Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nwm czy zauważyliście, ale został dodany temat na forum serwera i można pisać do odpowiedniego konta zgłoszenia w sprawie znikających itemów. 

Opublikowano

Na serverze pograłem,ale to loganie,znikajace itemki i inne duperele z którymi administracja nic nie robi .. zniechęcają do gry tutaj.

W chwili obecnej odradzam zaczynac na tym serverze 

Loganie? Od dwóch dni to już jest naprawione, serwer jest stabilny. Itemy także już nie znikają, te które zniknęły zostaną zwrócone i tyle.

Opublikowano

Pomimo wcześniejszych pozytywnych opinii na ten temat, wraz z upływem czasu musze troche zmienić swoje zdanie.

Administracja ma w poważaniu gracza zero informacji, znikaja itemy, co chwile wywala channele przez co cofa expa.

Na forum za napisanie na shoutboxie cytatu z jednym wulgaryzmem potrafią dać 24h i 8 pkt ostrzeżeń.

Żebyście byli tacy skuteczni w naprawianiu błędów w grze jak w banowaniu za wulgaryzmy to ten serwer byłby chyba top1.

Pomijając fakt, że w grze na chatcie gorsze wypowiedzi lecą.  ;) 

jbzoKz9.png

Opublikowano

Ale wy chyba wiecie że administratorzy też są ludźmi? Też mają swoje problemy, pracę, studia. Wy myślicie że oni zarabiają na życie na tym serwerze? Że mają obowiązek siedzenia na kompie cały dzień i odpowiadanie na 100 tematów ''gdzie moje eq??'' Ja tam poczekam, a jeśli tacy napaleni graczy jak wy mają zamiar odejść, to proszę bardzo. Przynajmniej na serwerze zostanie elita tych ''myślących ludzi'', a nie ciągłe spiny, płacz na forum ''spaliło mi broń - dajcie mi dodatkowy resp bossów bo inaczej odchodzę'' i tylko narzekanie na adminów. Jeśli wy odchodzicie ''bo dzisiaj mnie wywaliło jak biłem bossa'' to powodzenia w szukaniu serwera... Nikomu nie dogodzisz.

Opublikowano

Ale wy chyba wiecie że administratorzy też są ludźmi? Też mają swoje problemy, pracę, studia. Wy myślicie że oni zarabiają na życie na tym serwerze? Że mają obowiązek siedzenia na kompie cały dzień i odpowiadanie na 100 tematów ''gdzie moje eq??'' Ja tam poczekam, a jeśli tacy napaleni graczy jak wy mają zamiar odejść, to proszę bardzo. Przynajmniej na serwerze zostanie elita tych ''myślących ludzi'', a nie ciągłe spiny, płacz na forum ''spaliło mi broń - dajcie mi dodatkowy resp bossów bo inaczej odchodzę'' i tylko narzekanie na adminów. Jeśli wy odchodzicie ''bo dzisiaj mnie wywaliło jak biłem bossa'' to powodzenia w szukaniu serwera... Nikomu nie dogodzisz.

Owszem, masz racje. Administracja to tylko ludzie. Aczkolwiek gdy stawia się server. Administracja musi przy nim ''być''. Bo postawić to jedno, a opiekować się drugie.

Tym bardziej, że gra tu sporawa ilość graczy. Więc wypadało by pomóc swoim graczom. A tak, gracze uciekną niestety.

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

kolego UP odpowiedz sobie na wlasne pytanie zwiazane z wlasnym zyciem, praca i wyszystkim o czym nie napisalem.  To po coz stawiac ten serwer skoro nie ma czasu pracowac nad nim? (nie lepiej  stworzyc hamachi i grac z kumplami?)  od startu servera tydzien czasu byl super administracja  i tu i na forum serwerowym no i oczywiscie w grze. Nie wiem czemu tak odcieli sie od swiatla dziennego, czyzby w samym rozkwicie serwer ma sie ku upadkowi? Kasa sie zgadza? problemy osobiste? Coz, tego chyba sie nie dowiemy.  Sam obserwuje  to forum i czekam na jakies info... DROGA ADMINISTRACJO ZYJECIE WY TAM?

Opublikowano

Loganie? Od dwóch dni to już jest naprawione, serwer jest stabilny. Itemy także już nie znikają, te które zniknęły zostaną zwrócone i tyle. 

Opublikowano

1. Mozna wchodzic na dunga DK solo czy trzeba pt? Dam rade wysolowac Azraela? 

2. Gdzie dropią kd +7?

Opublikowano

Dziekuję ;] Lecz napotkałem kolejny problem mam bląd połaczenia z serwerem. Nie mam pojecia czemu. Antywirus wyłączyłem.

Odpalasz grę przez patcher (Arianea.exe), czy przez launcher(metin2client.exe)?

tenor.gif

Opublikowano

Dziekuję ;] Lecz napotkałem kolejny problem mam bląd połaczenia z serwerem. Nie mam pojecia czemu. Antywirus wyłączyłem.

Odpalaj patcherem.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Mam pytanie jak pvp wygląda na serwie tylko spacja czy skille też latają ? Bo usłyszałem że na serwie tylko spacją się biją

Opublikowano

Mam pytanie jak pvp wygląda na serwie tylko spacja czy skille też latają ? Bo usłyszałem że na serwie tylko spacją się biją

To źle slyszales, hity biją bardzo dużo ale wciąż mniej od skilli czyli dość fajnie tylko aura bodego w pvp dodaje moze z 500 dmg wiecej a czarowane 5k ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...