Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja tego serwera pozostawia wiele do życzenia.
Niejaki [GM]Siwy ma kontakt telefoniczny z jakimiś dwoma pannami które chodzą po mieście i gdy ktoś napisze coś niestosownego to wykonują do niego telefony i bez żadnej skargi na forum konta są przez niego banowane. 

Nie polecam i nie pozdrawiam.

logo.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum działa, strona i serwer również. 

Możesz się konkretniej określić ? 

Laguje i po chwili wywala. Chanele padają. Było dobrze, ale teraz znowu się skiepściło. I to nie tylko mi, bo siedzę z 20-osobową gildią na tsie i każdy to ma. 

Opublikowano

Niejaki [GM]Siwy ma kontakt telefoniczny z jakimiś dwoma pannami które chodzą po mieście i gdy ktoś napisze coś niestosownego to wykonują do niego telefony i bez żadnej skargi na forum konta są przez niego banowane. 

Nikt z nikim nie ma kontaktu, ostrzegałam nie raz a Wy nadal swoje. Odpowiednie dowody zostały przedstawione administracji i dzień dziecka się skończył. Rownież nie pozdrawiam.

@@

Skąd skamieniała łze?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Śmieszne i bezpodstawne, ponieważ sam nie wiem o kogo Ci dokładnie chodzi, ponieważ ja kontaktu z graczami nie utrzymuje, no chyba że ktoś chce o coś zapytać. 

PS: Powiedz mi jakie konta zbanowałem bez skargi, bo ja sobie jakoś nie przypominam. Pozdrawiam tyle na temat.

Opublikowano

Śmieszne i bezpodstawne, ponieważ sam nie wiem o kogo Ci dokładnie chodzi, ponieważ ja kontaktu z graczami nie utrzymuje, no chyba że ktoś chce o coś zapytać. 

PS: Powiedz mi jakie konta zbanowałem bez skargi, bo ja sobie jakoś nie przypominam. Pozdrawiam tyle na temat.

Siwy jesteś zwykłą zmanipulowaną przed dwie małolaty parówą także jeżeli reszta administracji jest taka jak Ty to możemy się spodziewać niebawem końca tego syfu.

logo.png

Opublikowano

Thoria, wybacz, ale masz jakieś dowody swoich słów? Bo jak na razie wyzywasz kogoś bezpodstawnie, odnosisz się bez szacunku do członka administracji, do DRUGIEGO CZŁOWIEKA. Zastanów się nad sobą i następnym razem, jak już chcesz komuś coś udowodnić, to zamiast robić sceny w prezentacji i niepotrzebnie odstraszać ludzi, załatw sobie swoje sprawy w wiadomościach prywatnych, najlepiej jeszcze z racjonalnymi dowodami lub świadkami.

Opublikowano

Siwy jesteś zwykłą zmanipulowaną przed dwie małolaty parówą także jeżeli reszta administracji jest taka jak Ty to możemy się spodziewać niebawem końca tego syfu.

Dostałem zgłoszenia na pw sprawdziłem i pobanowałem kogo tam trzeba było bodajże 3 osoby, a żadnego kontaktu z "dwoma pannami" nie utrzymuje i zrozum to, ponieważ to jest zwykłe oczernianie w moją stronę na co sobie nie pozwolę.

Opublikowano

Thoria, wybacz, ale masz jakieś dowody swoich słów? Bo jak na razie wyzywasz kogoś bezpodstawnie, odnosisz się bez szacunku do członka administracji, do DRUGIEGO CZŁOWIEKA. Zastanów się nad sobą i następnym razem, jak już chcesz komuś coś udowodnić, to zamiast robić sceny w prezentacji i niepotrzebnie odstraszać ludzi, załatw sobie swoje sprawy w wiadomościach prywatnych, najlepiej jeszcze z racjonalnymi dowodami lub świadkami.

No brawo Kuba. Mimo że to udawane to i tak bardzo się ciesze, że potrafiłeś sie wypowiedzieć pełnym zdaniem i słownicwem innym niż "ryj" "chodz na ts". Szacun.

@@

Do jakiego lvl dropią pajęcze klucze?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Dostałem zgłoszenia na pw sprawdziłem i pobanowałem kogo tam trzeba było bodajże 3 osoby, a żadnego kontaktu z "dwoma pannami" nie utrzymuje i zrozum to, ponieważ to jest zwykłe oczernianie w moją stronę na co sobie nie pozwolę.

Jesteś przekłamaną osobą. Takie sprawy załatwia się PUBLICZNIE przed wszystkimi a nie banowanie i zamiatanie tego pod dywan. Jeżeli zbanowałeś te trzy osoby to proszę o osobny temat z dowodami na Waszym forum.

logo.png

Opublikowano

Jesteś przekłamaną osobą. Takie sprawy załatwia się PUBLICZNIE przed wszystkimi a nie banowanie i zamiatanie tego pod dywan. Jeżeli zbanowałeś te trzy osoby to proszę o osobny temat z dowodami na Waszym forum.

Zawsze można do mnie napisać na pw na tamtym forum, a nie robić spam w prezentacji, ale widocznie Tobie ciężko to zrozumieć.

PS: Przekłamaną osobą mogę nazwać Ciebie, ponieważ Ty mnie oskarżasz o jakieś kontakty telefoniczne z "2 pannami", których w ogóle nie znam. ;/

Opublikowano

Zawsze można do mnie napisać na pw na tamtym forum, a nie robić spam w prezentacji, ale widocznie Tobie ciężko to zrozumieć.

PS: Przekłamaną osobą mogę nazwać Ciebie, ponieważ Ty mnie oskarżasz o jakieś kontakty telefoniczne z "2 pannami", których w ogóle nie znam. ;/

A tutaj nie można tej sprawy załatwić? To jest forum publiczne i dotyczące waszego serwera.

@ w sumie - leje na to. Jesteście niepoważni i weźcie się za graczy którzy piszą na wołaj ponieważ oczekują od Was pomocy.

logo.png

Opublikowano

A tutaj nie można tej sprawy załatwić? To jest forum publiczne i dotyczące waszego serwera.

@ w sumie - leje na to. Jesteście niepoważni i weźcie się za graczy którzy piszą na wołaj ponieważ oczekują od Was pomocy.

Niepoważny to ty jesteś, bo jakbyś chciał wyjaśnić to byś napisał jak inni do mnie na pw, na forum serwera, a nie oczerniał mnie w prezentacji serwera, zaś co do dowód tutaj to nie miałem zamiaru spamić tyloma ss'ami, bo było ich dosyć sporo. Jak chcesz się dowiedzieć na ile są bany to możesz napisać tutaj na pw. Ja jestem osobom neutralną co do graczy i pisanie że mam jakiś "kontakt telefoniczny" z dwoma pannami mnie lekko rozśmieszył, ponieważ sam kontaktu gg nie daje, a co dopiero telefon. Pozdrawiam. 

PS: Co do wołaj to staram się odpisać każdemu. ;) 

Opublikowano

Skończ tą błazenade. Tak szczekałeś razem z gildią a teraz płacz, bo niewinni, i zły GM pobanował. :(

9Yk2gr4.png

@Ile karasi trzeba oddać do rybaka?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Skończ tą błazenade. Tak szczekałeś razem z gildią a teraz płacz, bo niewinni, i zły GM pobanował. :(

9Yk2gr4.png

@Ile karasi trzeba oddać do rybaka?

Chyba masz wodogłowie bo ten screen nic nie przedstawia ani nie wnosi do tematu.

Niepoważny to ty jesteś, bo jakbyś chciał wyjaśnić to byś napisał jak inni do mnie na pw, na forum serwera, a nie oczerniał mnie w prezentacji serwera.

Sram na wasze forum i nie będę tam robił konta aby czekać na odpowiedź kilka godzin. Faktycznie starasz się odpowiadać a jakoś przez 2 dni pisałem na wołaj i ZERO odzewu z Waszej strony.

logo.png

Opublikowano

Chyba masz wodogłowie bo ten screen nic nie przedstawia ani nie wnosi do tematu.

Sram na wasze forum i nie będę tam robił konta aby czekać na odpowiedź kilka godzin. Faktycznie starasz się odpowiadać a jakoś przez 2 dni pisałem na wołaj i ZERO odzewu z Waszej strony.

Ależ temat możesz przeglądać bez konta, a zgłoszenie jest na forum publicznie, więc na c**j ten dym?

@@

Po ile chodza kupony SM?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Chyba już wystarczy tego spamu i proszę o wypowiadania się w wątku na temat serwera i swoje konflikty załatwiać na PW. 

Opublikowano

Dwa dni temu nie miałem czasu i w ogóle mnie na serwerze nie było i dodam że na serwer wbiłem dopiero dzisiaj. Co do tamtego ss'a to nie był on dowodem, a skoro tak niby "srasz" na tamto forum, to po co mnie oczerniasz? Rozumiem jakbyś chociażby napisał tutaj na pw z prośbą o dowód/dowody to nawet bym Ci go wysłał, ale takie coś jest po prostu chamskie z Twojej strony.

PS: http://forum.arianea.eu/index.php?/topic/2605-weareothers/#entry20063tutaj masz temat z dowodami, specjalnie dla Ciebie poprosiłem gracza o zrobienie tematu. 

Opublikowano

Dwa dni temu nie miałem czasu i w ogóle mnie na serwerze nie było i dodam że na serwer wbiłem dopiero dzisiaj. Co do tamtego ss'a to nie był on dowodem, a skoro tak niby "srasz" na tamto forum, to po co mnie oczerniasz? Rozumiem jakbyś chociażby napisał tutaj na pw z prośbą o dowód/dowody to nawet bym Ci go wysłał, ale takie coś jest po prostu chamskie z Twojej strony.

Czyli osoba która napisała coś raz została wrzucona do tego samego worka co inni którzy notorycznie nadużywali wulgaryzmów do innych? SPOKO. 

Przeanalizujcie jeszcze raz tą sytuację i nadajcie niektórym ostrzeżenia lub zwiększcie kary tym którzy notorycznie tych wulgaryzmów nadużywali bo wrzucanie wszystkich do jednego wora nie jest profesjonalne ;)

logo.png

Opublikowano

Mam pytanie w sumie to problem. Coś mi się popsuło z grafiką. Jak to zrobić? Ten problem mam tylko i wyłącznie na tym cliencie na innych metinach jest wszystko okej. Help

Screen:  

http://zapodaj.net/3...6ef6bd.jpg.html

Chodzi mi o to jak pozbyć się tej grafiki. Chce żeby był normalny wygląd bez tych odcieni.

po raz kolejny proszę o pomoc...

erfgreg.png

Opublikowano

zmień typ grafiki na gpu, a jak masz gpu to na cpu i potem spowrotem na gpu, powinno pomóc, bynajmniej mnie pomaga to na każde błędy graficzne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...