Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej szybko edytuj póki nikt nie widział :).

p.s pograłem chwilę ale nie widzę przyszłości dla tego serwera :/. Może i graczy przybywa ale 2x tyle odchodzi takie jest moje zdanie. pozdro 

@knock1074

Sklepów i ludzi jest coraz więcej, więc raczej przybywa niż odchodzi ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK możesz określić jak wygląda tutaj wymiana kont itp.W regulaminie pisze tylko o sprzedaży konta za zł ale już mogę zamienić za inny serw lub inną gre tak ?

Opublikowano

To teraz przejdź po innych serwerach i zobacz czy każdemu przypadnie każdy serwer do gustu, zawsze się znajdzie ktoś do narzekania.

Oczywiscie zawsze sie ktos taki znajdzie, ale u was takich hejtow jest ogromna ilosc. Te screeny ktore ktos wyzej wstawil to tylko kropla w morzu... A najsmieszniejsze jest to ze hejt jest na trzy rzeczy:

1. Is, ktory daje kosmiczna przewage nad zwyklymi graczami

2. "Nagrywacze" ktorzy maja ogromne ilosci sm i sa poza zasiegiem normalnego gracza.

3. Nie usuniecie trut tym wlasnie youtuberom, ktore zdobyli ze szkat z ISu...

Opublikowano

Oczywiscie zawsze sie ktos taki znajdzie, ale u was takich hejtow jest ogromna ilosc. Te screeny ktore ktos wyzej wstawil to tylko kropla w morzu... A najsmieszniejsze jest to ze hejt jest na trzy rzeczy:

1. Is, ktory daje kosmiczna przewage nad zwyklymi graczami

2. "Nagrywacze" ktorzy maja ogromne ilosci sm i sa poza zasiegiem normalnego gracza.

3. Nie usuniecie trut tym wlasnie youtuberom, ktore zdobyli ze szkat z ISu...

Imo nie tylko YouTuberzy wykupili szkatułki z IS'u, ale tylko oni się do tego przyznali więc.. Pewnie ktoś trochę tego wykupił ale siedział cicho tak mi się wydaję. 

lownfast

Opublikowano

Imo nie tylko YouTuberzy wykupili szkatułki z IS'u, ale tylko oni się do tego przyznali więc.. Pewnie ktoś trochę tego wykupił ale siedział cicho tak mi się wydaję. 

Przez 10 stron prezentacji to samo czytam - typowa cebula.

rosnie.jpg

Rynek na serwerze zaczyna nabierać "kształtów" z czego bardzo się cieszymy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przez 10 stron prezentacji to samo czytam - typowa cebula.

Dodany obrazek

Rynek na serwerze zaczyna nabierać "kształtów" z czego bardzo się cieszymy :)

Skoro czytasz to przez tyle stron to chyba to jest glownym problemem....
Opublikowano

Skoro czytasz to przez tyle stron to chyba to jest glownym problemem....

Odpowiadałem na to 3 razy i nie będę się powtarzać, tego typu posty będę pomijać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK możesz określić jak wygląda tutaj wymiana kont itp.W regulaminie pisze tylko o sprzedaży konta za zł ale już mogę zamienić za inny serw lub inną gre tak ?

ponawiam @SuReeK

Opublikowano

ponawiam @SuReeK

§1.8 Administracja nie ponosi odpowiedzialnośći za wymiany kont, odpowiedzialność ponoszą osoby które się wymieniają.

Proszę

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer oceniam na 8/10 wliczając is daje 3/10, itemshop totalnie zniszczył gospodarkę żeby na serwerze medium z domieszką harda z szkat dostępnych w is leciały truty? Osobiście polecam dla osób z sporą kieszenią dla zwykłych graczy nie ma tu nic ciekawego :)

Opublikowano

Serwer oceniam na 8/10 wliczając is daje 3/10, itemshop totalnie zniszczył gospodarkę żeby na serwerze medium z domieszką harda z szkat dostępnych w is leciały truty? Osobiście polecam dla osób z sporą kieszenią dla zwykłych graczy nie ma tu nic ciekawego :)

Rozumiem.

Kiedy zostaną naprawione runy?

W kolejnym update.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

i jeszcze naprawcie kowala na wo i 7 pietro wo

Spokojnie, poprawimy ale nie obiecuje że w tym update co będzie tylko pewnie w następnym :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam...Gracze bez Isu nic nie osiągną...Strata czasu..Szkoda bo zapowiadał się dobry serwer

Opublikowano

yangi na allegro jak ciepłe bułeczki zchodzą

:D

mam kazda ilosc jak cus pw

servera nie polecam , server pod full IS i te yangi za free xD

tylko na allegro jeszczenie bylo yangow z tego syfu

Opublikowano

Runy nie działają.
Teraz po zniknięciu części eq nie mogę doszukać się Białego Lwa...niedługo postaci nie będzie.
Truty z IS.
Serwer miał potencjał ale zagrywki administracji przekreślają go.

Opublikowano

yangi na allegro jak ciepłe bułeczki zchodzą

:D

mam kazda ilosc jak cus pw

servera nie polecam , server pod full IS i te yangi za free xD

Serwery ci się pomyliły :/

Zaraz powiesz że Helikopter sprzedajesz na allegro :)

Runy nie działają.

Teraz po zniknięciu części eq nie mogę doszukać się Białego Lwa...niedługo postaci nie będzie.

Truty z IS.

Serwer miał potencjał ale zagrywki administracji przekreślają go.

Szkatułek od startu nie ma przez 10 stron tłumacze że usuneliśmy je z itemshopu, runy będą działać POPRAWNIE na kolejnej aktualizacji.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...