Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładna prezentacja. Czy na serwerze jest coś takiego jak "dps szaman"?

Nie ma, tutaj szaman gówno robi, ze skilli będziesz biła po 13k-15k na 450k hp. Natomiast pod hity po 25-30 jeśli ktoś ma jakiekolwiek absy, a bez absów po 35-50k.

Jest, sam nim gram. 

Dojdziesz do 200 to zobaczysz jak się miewa szaman na serwerze.

Opublikowano

Nie ma, tutaj szaman gówno robi, ze skilli będziesz biła po 13k-15k na 450k hp. Natomiast pod hity po 25-30 jeśli ktoś ma jakiekolwiek absy, a bez absów po 35-50k.

Dojdziesz do 200 to zobaczysz jak się miewa szaman na serwerze.

Oj tam, aż tak na PvP mi nie zależy, ale o obronę spotu czy wojny. Lepszy Szaman Smok czy Leczenie? A ninja jak sprawuje się? Exp, PvP (gdy ktoś wbije się na spot), wojny. Lepszy Archer czy Dagger?

Opublikowano

­@Renissance

Ja po około 6-7h ( może trochę dłużej ) mam 100 lvl dagger. Całkiem okej się nim expi ( na mapce od 95 do 120 no już trochę zaczyna wolniej iść ) ale wojem zapewne o wiele lepiej :3 

Wbijasz bony: 50 siła / 50 inteligencja / 50 zr... 250 - 500 ataku, 50% na mistyki. KD +6/+7 itp. potki masz nieskończone i jedziesz z koksem xD 

Co do spotu - jest 7CH

Opublikowano

Oj tam, aż tak na PvP mi nie zależy, ale o obronę spotu czy wojny. Lepszy Szaman Smok czy Leczenie? A ninja jak sprawuje się? Exp, PvP (gdy ktoś wbije się na spot), wojny. Lepszy Archer czy Dagger?

Hehe, obrona spotu - a to śmieszne jest nawet.

Ubiera ktoś na ciebie tarczę i możecie się bić do końca świata, bo ty mi nic nie bijesz, ani on tobie.

Exp jest tutaj banalny, więc nawet nie patrz na postacie, które mają łatwy/trudny exp, bo każda ma jeden banalny schemat.

Dagger tutaj będzie naprawdę dobry, bo tutaj skilli się nie bije tylko hity.

A jeśli chodzi wam o exp jak leci to w 2 dni do 190 można polecieć z full odpałem jak ktoś ma, a te ostatnie lvle to po kilka godzin lecą, ja z 199 do 200 bez rat expiłem 3 dni po kilka godzin.

Opublikowano

Gram daggerkiem jeden dzień i nie mam żadnych problemów w pve czy pvp. A co do pytania dot. szamana to wydaję mnie się, że healer jest lepszy :>

805491408806070489277.png

Opublikowano

Powiem wam taktykę na wyjebanie kogoś ze spota, bo ubić kogoś nigdy nie ubijemy, bo tak skonstruowany jest ten serwer.

Taktyka to - zrespienie z przywołań lemura przybocznej straży, który pizga po 250-300k.

@Renissance

Ja po około 6-7h ( może trochę dłużej ) mam 100 lvl dagger. Całkiem okej się nim expi ( na mapce od 95 do 120 no już trochę zaczyna wolniej iść ) ale wojem zapewne o wiele lepiej :3 

Wbijasz bony: 50 siła / 50 inteligencja / 50 zr... 250 - 500 ataku, 50% na mistyki. KD +6/+7 itp. potki masz nieskończone i jedziesz z koksem  xD 

Co do spotu - jest 7CH

Jak nie wiesz czegoś to nie pisz.

Zwierzęta na mape 95, a od 120 do 180 mistyki, od 180 + diabły.

Jak bierzecie od kapitana bonusy za bryłki to bierzcie tylko na diabły.

Opublikowano

@Exile

50% mistyki - podałem jako 1 z przykładów bonu, który można wbić do EQ ( chciałem podkreślić wartość, że jest taka duża ) Fakt, mogłem to inaczej opisać / ująć ^^

Nikt nie zabroni mieć nawet : mistyki, zwierzęta, diabły na raz ;)

Opublikowano

Exile jak się tak znasz to powiedz mi czy mental i BM tam coś ugra ;d

Tak wgl pozdro z invorii cienka piczo xD

Ugra :) Każda postać tutaj coś ugra w pvp ale samo eq się nie liczy.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

­@Renissance

Wbijasz bony: 50 siła / 50 inteligencja / 50 zr... 250 - 500 ataku, 50% na mistyki. KD +6/+7 itp. potki masz nieskończone i jedziesz z koksem xD

Co do spotu - jest 7CH

W 6-7H WBILES 100!? SO LOOOOOW

Opublikowano

No i jak, opłaca się rozpoczynać od nowa? 

Jak z liczbą online? 

Administracja się pokazuje? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

No i jak, opłaca się rozpoczynać od nowa? 

Jak z liczbą online? 

Administracja się pokazuje? 

Opłaca się.

Ponad 1,5k + online

Administracji nie widać, bugi jakie były są nadal maszyna nie zmieniona. Ale podobno za 2 tyg ma być update jak grom z jasnego nieba.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Witam, mam problem :/ mam blad laczenia z serwerem. Pobralem dzis klienta. Prosze o pomoc 

Patcher daj do folderu z gra

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Jak tu kurczę zarobić ? Mam 183 lvl, siedzę na tych metinach i jest dupa.  

Na razadora planuję wbić, ale ledwo gargulca ogarniam, to gdzie ja to coś uwalę... 

Opublikowano

Jak tu kurczę zarobić ? Mam 183 lvl, siedzę na tych metinach i jest dupa.  

Na razadora planuję wbić, ale ledwo gargulca ogarniam, to gdzie ja to coś uwalę... 

lepiej zmien server bo tutaj nikt ci nie pomoze nawet admin

Opublikowano

lepiej zmien server bo tutaj nikt ci nie pomoze nawet admin

Siedząc i spamująć na mpcforum to na pewno. Piszcie u nich na forum to odpisują ja też tam piszę i zadaję pytania i odpisują a tutaj nie siedzą bo po co skoro mają własne forum.

P.S serwer jak najbardziej polecam i zapraszam :)

Opublikowano

Siedząc i spamująć na mpcforum to na pewno. Piszcie u nich na forum to odpisują ja też tam piszę i zadaję pytania i odpisują a tutaj nie siedzą bo po co skoro mają własne forum.

To po co tu dawali prezentacje, skoro nie odpisują? Przecież maja swoje forum hahahaha o.O 

Opublikowano

Odpisują na forum, lecz co z tego jak nic nie jest poprawiane. 

Z tego co ludzie piszą na forum poprawki mają być pod koniec czerwca, lub początek lipca, wraz z update, a do tej pory mamy grać na niedopracowanym serwerze? Sorry, ale chyba coś tu jest nie tak. 

Serwer spoko, lecz radze administracji zabrać się za poprawki, bo ludzie czekać nie będą. 

Opublikowano

To po co tu dawali prezentacje, skoro nie odpisują? Przecież maja swoje forum hahahaha o.O

Może po to aby ludzie którzy nie oglądają śmiesznych youtuberów wiedzieli o istnieniu serwa? Mpc to b. Dobra reklama.

Serwer polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...