Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu jest przedrostek Easy jak to nawet nie pachnie easym, exp żenada, Ilość pereł na ulepszanie dno +słaby, ktoś kto robi klasowe to musi się sporo na męczyć.

2na10 Nie polecam :P

qhnkxc.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu jest przedrostek Easy jak to nawet nie pachnie easym, exp żenada, Ilość pereł na ulepszanie dno +słaby, ktoś kto robi klasowe to musi się sporo na męczyć.

Jeżeli jest ci ciężko i chcesz wszystko miec na tacy to idz na xeno*a i nie udzielaj sie w tym temacie. 

Opublikowano

nie rozumiem z czym masz problem, exp leci bardzo dobrze do 196lvl, jeśli chodzi o perły to polecam wybrać się na razadora.. jeden wypad i masz +150 pereł + 200-400 małży.

Opublikowano

Jak tutaj się kształtuje gra daggerem, dam radę czy muszę robić jakiegoś dropka/buffka? 

Klasy wyrównane?

Opublikowano

Jak tutaj się kształtuje gra daggerem, dam radę czy muszę robić jakiegoś dropka/buffka? 

Klasy wyrównane?

bez problemu dasz radę zarabiać daggerem, co do balansu klas.. jest on obiecywany od startu serwera, jak na razie bez jakichkolwiek rezultatów na plus.

Opublikowano

Na mapie 180+ bijesz metiny z rękawicą, pereł i małży po kilku godzinach masz tyle, że zrobisz porządny update ciuchów. Exp jest dobry, chociaż schody zaczynają się powoli po 170+ lvl i tak do 200 lvl. Zresztą wystarczy trochę ruszyć główką jak zarobić i możesz stać w mieście i kupować perły od innych  :D ale po co wysilać zwoje mózgowe, ktoś kto tyle myśli "musi się sporo na męczyć"  xD

Opublikowano

Popieram Pana powyżej wbijesz 180 to juz idzie z górki ale niektórzy chcą 200lvl w parę dni ;] Zachęcam do grania :)

Opublikowano

Okrycie na głowę z czarnej tkaniny dla mężczyzn.

Bonus 20% Silny Przeciwko Ludziom, przedmiot na czas nieokreślony.

czyli na zawsze, czy na czas losowy ?

Opublikowano

@Skype

Okrycie na głowę z czarnej tkaniny dla mężczyzn.

Bonus 20% Silny Przeciwko Ludziom, przedmiot na czas nieokreślony.

czyli na zawsze, czy na czas losowy ?

Na zawsze, wszystkie kostiumy są na zawsze 

Opublikowano

Zastanawiam się nad zagraniem tutaj, jak się gra. Bardziej serwer easy czy medium?

Zobaczyłem IS, i się zastanawiam dlaczego Magiczny Kamień jest w IS, tak trudno o niego?

Jak z ulepszaczami, bo widzę w je w IS, trudno o nie.

I jeszcze raz, serwer bardziej easy czy medium?

Opublikowano

Wszystko w grze kupisz lepsze pet wierzchowce gra dużo ludzi 2k więc jest spoko serwer easy exp od 188 medium ale ujdzie 

giphy.gif

Opublikowano

Zastanawiam się nad zagraniem tutaj, jak się gra. Bardziej serwer easy czy medium?

Zobaczyłem IS, i się zastanawiam dlaczego Magiczny Kamień jest w IS, tak trudno o niego?

Jak z ulepszaczami, bo widzę w je w IS, trudno o nie.

I jeszcze raz, serwer bardziej easy czy medium?

Ja zaczęłam rano, a błąkam się po serwerach już od dłuższego czasu w poszukiwaniu tego na dłuższy czas. Mogę polecić 100%, robi bardzo dobre pierwsze wrażenie, grafika jest ładniejsza, generalnie jest 7 chaneli i na każdym w M1 sporo ludzi :D 

Opublikowano

To wygląda że zagram, pobieram już clienta.

Pytanie czy podczas, expienia normalnie będzie mnie stać zmianki/dodania miecze itp.

Trutka tylko z ripera? Trudno o nią, tak jak na innych serwerach typu atre(ya)?

Opublikowano

Dla ludzi, dla których serwer nie jest easy lub jest za trudny.

1hWciGy.pngbsW1f5V.pngMZbShe7.png

większość tych co piszą iż ten serwer jest ''za trudny'' nawet clienta jeszcze nie pobrała.

Opublikowano

Jest wszystko bardzo łatwo osiągnąć po prostu wystarczy chcieć.

Serwer jest bardzo dobry i dopracowany, polecam każdemu! :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mam pytanie w sumie to problem. Coś mi się popsuło z grafiką. Jak to zrobić? Ten problem mam tylko i wyłącznie na tym cliencie na innych metinach jest wszystko okej. Help

Screen:  

http://zapodaj.net/3...6ef6bd.jpg.html

Chodzi mi o to jak pozbyć się tej grafiki. Chce żeby był normalny wygląd bez tych odcieni.

po raz kolejny proszę o pomoc...

Ponawiam, jak na razie żadna wasza pomoc mi nie pomogła :X

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...