Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ty i tak nie zbanowałeś czitera... 

Dziwisz się ? przecież to była dosyć dobra reklama, więc po co by miał to marnować ? Metin stał się istnym biznesem i trzeba się do tego przyzwyczaić. Co do serwera osobiście zacząłem na nim grać i jest spoko, także polecam. 

xD 

Opublikowano

W 1min przejrzałeś 2 prezentacje i zagrasz na obu serwerach surka, dziwne. Szybko czytasz.

A może przejrzał te prezentacje wcześniej, a teraz tylko dał opinie i napisał, że zagra?

F**k logic.

@topic Surek widac, że serwer stracił dosyc dużo graczy wczoraj już nawet do 1k ledwo dobijało, widac nawet po M1, że jest o wiele mniej sklepów i graczy, coś zamierzasz z tym zrobic?

Opublikowano

@Weorsik, zamierza olewać serwer i liczyć szmal.

Serwer to porażka, nie będę wymieniał bugów żeby serwer nie był za tydzień jak inne wielkie projekty które istniały by do dziś dzień gdyby nie bugi tudzież admini :)

Począwszy od pierwszego bugu na truty które zostały usunięte (haha, nadal są.)

Dążąc przez bugi na betki kk tudzież itemki, exp bla bla.

Kończąc na tym że gracze czekają na forum za ub za niby wh którego nie mieli, w tym ja.

Od tygodnia czekam, surek pisał że waffel jutro przejrzy ten dział i da odpowiedzi. Pięć dni temu to pisał, czyli cztery dni temu powinna być odpowiedź, której brak. A tu ss z forum dział odwołania.

o7Vkk.jpg

Opublikowano

Surek, dlaczego zgłoszenia od miesiąca nie są rozpatrywane na forum? Po co ten dział jak i tak nic nie sprawdzacie?

I DLACZEGO NIE MOŻNA NA SHOPIE WYSTAWIC MAGICZNYCH KAMIENI   ( METALI ) KTÓRE DROPIĄ Z MARTYAXWARA ITD. TO JEST NASTAWIONE POD IS? BO Z IS'U METALAMI MOŻNA HANDLOWAC A TYMI Z DROPU NIE, DZIWNE ...

Opublikowano

Surek, dlaczego zgłoszenia od miesiąca nie są rozpatrywane na forum? Po co ten dział jak i tak nic nie sprawdzacie?

I DLACZEGO NIE MOŻNA NA SHOPIE WYSTAWIC MAGICZNYCH KAMIENI   ( METALI ) KTÓRE DROPIĄ Z MARTYAXWARA ITD. TO JEST NASTAWIONE POD IS? BO Z IS'U METALAMI MOŻNA HANDLOWAC A TYMI Z DROPU NIE, DZIWNE ...

Dzisiaj ogarniemy zgłoszenia, metale w następnym Update dodamy taka możliwość ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A co to się dzieje że o tej godzinie nawet 1k już nie ma?

Dzisiaj jest taki dzień(wolne i wyjazdy bo jutro święto, sam miałem wyjechać ale zostałem) zajrzyj jutro :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ile osob online ? Oplaca sie zaczynac gre czy po 100 osob na serwerze ?  

Juz wiem :P 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Ile osob online ? Oplaca sie zaczynac gre czy po 100 osob na serwerze ? 

1000+ aktualnie, myślę że dzisiaj dobijemy 1500 :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Szczerze powiem, że oglądałem ten temat naprawdę od jego powstania, czytałem prawie wszystkie 60 stron. Były spiny, były sprzeczki, potem jakieś bugi, ale patrzcie - serwer dalej stoi i ma się dobrze.

Albo jest to sukces serwera, albo sukces administracji. Nie mniemam, że licznik jest podkręcony bo do każdego można tak pisać, ale po samym m1 jest w c**j ludzi.

Nie ma się też co dziwić, stary PL, z tymi runikami - cuś pięknego. 

Oby dalej żadnych problemów nie było.

Opublikowano

Szczerze powiem, że oglądałem ten temat naprawdę od jego powstania, czytałem prawie wszystkie 60 stron. Były spiny, były sprzeczki, potem jakieś bugi, ale patrzcie - serwer dalej stoi i ma się dobrze.

Albo jest to sukces serwera, albo sukces administracji. Nie mniemam, że licznik jest podkręcony bo do każdego można tak pisać, ale po samym m1 jest w c**j ludzi.

Nie ma się też co dziwić, stary PL, z tymi runikami - cuś pięknego. 

Oby dalej żadnych problemów nie było.

Dzięki! Bardzo dziękujemy za te słowa, my staramy się aby było jak najwięcej osób, dążymy do stałej liczby 1500 online :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dzięki! Bardzo dziękujemy za te słowa, my staramy się aby było jak najwięcej osób, dążymy do stałej liczby 1500 online :)

Mam nadzieję, że nie wpadnie wam do głowy pomysł, aby zwiększać lvl i dodawać nowe sety eq, bo na razie to ciągnie graczy - stary medium ze 105, nie za trudny, nie za łatwy.

Opublikowano

Warto zagrac na tym servie? postoi dlugo czy na miesiac dwa? PS:Zabq to glupi smiec :D

Warto zagrać, stoi już miesiąc i ludzi nie ubywa wręcz przeciwnie :) Serdecznie zapraszamy:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Warto zagrac na tym servie? postoi dlugo czy na miesiac dwa? PS:Zabq to glupi smiec :D

Graj najlepszy hard na teraz nie to co gowno alucard czy problemy na thorii

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie na serwer! Mamy dla was parę niespodzianek na tej długi weekend i w końcu dokończymy jeden w większych update. 

jakie to niespodzianki, moze cos opiszecie, w koncu ponad 15h piewszego dnia długiego weekendu już zeszło

Opublikowano

Wbilem pogralem po wbiciu 6 levelu na pieskach wbil mi 49 lv i ksul mi spota :D.Server sredni dlaczego nie zrobicie nowych misji? co server jedne i takie same misje sa.. jeszcze smieszna ilos kasy ktora sie dostaje za wykonanie poczatkowych misji ;D.Niby hard a w m1 jest od zajebania metkow.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Graj najlepszy hard na teraz nie to co gowno alucard czy problemy na thorii

;)

Wbilem pogralem po wbiciu 6 levelu na pieskach wbil mi 49 lv i ksul mi spota :D.Server sredni dlaczego nie zrobicie nowych misji? co server jedne i takie same misje sa.. jeszcze smieszna ilos kasy ktora sie dostaje za wykonanie poczatkowych misji ;D.Niby hard a w m1 jest od zajebania metkow.

Aha wnioskuje że serwer średni bo ktoś Ci ksuł, misje są inne niż na innych serwerach... I to jest Medium/Hard nie hard/medium.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Misji jest sporo i trzeba robić każdą, bo są ciekawe nagrody za nie jak razem scalisz wszystko w jedno.

No o KU jest strasznie łatwo, ale skille i tak będziesz z tydzień robił, więc akurat na taki medium/hard.

Opublikowano

Uważasz,że to wina servera? :O

Misje są okej,yangi z misji też nie jest aż tak źle, wiec o co ci dokladnie chodzi ? 

Zle,że duzo metinów..źle, ze takie misje a nie inne. Widze,że wszystko ci nie pasuje :P

// Co do servera ,moge polecić. Całkiem przyjemnie się gra.

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...