Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie napisałem, że serwer jest trudny, ale przy maks bonach na Raxa, kostiumie, pecie pod expa i biologiem bije po 20k to powodzenia z ubiciem.

To jak mi wyjaśnisz to, że gram healerem i mam wszystko ponad przeciętne? A bossy pewnie klepie lepiej niż nie jeden bodziak czy WP.

Opublikowano

To jak mi wyjaśnisz to, że gram healerem i mam wszystko ponad przeciętne? A bossy pewnie klepie lepiej niż nie jeden bodziak czy WP.

Takie pytanie mam, skąd zdobyłeś/zarobiłeś na te wszystkie bryłki? :D Razador i sprzedawanie pereł? Czy inny sposób?­

tenor.gif

Arcymistrz
Opublikowano

To niech mi ktoś wyjaśni jakim cudem nie da się ubić bossa smokiem? Każdy ma wbijać ten 160 po perły i wtedy robić wszystkie misje? Mija się z celem. 

Opublikowano

Takie pytanie mam, skąd zdobyłeś/zarobiłeś na te wszystkie bryłki? :D Razador i sprzedawanie pereł? Czy inny sposób?­

tajemnica

To niech mi ktoś wyjaśni jakim cudem nie da się ubić bossa smokiem? Każdy ma wbijać ten 160 po perły i wtedy robić wszystkie misje? Mija się z celem. 

ja healerem ubijałem na 95 lvl`u od razu

Opublikowano

A masz KD Potwora+6/7/8, broń 75 śr 50+ + mistyki, biżuterię pustki, skończone wszystkie polowania na bossy/potwory na swój lvl, ­2x kolczyki z kości smoka, 500 atk w zbrojce, PPK? Bo ja mam te rzeczy (oprócz mistyków w broni) i spokojnie zbijam bossy mentalem, bez żadnego IS'u.

tenor.gif

Opublikowano

Skończyłem gre na tym serwie, ponieważ to jest jakiś kiepski żart. To co robi team to szkoda słów. Myślą że dadzą raty i załatwią sprawę. Serwer jest na prawdę dobry ale nie ma sensu grać póki co.

Opublikowano

Razador,razador i jeszcze raz razador. minotaur - 650kk , wierzchowiec - 200kk , z razadora 20kk w bryłkach

79160594027661829163.png

Opublikowano

grałem healerem, smokiem jak i bmem.. i jakoś nie miałem problemu z jakimkolwiek bossem na 95lvl czy też 180lvl, poza tym wbicie 160lvl to +/- 4 godziny.

Opublikowano

Gdzie dropią pety do expa/ za ile można takie kupić i jakie bonusy dają ?

Dam radę na odrodzonego wodza z przeciętnym eq ? Jeśli ktoś nie wie gdzie jest to tam gdzie jest wejście do lochu czyli mapka 140 prawy górny róg .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gdzie dropią pety do expa/ za ile można takie kupić i jakie bonusy dają ?

Dam radę na odrodzonego wodza z przeciętnym eq ? Jeśli ktoś nie wie gdzie jest to tam gdzie jest wejście do lochu czyli mapka 140 prawy górny róg .

pet do expa czyli druid dropi na mapie 184 (dungeon) bonusy bardzo podobne do khana, jedynie pż o 10k więcej, kupisz za 500-700kk,

co do odrodzonego wodza orków to raczej nie dasz rady z przeciętnym eq, wejście jest na gnollach (mapa 140lvl) prawy górny róg.

Opublikowano

No brawo Kuba. Mimo że to udawane to i tak bardzo się ciesze, że potrafiłeś sie wypowiedzieć pełnym zdaniem i słownicwem innym niż "ryj" "chodz na ts". Szacun.

@@

Do jakiego lvl dropią pajęcze klucze?

Przepraszam, jaki znowu Kuba? Chyba myślisz osoby, kolego.

Opublikowano

CZemu k***a mi mapki z DT zmieniają ? Wkładam 30 do dozo po dropie, wchodze jeszcze raz i w dozo nie ma mapek ... 

Gość Lajk™
Opublikowano

Grałem troszkę na serwerze i powiem że jest spoko, dużo ludzi co jest bardzo na +++ i rozgrywka.. fajnie się expi i wgl. polecam :D (Nie jestem zbyt dobry w pisaniu opinii :(

Opublikowano

Pograłem wbiłem 160lvl i wywaliłem eq na ziemię, po czym skasowałem klienta. Stało się tak ponieważ 3 razy mnie wywaliło przy biciu bossów, 7 razy na dt i 3 razy na katakumbach. Serwer jest fajny ale ciągłe wywalanie i lagi jakby serwer był zrobiony z ziemniaków w Australii przekreśla go na każdej linii, do tego dochodzi ciulowy balans na 150+ i mamy najbardziej zmarnowany potencjał 2015, a szkoda.

@naturlny bossy które odpychają najlepiej bije się klikając na nie autoatakiem z buta, inaczej nie idzie ich ubić, a przynajmniej tych na wcześniejszych lvl.

Opublikowano

Ja grałem wczoraj od 23 do 2 i potem od 5 do 18 z przerwami i jakoś wywaliło mnie może raz, nie wiem co wy macie z tymi kickami :v

tenor.gif

Opublikowano

Kaska uzbierana to dupe zawinęli... serwer ogółem dobry tylko od jakiegoś miesiąca są takie lagi, że to ustać w m1 nie idzie mam na myśli lagi serwerowe... odechciało mi się już tutaj grać jak dziś 3x pod rząd wywaliło mnie z Razadora a przepustka troszke kosztuje.. jak będzie tak dalej to spora liczba graczy od was odejdzie, już widać na wołaczu że ludzie zaczynają odchodzić, skarżą się na lagi i bugi itp.. a wy totalnie wyjebane ;x mam nadzieje że to poprawicie bo serwer na serio dobry tylko wy to już zaczynacie olewać :D

Ja grałem wczoraj od 23 do 2 i potem od 5 do 18 z przerwami i jakoś wywaliło mnie może raz, nie wiem co wy macie z tymi kickami :v

Zobacz sobie wywalani i lagi o godzinie 16-22 to się przerazisz :D

Opublikowano

Pograłem wbiłem 160lvl i wywaliłem eq na ziemię, po czym skasowałem klienta. Stało się tak ponieważ 3 razy mnie wywaliło przy biciu bossów, 7 razy na dt i 3 razy na katakumbach. Serwer jest fajny ale ciągłe wywalanie i lagi jakby serwer był zrobiony z ziemniaków w Australii przekreśla go na każdej linii, do tego dochodzi ciulowy balans na 150+ i mamy najbardziej zmarnowany potencjał 2015, a szkoda.

@naturlny bossy które odpychają najlepiej bije się klikając na nie autoatakiem z buta, inaczej nie idzie ich ubić, a przynajmniej tych na wcześniejszych lvl.

Stary, ja tak robie, ale po prostu nie idzie, bije mu po 130k, a on tak daleko odpycha co 2 sekundy i na dodatek ma tak duży resp HP, że żeby go ubić smokiem to trzeba mieć chyba eq razadora na 9 i bron na 180 9 i kd 8 :v 

Opublikowano

Kaska uzbierana to dupe zawinęli... serwer ogółem dobry tylko od jakiegoś miesiąca są takie lagi, że to ustać w m1 nie idzie mam na myśli lagi serwerowe... odechciało mi się już tutaj grać jak dziś 3x pod rząd wywaliło mnie z Razadora a przepustka troszke kosztuje.. jak będzie tak dalej to spora liczba graczy od was odejdzie, już widać na wołaczu że ludzie zaczynają odchodzić, skarżą się na lagi i bugi itp.. a wy totalnie wyjebane ;x mam nadzieje że to poprawicie bo serwer na serio dobry tylko wy to już zaczynacie olewać :D

Zobacz sobie wywalani i lagi o godzinie 16-22 to się przerazisz :D

Lagi są od miesiąca, gdzie serwer nawet nie ma tego miesiąca, no nieźle. W M1 nie ma żadnych lagów serwerowych, ja jak stoję mam jedynie małą liczbę FPS na CH1.

tenor.gif

Opublikowano

Lagi są od miesiąca, gdzie serwer nawet nie ma tego miesiąca, no nieźle. W M1 nie ma żadnych lagów serwerowych, ja jak stoję mam jedynie małą liczbę FPS na CH1.

Od samego początku serwa już były lagi :) FPS to też mam dużo tylko jak włącze jakiś sklepik na ch1 m1 to otwiera sie po 3 sekundach .. ;x a te wywalanie to masakra co jakies 30min - 1h wywala

Opublikowano

Jak mam ubić bossa na mapie 180lv skoro bije go po 130k, a i tak nie ma szans go ubić, z wierzchowca nie idzie, bo odpycha?

Przecież te bossy nie są trudne, domyślam się że nawet misji z rybami itd nie robiłeś, tylko jak koń do przodu z lvl goniłeś  :D masz eq do exp w ogóle ? pasek robiłeś ? jaką masz broń na tą mapę 180 ? bo jeśli lecisz na nie z kijem od szczotki to cóż ... 

Opublikowano

Przecież te bossy nie są trudne, domyślam się że nawet misji z rybami itd nie robiłeś, tylko jak koń do przodu z lvl goniłeś  :D masz eq do exp w ogóle ? pasek robiłeś ? jaką masz broń na tą mapę 180 ? bo jeśli lecisz na nie z kijem od szczotki to cóż ... 

robiłem, mam eq z raz, tą po mistyku na 180 +8 :v 

wiem, że nie są trudne, tylko ten jakiś specyficzny jest.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...