Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od samego początku na serwerze. Skrócę tutaj co i jak było od początku. Przy starcie serwera mieliśmy ( my gracze ) obiecywane gruszki na wierzbie. 

A to zadbany balans a to pełną kontrolę administracji nad serwerem po starcie. Kilka dni po starcie serwer miał 2k stałych graczy :) Nie było jak expić jak dropić totalna wspaniała masakra. Następnie maszyna padała co kilka minut.. To było totalne DNO! Nie dało rady ubić boss'a bo kick był co kilka minut. Administracja zmieniła maszynę na moim zdaniem gorszą. Kicki ( trochę mniejsze ) ale nadal występują na serwerze. Totalne LAGI! I opóznienie w miastach pierwszych.

Na serwerze dla złagodzenia sprawy są 3x 50% raty od czasu do czasu. Administracji oprócz Siwego praktycznie nie widać. A graczy online spadło o grubo ponad 500 osób.

Co będzie gdy reklama się skończy skoro administracja już prawie nie interesuje się serwerem? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami i zastanówcie się czy warto wchodzić na serwer. Póki co jestem neutralny i wstrzymałem rozwój swojej postaci.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram od samego początku na serwerze. Skrócę tutaj co i jak było od początku. Przy starcie serwera mieliśmy ( my gracze ) obiecywane gruszki na wierzbie. 

A to zadbany balans a to pełną kontrolę administracji nad serwerem po starcie. Kilka dni po starcie serwer miał 2k stałych graczy :) Nie było jak expić jak dropić totalna wspaniała masakra. Następnie maszyna padała co kilka minut.. To było totalne DNO! Nie dało rady ubić boss'a bo kick był co kilka minut. Administracja zmieniła maszynę na moim zdaniem gorszą. Kicki ( trochę mniejsze ) ale nadal występują na serwerze. Totalne LAGI! I opóznienie w miastach pierwszych.

Na serwerze dla złagodzenia sprawy są 3x 50% raty od czasu do czasu. Administracji oprócz Siwego praktycznie nie widać. A graczy online spadło o grubo ponad 500 osób.

Co będzie gdy reklama się skończy skoro administracja już prawie nie interesuje się serwerem? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami i zastanówcie się czy warto wchodzić na serwer. Póki co jestem neutralny i wstrzymałem rozwój swojej postaci.

super ;) 

imetin_logo.png

Opublikowano

Są jeszcze te lagi i opóźnienia? 

Można dorwać jakiegokolwiek bosa?

Nie ma lagów

Co do bossów to często gęsto lecą przywolywania z mobów.

jbzoKz9.png

Opublikowano

O co robisz tyle problemu, ja przed chwilunią zgłosiłem się po nagrodę do administratora, 5 minut i mi odpisał i dał mi wynagrodzenie. 

bo jak by ci nie odpisał to bys płakał jak kot i spamił

Opublikowano

Co wy piszecie z lagami i kickami.Ja gram od kilku dni i ani jednego kicka nie załapałem.A lagów w m1 nie zauważyłem.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Co mają naprawić, skoro tylko Tobie nie działa? U mnie jest w porządku.

W takim razie może inaczej. Jaka jest strona serwera? Bo arinea.eu nie działa.

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Działa jakikolwiek BS na tym serwerze? Ten zawarty w kliencie używa 1 zmianki co 5 sekund... A próbowałem praktycznie wszystkie i żaden nie chce zadziałać.

Opublikowano

Działa jakikolwiek BS na tym serwerze? Ten zawarty w kliencie używa 1 zmianki co 5 sekund... A próbowałem praktycznie wszystkie i żaden nie chce zadziałać.

Aktualnie sobie mieszam i mi bierze jedną zmianke na 1 sekundę.

Opublikowano

Przeciągnij suwak bsa na lewą stronę i nie bd problemu z mieszaniem.

Opublikowano

Oglądam serie u Łukasza (RabbitX & Wiki) i muszę powiedzieć, że serwer bardzo ciekawie się zapowiada, zobaczymy jak dalej będzie.

Czy będą jakieś update, czy jeśli bugi jakieś się pojawią to będą naprawione, czas pokażę, ale co do rozgrywki to śmiało mogę  polecić Arianeae graczom, którzy lubią trochę expić, dropić, bądź robić pvp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dlaczego ciągle mam błąd podczas łączenia z serwerem? Nawet po pobraniu od nowa clienta i założeniu innego konta?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dlaczego ciągle mam błąd podczas łączenia z serwerem? Nawet po pobraniu od nowa clienta i założeniu innego konta?

Patcha pobierz 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Zapraszam na forum gdzie znajdziesz na ten problem rozwiązanie.

Opublikowano

Zapraszam na forum gdzie znajdziesz na ten problem rozwiązanie.

Planujecie cos, bo jak narazie to na serwerze odechciewa się grać, wszedłem sobie zobaczyć jak tam z serwerem, w miescie, na expowiskach gitarka - nie wyrzuca, ale razador to porażka wszedłem pierwszy raz, 3 zadanie i wyrzuciło.. zniechęcam się do tego serwa coraz bardziej, może zmieńcie dungeon  - troszke jest pobugowany ?

x

Opublikowano

Dlaczego strona raz na 50 razy zadziała ?

Jest to tak uciążliwe, zniechęca graczy.

Chciałem zrobić konto na sklep i się nie da bo strona nie działa.

Zamiast przyciągać graczy to ich odrzucacie tym, że nawet konta nie mogą zrobić.

Serwer sam w sobie jest ciekawy aczkolwiek jeszcze jest sporo problemów ze stabilnością na dungach.

Opublikowano

1. Czy tylko mi sie SS nie wczytują w prezce ?

2. Od 3 godzin zbugowała mi sie postać po tym jak wywaliło mnie z rajdu i nie moge sie zalogować

3. Strona nie działa jak mam odbugować postać ...

4. Rajd w Lesie z metkami to jakaś porażka mają na miecze abs jakieś 80% jednego metka sie bije 5 minut

5. Te Mapki z metków up ^ dropią jak by chciały a nie mogły a z połowy metków nawet pusta mapka nie leci 

Troche ogarneli te wywalania itp. idzie jeszcze pograć ale to co UP do poprawki i będzie git.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam zamiar grać na serwie i mam pare pytan

typowe pytanie "Da się grać w miare dobrze od 0 ? "

Jak jest z administracją ?

Dużo gildii / wojen ?

Da radę od zera.

Administracji nie widać po za Siwym.

Dość dużo wojen i gildii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...