Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy narzeka, że dziś np. "gra mało ludzi, lol serwer pada ? ", okej, może i jedynie Surek jako tako ogarnia serwer a do pomocy test adm bałwan`s to się nie dziwcie, ich nie widziałem, fakt trochę zlewają nas...ale ludzie ogar ?! Taka piękna pogoda i mamy, my gracze przy metinie siedzieć ?

Kurna w taką pogodę to jedynie nad jezioro, browarek, grill i chill...opanujcie trochę swoje płacze.

Opublikowano

Serwer jest godny polecenia. Oby nie zepsuły go te aktualizacje co mają wejść :unsure:

Dzięki!

Każdy narzeka, że dziś np. "gra mało ludzi, lol serwer pada ? ", okej, może i jedynie Surek jako tako ogarnia serwer a do pomocy test adm bałwan`s to się nie dziwcie, ich nie widziałem, fakt trochę zlewają nas...ale ludzie ogar ?! Taka piękna pogoda i mamy, my gracze przy metinie siedzieć ?

Kurna w taką pogodę to jedynie nad jezioro, browarek, grill i chill...opanujcie trochę swoje płacze.

To samo próbowałem wytłumaczyć, ale wyręczyłeś mnie :) Dzięki.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Sam teraz wychodzę non stop i pogrywam tylko wieczorami.   

Trzeba być totalnie przyje*anym by w taką pogodę siedzieć w domu i grać w metina non stop.  

Niby są jakieś negatywne opinie o adminie, ale szczerze mam to w dupie bo ten serwer mu wyszedł fajnie. 

Pozdro noł lajfy.

Opublikowano

Dzięki!

To samo próbowałem wytłumaczyć, ale wyręczyłeś mnie :) Dzięki.

Desant nr 1 or nr 2 dropi zmianki/dodania/szkaty kiedy dostanie bana? xD

@offtop skad trutaaaaaa

Opublikowano

co z tymi niespodziankami na długi weekend, jakaś zapowiedz? mieliście usunąć ten drop syfu, bo expiac nie da sie nic podnieść, auto pickup też nie poprawiony

oj jak nie zrobicie czegoś w ten weekend to trzeba będzie odejsć, bo olaliście serwer dobre 3tygodnie temu

gdzie sa te dungi co zapowiadaliście...

narazie serwer polecam, ale jak dalej tak będzie, to źle to się skończy

Opublikowano

Skąd dropią ulepszacze na fms ? Z best kapitana nic nie leci..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wie ktoś czemu wyskakuje mi "Serwer nie jest jeszcze otwarty" jak próbuję się zalogować? :/

BTW: Jest autopicku w kliencie ? I czemu tyle śmieci dropi :/

Opublikowano

Wie ktoś czemu wyskakuje mi "Serwer nie jest jeszcze otwarty" jak próbuję się zalogować? :/

BTW: Jest autopicku w kliencie ? I czemu tyle śmieci dropi :/

Już jest włączony :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już jest włączony :)

A co z autopickupem? Działa, bo widzę, że jest taki przycisk (pod minimapą) ale nie da się go kliknąć :/

Opublikowano

Nie będzie prywatnego WO. Surek już na ten temat się wypowiadał.

Ale będą nowe dungi, dowiecie się już niebawem, aktualnie dodajemy kilka udogodonień do klienta gry.

cały czas loga z WO, zróbcie coś z tym i wprowadźcie w końcu prywatne :vvv

Tak jak kolega wyżej napisał.

A co z autopickupem? Działa, bo widzę, że jest taki przycisk (pod minimapą) ale nie da się go kliknąć :/

Będzie nowy, autopickup ;)

Zapraszamy na stan teraźniejszy 1100 online+!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jeśli dalej na serwerze będzie taki progres jak dotychczas, to będzie to bezkonkurencyjny top1 w Polsce jeśli chodzi o medium/hard. Oby tak dalej!

@Edit i skończcie pieprzyć, że licznik podkręcony. Wejdźcie i zobaczcie :)

Opublikowano

Jeśli dalej na serwerze będzie taki progres jak dotychczas, to będzie to bezkonkurencyjny top1 w Polsce jeśli chodzi o medium/hard. Oby tak dalej!

@Edit i skończcie pieprzyć, że licznik podkręcony. Wejdźcie i zobaczcie :)

Dzięki, my aktualnie pracujemy jeszcze nad supportem online który ujrzycie prawdopodobnie jutro! :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Będą ale musimy je dokładnie przetestować :)

Dokładnie, żeby nie było bugów tak jak na serwerze Al ... x D 

tak wgl denerwuje mnie na tym serwerze jedna rzecz, dmg w grocie/mapa 85 przecież tylko wp sobie poradzą innymi klasami w chuy ciężko. 

No ale polecam. 

xD 

Opublikowano

Dokładnie, żeby nie było bugów tak jak na serwerze Al ... x D 

tak wgl denerwuje mnie na tym serwerze jedna rzecz, dmg w grocie/mapa 85 przecież tylko wp sobie poradzą innymi klasami w chuy ciężko. 

No ale polecam. 

nom zgadzam się, nie robiłem buffa, tylko poleciałem do 75 lvl szybko i w grocie z full IS bodym ciezko dac rade, czesto się pada

a surek, kiedy ten update i kiedy te eventy co zapowiadaliście na długi weekend, bo długi weekend już się kończy(btw patch też był zapowiadany na długi weekend)

zrób coś surek bo ludzie odchodzą i nie mów, że to pogoda itp, bo ludzie widzą, że troche olewasz serwer

mimo to polecam i odnieś się do moich słów a nie za każdym razem gdy odpowiadasz, mój post pomijasz

Opublikowano

Ja mam buffa 80 lvl, bodego 85 i jak nie wyexpie buffa do 85 to wypierdalam się z full eq, full isem na 10 mobach.

Coś nie halo, no ale zgłaszać takie coś po miesiącu stania serwera to już na pewno tego nie zmienisz tak myślę.

Jeszcze te pety, które blokują. :(

Opublikowano

Ja mam buffa 80 lvl, bodego 85 i jak nie wyexpie buffa do 85 to wypierdalam się z full eq, full isem na 10 mobach.

Coś nie halo, no ale zgłaszać takie coś po miesiącu stania serwera to już na pewno tego nie zmienisz tak myślę.

Jeszcze te pety, które blokują. :(

najlepsze jest to, że bez buffa, z full eq na mój lvl 75 full IS dostaje od zinów hity po 2-3k i jak tu expic jak na 2-3 grupkach się pada, wydaje mi sie że tutaj dmg mobów jest nie odbugowany, bo jedynie kto daje rade na mapkach lajtowo to WP i osoby które expią po 2

@Edit

@ExiLe tylko nie wiem, czy jest sens wyexpic buffa, bo ten serwer juź zaczął padać

Opublikowano

najlepsze jest to, że bez buffa, z full eq na mój lvl 75 full IS dostaje od zinów hity po 2-3k i jak tu expic jak na 2-3 grupkach się pada, wydaje mi sie że tutaj dmg mobów jest nie odbugowany, bo jedynie kto daje rade na mapkach lajtowo to WP i osoby które expią po 2

Tak, ja akurat wiedziałem że do groty trzeba mieć OBOWIĄZKOWO buffa, w końcu to medium/hard. Racja, bez przesady trochę że te wyższe mapy są przejebane pod względem innych postaci. Chwała dla tych, którzy dali radę.

Jeśli nie ma innego wyjścia to tego buffa trzeba wyexpić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...