czy warto tą postacią grać?

Opłaca sie grać buffy dają strasznie dużo więc exp nie jest żadnym problemem ;)

Opublikowano

-Jak ze stabilnoscia? Lagi sa albo loganie?

-Zmianka skilli, jak jest to gdzie, za ile i do jakiego levela

-Drogi IS?

-Na dungeony na wyzszym lv trzeba jakies PT?

Opublikowano

Co wystawie pełnego shopa to zlaguje i od nowa stawiać.... Serwer super, gdyby tylko nie te lagi.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

-Jak ze stabilnoscia? Lagi sa albo loganie?

-Zmianka skilli, jak jest to gdzie, za ile i do jakiego levela

-Drogi IS?

-Na dungeony na wyzszym lv trzeba jakies PT?

Stabilność? Serwer to tykająca bomba,niewiadomo kiedy cie wywali ( na razadorze możliwosc kicka wzrasta 20 krotnie :v ) Są lagi,są kicki,czesto pada logowanie bo maszyna z technikiem za 400zł

w IS za 10k sm

IS jest tani,ale w grze są łatwo do zdobycia rzeczy lepsze niż w IS

Tak,trzeba pt

79160594027661829163.png

Pasjonat
Opublikowano

stabilnosc to jakis zart :D wyrzuca mnie co 5 minut, a pozniej nie moge sie polaczyc. lagow nie ma, serwer przyjemny, graczy duzo, ale logowanie to jakas porazka

Opublikowano

Na początku nie było problemów ze stabilnością, zaczęły się jakieś 2/3 dni temu. Serwer jeden z lepszych na których grałem, czekam jak administracja to wszystko ogarnie i wracam na serwer.

Opublikowano

Za czołem grać, a tu proszę co chwilę wywala, znikają itemy.

Poczekam aż się wszystko ustabilizuje, i zacznę grać.

Dużo rzeczy można mówić na temat tych problemów, ale sorry, itemy na pewno nie znikają. xD Pierwsze słyszę.

Opublikowano

Dużo rzeczy można mówić na temat tych problemów, ale sorry, itemy na pewno nie znikają. xD Pierwsze słyszę.

Uwierz, ze znikaja. Jesli cos sobie przerzucasz / kupujesz / cos zrobisz i wywali po chwili to moga te itemy poznikac. Nie raz, nie dwa spotkalo to mnie lub moich znajomych, ale nie bylo to na jakas wieksza skale, choc jednak troche wkur..zalo ;)

Stabilnosc tego servera to jakas kpina, wywala kanaly (powodzenia z wystawianiem sklepu lub robieniem dungeonow!) ogolnie, odechciewa sie grac, a informacji zero, doslownie zero. Kontakt na lini administracja-gracz jest beznadziejny, a w zasadzie nie ma go wcale. Strona nie dzialala 2-3dni, kanaly padaly, a info brak. Coz powiedziec, server sam w sobie jest dobry, ale ciezko w tej chwili na nim grac, oby uporali sie z tym wywalaniem (o ile w ogole probuja, bo przeciez informacji nie ma ^^) i postarali sie przekazywac nam, graczom, co sie dzieje, oraz kiedy mozemy spodziewac sie jakiejs poprawy.

Unlucky :>

Arcymistrz
Opublikowano

Odradzam grę tutaj. 

Bez IS na bossy to może wp i body, bo odrzut dostajecie co 2/3 hity, więc na przyjemną zabawę nie ma co liczyć. 

Serwer nie jest trudny, ale jest źle przygotowany na inne klasy niż typowe dropy. Przy biciu bossa szamanem wywalało mnie co 2 minuty i tak cały czas. 

Jak kupią maszynę i pomyślą o innych klasach to może będzie warto, a tak to tylko straciłem czas i pieniądze. 

Opublikowano

Odradzam grę tutaj. 

Bez IS na bossy to może wp i body, bo odrzut dostajecie co 2/3 hity, więc na przyjemną zabawę nie ma co liczyć. 

Serwer nie jest trudny, ale jest źle przygotowany na inne klasy niż typowe dropy. Przy biciu bossa szamanem wywalało mnie co 2 minuty i tak cały czas. 

Jak kupią maszynę i pomyślą o innych klasach to może będzie warto, a tak to tylko straciłem czas i pieniądze. 

facepalm03.gif

Przerzuć 2 strony wstecz i zobacz co mam w depo, gram tutaj healerem i mam 197 lvl.

a w********a jak na jarmarku w szczecinie :D

Arcymistrz
Opublikowano

facepalm03.gif

Przerzuć 2 strony wstecz i zobacz co mam w depo, gram tutaj healerem i mam 197 lvl.

a w********a jak na jarmarku w szczecinie :D

Nie napisałem, że serwer jest trudny, ale przy maks bonach na Raxa, kostiumie, pecie pod expa i biologiem bije po 20k to powodzenia z ubiciem.

Opublikowano

Odradzam grę tutaj. 

Mental też ;> A na serwerze istnieje takie coś jak "Chińska Ognista Petarda", która daje 50% na omdlenie. Masz w EQ chociaż te 16% na omdlenie?

Dzisiaj o 5 zbiłem cały resp Raksaszy w 10 minut ;> Polowania wszystkie masz zrobione? KD potwora? EQ do expa z azraela/tiradisa?

Tak btw. to gdzie się wchodzi na odrodzonego wodza?­

tenor.gif

Opublikowano

Odradzam grę tutaj. 

Bossy można ubić wszystkimi klasami więc nie rozumiem dlaczego piszesz, że bez isa tylko wp i body. Wystarczy trochę rozgarnięcia w robieniu eq, zarobku na niego i tyle. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...