Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka się włącza, ale jest zlagowana. Na forum nie da się wejść w tematy, bo wyskakuje błąd. Coś się ruszyło, stronka i forum była online. Myślę, że ustabilizowanie tego to kwestia kilku godzin. A chanele nie padają, raz padło jedno na którym byłem i właśnie wtedy stronka stała się on. Takto normalnie śmiga.

Opublikowano

Nie żeby coś ale moglibyście naprawić prezentacje bo chciałem zobaczyć wgl co tu się dzieje, ale jakoś nie chce się wam ruszyć dupy...(y)

Opublikowano

Wlasciciel serwera chyba celowo wylacza ta strone aby nie gralo za duzo osob bo dedyk nie wyrabia xD Gdyby faktycznie mu zalezalo na graczach juz dawno pojawiliby sie alternatywne strony.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wlasciciel serwera chyba celowo wylacza ta strone aby nie gralo za duzo osob bo dedyk nie wyrabia xD Gdyby faktycznie mu zalezalo na graczach juz dawno pojawiliby sie alternatywne strony.

OHO proszę jeszcze tylko ciebie tu brakowało. Piesek na posyłki temu virtuala. W następnym poście będziesz próbował namówić nas do grania na virtualu? :D

Proszę cię.. idź śledź temat twojego serwera, bo jeszcze ktoś napisze o nim złe słowo. Boicie się że w końcu powstał normalny serwer, który nie opiera się na is?

Powinni znowu zamknąć ten temat bo już rozpoznaje tutaj 3 osobę, która celowo pisze złe słowa o serwerze.

Opublikowano

Może i serwer świetny ale strona nie chodzi prezka również. Jak nowi gracze mają zacząć tutaj grać .

Wystarczy cierpliwosc i poczekac

Opublikowano

Nie ogarnięta administracja,jedno działa drugie przestaje,0 info od 3 dni. W grze nic nie pisza,na mpcforum nawet nie mogą posta napisać przez tydzien...

79160594027661829163.png

Opublikowano

@Sinlay prosze Cie, jak tutaj za 2 gora 3 miesiace nie bedzie z kim grac. Obserwuje prywatne serwery juz troche czasu i smialo moge powiedziec, ze te promowane przez youtuberow ciesza sie popularnoscia tylko podczas trwania ich serii, pozniej jest juz tylko gorzej.

Gdyby nie NoPerfect graloby tu max 500 osob ale nie wypowiadam sie juz ( no chyba ze mnie sprowokujesz) bo za jakis czas to mnie bedziecie obwiniac o spadek graczy xD

Srij9JT.png

Opublikowano

@Sinlay prosze Cie, jak tutaj za 2 gora 3 miesiace nie bedzie z kim grac. Obserwuje prywatne serwery juz troche czasu i smialo moge powiedziec, ze te promowane przez youtuberow ciesza sie popularnoscia tylko podczas trwania ich serii, pozniej jest juz tylko gorzej.

Gdyby nie NoPerfect graloby tu max 500 osob ale nie wypowiadam sie juz ( no chyba ze mnie sprowokujesz) bo za jakis czas to mnie bedziecie obwiniac o spadek graczy xD

Szkoda, że przed tą reklamą było po 900 online ;)

tenor.gif

Opublikowano

Ty to Gall byś wszystkie serwery spisał na straty tylko nie virt*al więc nie wiem po co w ogóle wchodzisz w te prezki, skoro i tak wiadomo, że serwera nie polecasz bo to tamto itd...

Co do serwera, polecam, gra się przyjemnie. : >

Opublikowano

Proszę cię, tu nie chodzi o reklamy. Nie bez powodu gra tu tyle ludzi. To jest pierwszy tak stabilny serwer easy od jakiegoś roku. Połowa graczy odejdzie, rozejrzy się po serwerach i stwierdzi że tak naprawdę nie ma gdzie grać i wróci tutaj, bo niby gdzie ma grać? na hardzie, czy na tym waszym vmt2? Myślicie że jak poatakujecie serwer kilka dni, to połowa osób przejdzie do was? Taką logikę mają tylko rozpieszczone dzieci, które nie wytrzymują jak nie mogą zalogować się do gry od 10 min.

Opublikowano

Proszę cię, tu nie chodzi o reklamy. Nie bez powodu gra tu tyle ludzi. To jest pierwszy tak stabilny serwer easy od jakiegoś roku. Połowa graczy odejdzie, rozejrzy się po serwerach i stwierdzi że tak naprawdę nie ma gdzie grać i wróci tutaj, bo niby gdzie ma grać? na hardzie, czy na tym waszym vmt2? Myślicie że jak poatakujecie serwer kilka dni, to połowa osób przejdzie do was? Taką logikę mają tylko rozpieszczone dzieci, które nie wytrzymują jak nie mogą zalogować się do gry od 10 min.

Oj nie pierwszy.

Invo***s2 :)

czemu cały czas wyskakuje mi błąd z rejestracji ;/

jezeli wyskoczylo ci coś tam z mailem .. to konto ci sie załozyło.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Mam pytanie gdy spachowałem clienta i loguje mi się normalnie pasek w grze jak do niej wbijam a po chwili wywala z gry i wyskakują mi pytajniki to co mam z tym zrobić? Pomoże ktoś?

erfgreg.png

Opublikowano

Mam pytanie gdy spachowałem clienta i loguje mi się normalnie pasek w grze jak do niej wbijam a po chwili wywala z gry i wyskakują mi pytajniki to co mam z tym zrobić? Pomoże ktoś?

Na forum serwera jest łatka...

Edit: http://forum.arianea.eu/index.php?/forum/4-ogłoszenia/ 

Tu masz takie coś jak łatka xp to pomoże 

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...