Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek, jakas reklama w planach? 1200 to za mało, 1200 to za mało, 2000 by się chciało !!! :D

Po co Ci 2000? jak ty i tak tu nie grasz, bo nie można potwierdzać enterem misji. xD 

Topic. Serwer polecam, bardzo fajny. :P

Opublikowano

Dobra pograłem troszkę i czas na podsumowanie...

Eventy 4/10, tej za dużo...toż HARD przecież...

Kontakt z team 1/10, jedynie widzę, że z Surkiem można się dogadać a co do teamu zrekrutował test game master bałwan`s, siedemnstolatkowie którym matka nie pozwla grać bo jutro trzeba matme odrobić, jeden nawet nie potrafi kulturalnie i bez agresji się odzywać, brak jakiejkolwiek interakcji w grze z graczami ( nie pokażemy się w mieście bo nas zaspamują)(i to chwalenie się, nie dorastasz mi do pięt w byciu GM, sory, sory ale bycie GM to nie tylko pilnowanie w grze ale też pomoc i rozmowa z ludźmi), liczyłem na to, że trafiłem na fajnego medium/ hard  ale z dnia na dzień widzę, że tak nie jest, serwer przypadł mi do gustu ogólnie mówiąc, można tutaj spotkać troszkę napinaczy i troszkę miłych graczy, weekendy są super jednym słowem, pełno graczy, pełno sklepów, jedynie czego  mi tutaj zabrakło to wojen bo przecież są zbugowane... :P

Jak dla mnie serwer super tylko następnym razem drogi Surku dobieraj lepiej team i będzie cacy, szkoda, że tak późno zauważyłem rekrutacje bo chętnie pomógłbym. :)

Dodatkowo przydałoby się więcej ludzi na forum.

Bez hejtu, bez spiny, bez obrazy wasz drogi Kasa. :P

Opublikowano

Dobra pograłem troszkę i czas na podsumowanie...

Eventy 4/10, tej za dużo...toż HARD przecież...

Kontakt z team 1/10, jedynie widzę, że z Surkiem można się dogadać a co do teamu zrekrutował test game master bałwan`s, siedemnstolatkowie którym matka nie pozwla grać bo jutro trzeba matme odrobić, jeden nawet nie potrafi kulturalnie i bez agresji się odzywać, brak jakiejkolwiek interakcji w grze z graczami ( nie pokażemy się w mieście bo nas zaspamują)(i to chwalenie się, nie dorastasz mi do pięt w byciu GM, sory, sory ale bycie GM to nie tylko pilnowanie w grze ale też pomoc i rozmowa z ludźmi), liczyłem na to, że trafiłem na fajnego medium/ hard  ale z dnia na dzień widzę, że tak nie jest, serwer przypadł mi do gustu ogólnie mówiąc, można tutaj spotkać troszkę napinaczy i troszkę miłych graczy, weekendy są super jednym słowem, pełno graczy, pełno sklepów, jedynie czego  mi tutaj zabrakło to wojen bo przecież są zbugowane... :P

Jak dla mnie serwer super tylko następnym razem drogi Surku dobieraj lepiej team i będzie cacy, szkoda, że tak późno zauważyłem rekrutacje bo chętnie pomógłbym. :)

Dodatkowo przydałoby się więcej ludzi na forum.

Bez hejtu, bez spiny, bez obrazy wasz drogi Kasa. :P

Weź mi opisz na pw co jest nie tak z wojnami okej? To postaram się jak najszybciej je poprawić.

EDIT: Naprawiłem 

Mam nadzieje, ze nie tylko w IS. 

Będą dropić z boosów ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po co Ci 2000? jak ty i tak tu nie grasz, bo nie można potwierdzać enterem misji. xD

Topic. Serwer polecam, bardzo fajny. :P

Nie gram, bo surkowi nie chce się wprowadzić cholernie przydatnego szczegółu, nie wspomnę o laptopach, bo w ten czas mi się myszka zepsuła i musiałem korzystać z tej wbudowanej.. po za tym jest wygodniej dla ręki, bo cały czas potwierdzać tą myszką i potwierdzać. Ja wiem swoje ty wiesz swoje ;d  Dalej trzeba potwierdzać myszką? - Mam nową, ale jak napisałem jest wygodniej... -.-

PS. Powodem nie tylko był ten szczegół, a także wyszlifowana opinia :)

x

Opublikowano

Są sprawy ważne i ważniejsze kolego wyżej. :P

Niby jakie? -Serwer podobno tak dopracowany, że MPC rozkur***! 

Po za tym dodanie takiego szczegółu to raptem 15 min, może mniej może więcej, zależy od doswiadczenia :P

Pomijając fakty lenistwa suurkaa trąbie mu o tym od prawie początku serwera.. -.-

x

Opublikowano

Surek planujesz zrobić jakiś happy hour z SM ?

w ten weekend ma być, ale nie obiecuje.

Serwer jest warty uwagi? Szukam serwera trochę na dłużej

Warty trochę już stoi i ma się bardzo dobrze :)

Bryłki pls, nie da się handlować wartościowymi itemami.

Tzn czym?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

w ten weekend ma być, ale nie obiecuje.

Warty trochę już stoi i ma się bardzo dobrze :)

Tzn czym?

Np. trutę którą dzisiaj kupowałem za 3kkk musiałem kupić z obawą, że typ mnie może łatwo ojebać.

Opublikowano

Np. trutę którą dzisiaj kupowałem za 3kkk musiałem kupić z obawą, że typ mnie może łatwo ojebać.

Kasa z bugu to czego sie boisz? 

Serwer dno i jeszcze raz dno nowy Desant juz zarabia na swoje EQ ^^

@1361622928-U485574.pngofftopic skad trutka ?

Opublikowano

Kasa z bugu to czego sie boisz? 

Serwer dno i jeszcze raz dno nowy Desant juz zarabia na swoje EQ ^^

@1361622928-U485574.pngofftopic skad trutka ?

Z bugu mówisz, nie wiedziałem, że dropienie na mapie 95 to bugowanie, ale spoko, powiedz mi więcej o tym bugu ^^.

Opublikowano

W 1min przejrzałeś 2 prezentacje i zagrasz na obu serwerach surka, dziwne. Szybko czytasz.

XDDDDD

Serwery warty polecenia lecz przydałoby się jeszcze troszkę podrasować. :)

Surek miły gość.

Dzięki, od czwartku zaczynam robotę, bo teraz mam mało czasu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...