Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer świetny ale te lagi są nie do przeżycia, w końcu będzie jak z Vesterisem gdzie z 3000 graczy zrobiło się 400.. Nie da się robić zakupów w M1 bo 1 sklep otwiera się 3 minuty.. 

lownfast

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oprócz lagów/opóźnień to jeszcze wywala z Razadora cały czas, wczoraj na 6 razadorów 4 razy wyjebaobao, dzisiaj 2 razy podrząd i nwm czy się opłaca 3 raz isc, bo kto mi odda stracony czas i przepustki, nie mam jak zarobić przez to. Pozdrawiam..

x

Opublikowano

Im dłużej chodzą kanały, tym większe zaczynają się lagi, aż go w końcu je wywala. Pewnie dopiero to ogarniecie, jak na serwerze zrobi się garstka ludzi. Nie spier*olcie takiej ilości graczy. ;)

Opublikowano

1. Latwo dostac trutke/zala? Ile mniej wiecej spedze na DT? 

2. Bossy odpychaja? Nie wiem czy warto brac mentala ze wzgledu na silne.

Opublikowano

1. Latwo dostac trutke/zala? Ile mniej wiecej spedze na DT? 

2. Bossy odpychaja? Nie wiem czy warto brac mentala ze wzgledu na silne.

Trutka 2kk

Odpychają, mental spokojnie leje bossy. Ale wszystkie klasy dają rade.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To jak Miśki, opłaca się zaczynać?

Czy poczekać na coś lepsiejszego? (^_-)

To zalezy,ja na twoim miejscu bym poczekal na cos lepszego..:)

Od administracji zadnej informacji tutaj nie dostaniesz, a server w niektórych godzinach tak laguje ze szok.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

To zalezy,ja na twoim miejscu bym poczekal na cos lepszego.. :)

Od administracji zadnej informacji tutaj nie dostaniesz, a server w niektórych godzinach tak laguje ze szok.

Od upadku dreikona też czekałem 1.5 roku na dobry serwer. Jak chcesz to czekaj.

Opublikowano

Ogarnijcie się, pisali że pracują. Co mają Wam jeszcze robić filmiki żebyście uwierzyli? Myślicie, że zostawili taką żyłę złota na pastwę losu? Myślicie, że to jest takie hop siup i gotowe.

Serwer miazga, mnie dzisiaj wywaliło/zlagowało raz. Gra się bardzo przyjemnie, polecam.

Opublikowano

Widzę że gra sporo osób, a taki co mi się podoba to startuje 05.06, a nie wiadomo czy wszystko będzie ok.

To może jednak zagram. (^_-)

Opublikowano

To teraz pewnie nie pograsz bo do 23 od h.. ludzi! mnie ciagle kicka i blokuje przy ponownym laczeniu. (15-23)Dungi tylko w nocy i rano, chyba ze ktos ma duzo przepustek wiec mozna probowac.  Na 185lv pasuje i czekam, jak administracja nic nie zrobi wracam na stary serw lub szukam czegos innego. elo!

Opublikowano

Ogarnijcie coś z tym serwerem, dzisiaj o godzinie 23:00 jakos zniknał mi wierzchowiec podczas robienia dungeonu którym był Czyściec (Razador) .. wyjmuję sobię rękawice fubu z dozorcy siedze sobie na wierzchowcu zamykam dozorce patrze znika mi jakimś cudem wierzchowiec, jak to możliwe? :)

Opublikowano

Ogarnijcie coś z tym serwerem, dzisiaj o godzinie 23:00 jakos zniknał mi wierzchowiec podczas robienia dungeonu którym był Czyściec (Razador) .. wyjmuję sobię rękawice fubu z dozorcy siedze sobie na wierzchowcu zamykam dozorce patrze znika mi jakimś cudem wierzchowiec, jak to możliwe? :)

Mam to samo. 

Opublikowano

Wczoraj miałem podobnie na koncie. Zalogowałem się na konto byłem przed m1, podjechałem do handlary sprzedałem bryłki i dostałem jakieś 15kk, chwile potem dostałem laga i wywaliło mnie z gry. Od razu sie zalogowałem i patrze że nie mam bryłek, ani kasy, a na ch1 co się działo... Co 30 sekund lag dosłownie. 

Opublikowano

Ja wczoraj wbijałem 40 min pół lvla potem wywaliło serwa zalogowałem się po 5 sec znowu wywaliło i tak chyba z 5 razy i za każdym razem cofało mi po kilka % w 3-4 min cofło mi pól lvla co wbijałem 40 min...

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...