Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robiłem, mam eq z raz, tą po mistyku na 180 +8 :v 

wiem, że nie są trudne, tylko ten jakiś specyficzny jest.. 

Wubba czy Gargulec ? Wubba jest łatwy, do tego stopnia że go na stojaka biję  :D Gargulec nieco mniej przyjemny ale i jego da się spokojnie zrobić . masz wierzchowca na moby 100% i 50k HP ? jak nie masz to kup sobie  :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto najlepszy do pvp na wyższym lvl?

Moim zdaniem najmocniejszy jest BM, jak jeszcze ma wbudowane odpowiednie 6/7 bonusy, to idzie jak kombajn przez pole  :D później mental i za nimi reszta, zresztą jak się misje ma zrobione, odpowiednie eq i potrafi grać swoją klasą to niestraszna byle magia  :D

Opublikowano

Moim zdaniem najmocniejszy jest BM, jak jeszcze ma wbudowane odpowiednie 6/7 bonusy, to idzie jak kombajn przez pole  :D później mental i za nimi reszta, zresztą jak się misje ma zrobione, odpowiednie eq i potrafi grać swoją klasą to niestraszna byle magia  :D

A archer? Bo widze nikt abs nie ma.

I mógłbyś mi napisać ''drzewko siły'' klas tzn Najmocniejsza klasa-mocna-średnia itp.

Opublikowano

Dzisiaj o 7:00 ma być przerwa techniczna. Informuję żeby nie płakać, że serwer z rana off. :) Administracja pisała na serwerze.

Opublikowano

Czy bodziak tutaj daje rade w pvp? Jakie postacie do pvp i ogólnej rozgrywki polecacie?

Bodziak to bardzo dobra postać w pvp 

Ogólnie to wszystkie klasy są dobre tylko trzeba umieć grać i mieć dobre eq 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Wubba czy Gargulec ? Wubba jest łatwy, do tego stopnia że go na stojaka biję  :D Gargulec nieco mniej przyjemny ale i jego da się spokojnie zrobić . masz wierzchowca na moby 100% i 50k HP ? jak nie masz to kup sobie  :)

Gargulec, mam wierzchowca 100% moby, ale i tak nie idzie z niego bić tego bossa, bo zbyt bardzo odpycha, dzisiaj jak wrócę z roboty pokombinuje jeszcze. 

Opublikowano

Gargulec, mam wierzchowca 100% moby, ale i tak nie idzie z niego bić tego bossa, bo zbyt bardzo odpycha, dzisiaj jak wrócę z roboty pokombinuje jeszcze. 

Bez eq na potwory 185lvl + broń 180 lvl i full na diabły + misje nie ma problemu ubić żadnego bossa.! Może czas pomyśleć nad eq lub włączyć combo.. 

c8f7.png

Opublikowano

Ze skrzynek lecą petardy, użyj ich ;)

tenor.gif

Opublikowano

Dagger dobry? :) Duzo hitami sie bije?

dagger jest całkiem dobry, mało.

Opublikowano

dagger jest całkiem dobry, mało.

Mało ? 

No jak ja na wojnie hitam ponad 50-80k to mało ? a mam dopiero 150 lvl...

Opublikowano

Mało ? 

No jak ja na wojnie hitam ponad 50-80k to mało ? a mam dopiero 150 lvl...

tu jest mowa o równych postaciach na lvlu 190, a nie ile Ty na 150lvl bijesz w nooba.

Opublikowano

tu jest mowa o równych postaciach na lvlu 190, a nie ile Ty na 150lvl bijesz w nooba.

Biłem postacie 130+ a to jakie oni mają eq to nie mój problem ale na pewno ninja nie bije hitami mało 

Opublikowano

Biłem postacie 130+ a to jakie oni mają eq to nie mój problem ale na pewno ninja nie bije hitami mało 

na 190 lvl jeśli przeciwnik ma ogarnięte eq.. to ninja hitami bije bardzo mało, pierw osiągnij ten 190 lvl, a dopiero potem się wypowiadaj.

Opublikowano

na 190 lvl jeśli przeciwnik ma ogarnięte eq.. to ninja hitami bije bardzo mało, pierw osiągnij ten 190 lvl, a dopiero potem się wypowiadaj.

Znam kilka osób które mają lvl 190+ Daggerem a biją hitami 50k+ w 180+ lvle 

Edit: koniec tematu nie będę się z tobą kłócił ty masz swoje zdanie ja swoje nie bd tu spamował...

Opublikowano

Da się zwiększyć abs Na magie? Z Eq na 160 mam 44 na magię zbroja na 150, full na sztyle a ninja 190 z bronią na 180 mi biła po 180k z chmury bez kryta..

Opublikowano

Gram na tym serwerze trochę czasu i mogę się tutaj szczerze teraz wypowiedzieć więc zaczynami : 

Serwer ogólnie to Petarda :) , jest dobrze dopracowany jest super i jest strasznie dużo graczy wszędzie full luda na spotach expią dropia . Powiem wam mam komputer dobry 8gb Ram itp i dobrego neta ale też mnie dosyć często wywala , i tak myślałem nad tym i doszedłem do wniosku że też może być za dużo ludzi na każdym ch albo ten dedyk ledwo daje rade . Miałem swoje 2 serwery więc trochę mam o tym pojęcie i doszedłem do wniosku aby Szanowna Administracja dodała jeszcze 1ch albo 2ch wtedy nie powinno tak kickać albo lagować take jest moje zdanie bo komputer i internet nie ma nic do rzeczy bo sprawdzałem . A czytałem tutaj kilka stron w tej prezentacji że dużo osobom się to zdarza szczególnie jak są na DT lub gdzie indziej. Takie jest moje zdanie ale wiadomo każdy może mieć inne , według mnie to najlepsze rozwiązanie

P.S serwer gorąco Polecam :D

Opublikowano

Gram na tym serwerze trochę czasu i mogę się tutaj szczerze teraz wypowiedzieć więc zaczynami : 

Serwer ogólnie to Petarda :) , jest dobrze dopracowany jest super i jest strasznie dużo graczy wszędzie full luda na spotach expią dropia . Powiem wam mam komputer dobry 8gb Ram itp i dobrego neta ale też mnie dosyć często wywala , i tak myślałem nad tym i doszedłem do wniosku że też może być za dużo ludzi na każdym ch albo ten dedyk ledwo daje rade . Miałem swoje 2 serwery więc trochę mam o tym pojęcie i doszedłem do wniosku aby Szanowna Administracja dodała jeszcze 1ch albo 2ch wtedy nie powinno tak kickać albo lagować take jest moje zdanie bo komputer i internet nie ma nic do rzeczy bo sprawdzałem . A czytałem tutaj kilka stron w tej prezentacji że dużo osobom się to zdarza szczególnie jak są na DT lub gdzie indziej. Takie jest moje zdanie ale wiadomo każdy może mieć inne , według mnie to najlepsze rozwiązanie

Na invori s2 było 3k osób i 5ch i nie było takich problemów. 

Opublikowano

Widzę, że miałeś serwery, ale technikiem nie byłeś :v Dodanie dodatkowych channeli spowoduje tylko większe obciążenie dla serwera.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...