Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ciągle wywala mnie z serwera? Wszystko inne działa normalnie, internet chodzi bez zakłóceń,a z serwera co minute mnie wywala :/

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na taka liczbe graczy zwiekszcie liczbe channeli do 6

tojest bardzo zly pomysl, wbij 75lbl to zobaczysz czemu. teraz przynajmniej cos sie dzieje, mozna pobic sie pod wrozka itd

imetin_logo.png

Opublikowano

Kurde, ale wariat bota sobie ustawiłeś w m1 ps wkopałeś się Panie Desant jak to jest dostać bana na życzenie?

Szukajcie aż znajdziecie, ok szukałem 20sekund i znalazłem, ps ładnie bociłeś :D 157 godzin :) Czuje się jak policja gdy złapała Chade na prawdę :D

I właśnie sam zaprzeczyłeś sobie. Banujecie boty na bieżąco, a typ nabił 160h.

tenor.gif

Opublikowano

I właśnie sam zaprzeczyłeś sobie. Banujecie boty na bieżąco, a typ nabił 160h.

To co wynioslem z tego serwera bym nie wynisol z 20 innych ; p Mimo to ze Bot'a zbanowali jak sam siebie podjebalem to i tak jestem zadowolony od Poczatku serwera pisalem do administracji w grze na PW az jak wstawilem SS do prezki sam Siuras sie do mnie odezwal na GG ahahahah ale beka kurde Takich botow moge postawic i z 10 ale po co? Zeby administracji sledzila Youtuberow ktorzy nagrywaja z Moriesa to w 1 filmie u danego Youtubera a dokladniej hmmm "Hotovsky" w 1 klipie jest moj Desant ktory ksuje mu metina hahah ;33 kocham takie osoby jak Siuras .

Kurde, ale wariat bota sobie ustawiłeś w m1 ps wkopałeś się Panie Desant jak to jest dostać bana na życzenie?

Szukajcie aż znajdziecie, ok szukałem 20sekund i znalazłem, ps ładnie bociłeś :D 157 godzin :) Czuje się jak policja gdy złapała Chade na prawdę :D

Gratulacje wygrałeś zycie :) te ku to syffy byly a o marmurkach to nie wspomne ;x drop regularnie co 24 h przekładałem a jak moj Desant bocil "24 godziny" to wyniosl z tego 1.5 k zmianek 2tys  morianskich czasami ok 20-30 ku aur i takie syfy ; 3

@A i dalej moge wbic na serwer ;< A mowiles ze moje IP z warszawy odciąłeś od serwera  :unsure:  bo jestem szkodnikiem :(

@Specjalnie wrzucilem Marmurki do depo zebys ruszyl glowa i sie obudzil ze jest ich wiecej :) Bo bez nich bys mi dupe lizal zebym podal nick hahahahahaa ;3

Opublikowano

160h koles ktory sam sie zglosil wole nie myslec ile nabijaja ludzie ktorzy sie nie zglaszaja xD

Nie comment; d

Siurku jak juz tak banujesz szamanka o nicku "T4JR" w V2 gra na WH na szponach CH1 IDIOTO.

Opublikowano

2mwecuq.png

Nie no młody, jesteś mistrzem. Dobry bot nigdy nie jest zły. 160 godzin łupania tylko na 1 bocie? 4k metków tylko z m1? Hahaha 

Jeżeli te boty są dostępne na MPC, to szary user mógł też takie boty stawiać i siedzieć cicho.

Heniek.

Opublikowano

surek kiedy update z auto wpadaniem zmianek dodan i skrzyn do eq, bo expiac nie widac tego w tym syfie co wylatuje z mobów

aha i moze ulepki te na bron z 30 na 55 dacie tak ze mozna je wystawic na shopie bo sie nie da

pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano

z*********e że dzieki zjebanemu filtrowi facebooka wam strona nie działa teraz :) na 3 przeglądarkach nie chce sie wczytać bo tej filtr zasłania a jak sie odkliknie z boku to czarne tło i nara ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

z*********e że dzieki zjebanemu filtrowi facebooka wam strona nie działa teraz :) na 3 przeglądarkach nie chce sie wczytać bo tej filtr zasłania a jak sie odkliknie z boku to czarne tło i nara ;)

http://rejestracja-mories.pl/ Strona główna powinna już działać poprawnie ta główna, dzięki za zgłoszenie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

mmm.png

Event na Dzień Mamy został włączony na 24h. Zapraszamy do dropienia oraz do korzystania z eventu.

Pamiętajcie złożyć życzenia swoim mamom! 

Co dropi z prezentów sami się dowiecie 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie możecie usunąć dropu tego syfu z mobów bo nie można nic znaleść np. szkat serwerowych/zmianek. A po drugie czemu nie ma priv WO ?

Opublikowano

Nie moge sie zalogować na stronie bo '' wywala '' mnie z konta i pisze ze ta strona jest dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. Co jest?

79160594027661829163.png

Opublikowano

da sie gdzies na tym serwerze usunąc itemy których nie da się wyrućić albo maja B przy sobie

U tego pijaka co chodzi w m1 niedaleko kapitana ;)

Opublikowano

Nie moge sie zalogować na stronie bo '' wywala '' mnie z konta i pisze ze ta strona jest dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników. Co jest?

Ponawiam pytanie...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Warto zaczynać od 0 bez is i eq? 

Warto. Bez problemu można się wybić, a z samych misji do 30 lvla masz już yangi na fmsa +9 z konkretnymi średnimi :)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę grając bez gildii ?  Naprawdę wkurw*a mnie to już, że nie da się prawie nic ugrać bez tego...

Opublikowano

mam pytanie dodasz ten film z liczbą graczy?

Graczy serio tyle jest, w m1 od uja skelpow a spoty wszędzie pozajmowane (v2, bo)

Opłaca się zaczynać grę grając bez gildii ?  Naprawdę wkurw*a mnie to już, że nie da się prawie nic ugrać bez tego...

Opłaca, o ku łatwo, lvl leci :D Zmianki/dodania też szybko :D Rób misje bo duzo hajsu sie dostaje i stałe bonusy. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Ale ja się pytam o grę na wysokim lvl-u bez gildii czy da radę coś zdobyć czy bez gildii ssiesz i jesteś skazany na szczekanie 12 letnich tępaków bez życia....

Opublikowano

Ale ja się pytam o grę na wysokim lvl-u bez gildii czy da radę coś zdobyć czy bez gildii ssiesz i jesteś skazany na szczekanie 12 letnich tępaków bez życia....

Wszędzie da się grać samemu, robisz eq pvp i ciśniesz takich szczyli, gram bez gildii i nie narzekam. 

PS. Mieliście usunąć drop tego syfu (bronie 45+, potki itd.) :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...