Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieńcie opis certyfikatu konnego...

Nowi gracze nie wiedzą, że to daje odrazu 11 lvl-a konia przez co nie kupują tego.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile kosztuje np. 100 zmianek lub 100 dodań?

Skrzyniami serwerowymi można handlować? Co z nich leci bo nie doczytałem?

Ile kosztuje np. Silne / Aura / Czarowane?

Jak zarobić na niskim levelu?

Małże ile warte?

Heniek.

Opublikowano

Ile kosztuje np. 100 zmianek lub 100 dodań?

Skrzyniami serwerowymi można handlować? Co z nich leci bo nie doczytałem?

Ile kosztuje np. Silne / Aura / Czarowane?

Jak zarobić na niskim levelu?

Małże ile warte?

6kk idzie kupić, 100 dodań = 50 zmianek

Można, leci: aKcPSBy.png

Silne 300-500k, aura/czarowane 1kk

Łowić ryby, dropić ulepszacze itd.

3kk/szt

Opublikowano

Bonus poleca serwer ;)

Zmieńcie opis certyfikatu konnego...

Nowi gracze nie wiedzą, że to daje odrazu 11 lvl-a konia przez co nie kupują tego.

Będzie będzie zmienione :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

­

@SuReeK

kiedy dodacie to automatyczne podnoszenie zmianek,dodań i moriańskich skrzyń? nie pamietam czy miało to być auto podnoszenie, czy mieliście zrobić, że te itemy wpadają do EQ

itemy powinny wpadać do eq.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje z serwerem, ciągle jakieś Mass Bany. Parę osób dostało bana za niby WH do 2030roku, w tym ja. Czekam dwie doby o odpowiedź na forum, wyświetleń tematu nie przybywa. Co wejdę na forum to brak administracji. Patrząc na to z boku mają w 4litrach, bo na dobrą sprawę forum jest najważniejsze. MPCforum z zbiorowiskiem gimbusów to jedno, ale na forum serwera ludzie oczekują pomocy oraz odpowiedzi na pytania której nie dostają. Na TS'ie też słyszałem krucho, ja na TS'a nie zamierzam wbijać i tracić czasu ani dyskutować. Serwer jest dobry, graczy sporo ale co z tego że jest jak na każdym serwerze. Na MPCforum admini piszą żeby gimbaza nie napisała że mają gdzieś a TS'a i Forum mają głęboko.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje z serwerem, ciągle jakieś Mass Bany. Parę osób dostało bana za niby WH do 2030roku, w tym ja. Czekam dwie doby o odpowiedź na forum, wyświetleń tematu nie przybywa. Co wejdę na forum to brak administracji. Patrząc na to z boku mają w 4litrach, bo na dobrą sprawę forum jest najważniejsze. MPCforum z zbiorowiskiem gimbusów to jedno, ale na forum serwera ludzie oczekują pomocy oraz odpowiedzi na pytania której nie dostają. Na TS'ie też słyszałem krucho, ja na TS'a nie zamierzam wbijać i tracić czasu ani dyskutować. Serwer jest dobry, graczy sporo ale co z tego że jest jak na każdym serwerze. Na MPCforum admini piszą żeby gimbaza nie napisała że mają gdzieś a TS'a i Forum mają głęboko.

Jak dostałeś bana za WH to chyba nic dziwnego? Teraz masowo banujemy WH bo wprowadziliśmy pewny system wyłapywanie cheaterów, których następnie sprawdzamy. A forum sprawdzamy raz na jakiś czas w tym wypadku dzisiaj wieczorem lub jutro.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak dostałeś bana za WH to chyba nic dziwnego? Teraz masowo banujemy WH bo wprowadziliśmy pewny system wyłapywanie cheaterów, których następnie sprawdzamy. A forum sprawdzamy raz na jakiś czas w tym wypadku dzisiaj wieczorem lub jutro.

Właśnie bardzo dziwnego, nigdy nie miałem WH i mieć nie będę.

Mój plik index jest oryginalny od samego początku.

Mów co chcesz ale gram czysto, daj mi dowody na moje WH.

Te słowa że nic dziwnego są śmieszne, dostałem nie słusznego bana a Ty mi mówisz że nic dziwnego że macie w nosie forum?

http://snag.gy/Cmoln.jpg
- index bez edycji.
Opublikowano

Właśnie bardzo dziwnego, nigdy nie miałem WH i mieć nie będę.

Mój plik index jest oryginalny od samego początku.

Mów co chcesz ale gram czysto, daj mi dowody na moje WH.

Te słowa że nic dziwnego są śmieszne, dostałem nie słusznego bana a Ty mi mówisz że nic dziwnego że macie w nosie forum?

http://snag.gy/Cmoln.jpg
- index bez edycji.

Ale ja nie rozumiem ludzi którzy chcą dowody, a czytałeś regulamin podczas rejestracji? Zostałeś zbanowany to zostałeś, na mpc się od takich rzeczy nie odwołasz, na naszym forum owszem, i tam to kieruj.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tam właśnie to skierowałem, ale ile mam czekać aż ktoś tam wejdzie i to sprawdzi? Raz na jakiś czas, widać jak się troszczycie o graczy, trzymacie ich na siłę i staracie się o grywalność.

Post napisałem dwa dni temu, administracja dostępna trzy dni temu.

OZInN.jpg

MVP2B.jpg

Dziś o 20 startuje mega serwer, a tego serwera nie polecam ze względu na administrację która jak sami widzicie nie wie co robi.

Napisałem że dostałem nie słusznego bana i odwołałem się na forum - Odpowiedź i co z tego.

Jak napisałem że ban jest nie słuszny dziesięć razy by do małego mięśnia myślenia dotarło, odwołaj się na forum.

Teraz napisałem że odwołałem się na forum będzie i co z tego.

Opublikowano

Tam właśnie to skierowałem, ale ile mam czekać aż ktoś tam wejdzie i to sprawdzi? Raz na jakiś czas, widać jak się troszczycie o graczy, trzymacie ich na siłę i staracie się o grywalność.

Post napisałem dwa dni temu, administracja dostępna trzy dni temu.

OZInN.jpg

MVP2B.jpg

Dziś o 20 startuje mega serwer, a tego serwera nie polecam ze względu na administrację która jak sami widzicie nie wie co robi.

Napisałem że dostałem nie słusznego bana i odwołałem się na forum - Odpowiedź i co z tego.

Jak napisałem że ban jest nie słuszny dziesięć razy by do małego mięśnia myślenia dotarło, odwołaj się na forum.

Teraz napisałem że odwołałem się na forum będzie i co z tego.

Po pierwsze moim obowiązkiem nie jest kontakt z graczami, od tego jest waffel i GM'i, ja na forum wchodzę by napisać post z aktualizacja....

waffel ma dzisiaj przejrzeć wszystkie tematy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam. Słaby kontakt z graczami, były bugi, youtuberzy mają tysiące sm. W dodatku surek kupuje suby na allegro ;o 

Gość Lajk™
Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? :D­

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? :D­

W zależności ale maksymalnie od startu było 1800 a średnio maks wynosi 1500/1600 w szczytach ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No coś chyba Wam spada ta liczba osób, Małysz zaczyna nową serię :) W sobotę po południu widzę 1,1k.

Zobaczysz jutro, a małysz ma u nas 10 odcinków więc spokojnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przydały by się 6CH i więcej metków diabła/Duszy ciężko znaleźć je do Misji.

Jest to w planach. SERWER JEST JUŻ WŁĄCZONY. Zapraszamy do gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...