Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w moim stylu, aczkolwiek ta ilość graczy odpycha niezmiernie. Początki są trudne, być może wpadnę troszeczkę sie odprężyć.

Opublikowano

Masakra jest z tymi przepustkami, 40 szkat- ani jednej, udało mi się zakupić jedną. Szukałem jej dość długą i za nie małą cenę, po czym jak wszedłem na WO wywaliło mnie po jakiś 2 minutach.. Prosiłbym o zwiększenie dropu przepustek. :/

Opublikowano

Masakra jest z tymi przepustkami, 40 szkat- ani jednej, udało mi się zakupić jedną. Szukałem jej dość długą i za nie małą cenę, po czym jak wszedłem na WO wywaliło mnie po jakiś 2 minutach.. Prosiłbym o zwiększenie dropu przepustek. :/

piszcie gdzie je mozemy dodac

Opublikowano

Dodajcie drop przepustek do metinów i bossów, ale żeby nie dropiły z każdego, żeby miały jakąś wartość, tak oko 40% szansy na drop z jednego metka. Można też zamienić - zamiast przepustek do WO - kasa(oko 2kk).

Opublikowano

piszcie gdzie je mozemy dodac

Większy % ze szkat, Wódz Orków + Odrodzony, dodatkowo jakiś mały % na drop metków 25-55.

Opublikowano

Większy % ze szkat, Wódz Orków + Odrodzony, dodatkowo jakiś mały % na drop metków 25-55.

Z metinami nie przesadzajmy. Wódz orków + Odrodzony i większy % ze szkat jest w porządku. Ewentualnie coś innego zamiast odrodzonego.

P.S Helios zerkniesz na moje propozycje na forum serwera, napiszesz co da się zrobić czego nie, oraz mniej więcej określisz się czasowo na kiedy da się to zrobić? :D

Opublikowano

Fajnie by bylo, jakbyscie dodali licznik online czy w cliencie czy na stronie, bezsensu ejst pisac tu o to co chwile, a chetnie "posledzilbym" sobie rozwoj tego servera :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Fajnie by bylo, jakbyscie dodali licznik online czy w cliencie czy na stronie, bezsensu ejst pisac tu o to co chwile, a chetnie "posledzilbym" sobie rozwoj tego servera :P

Z graczami słabo nie jest, widzę, że coraz więcej osób zaczyna tu grę. Serwer naprawdę jest bardzo dobry i myślę, że warto spróbować tu zagrać.

Opublikowano

zmieniam zdanie o serwerku, polecam każdemu;p

możecie naprawić wymiane ku (przeciągasz np 10 a zalicza jako 1 oddania)

Opublikowano

zmieniam zdanie o serwerku, polecam każdemu;p

możecie naprawić wymiane ku (przeciągasz np 10 a zalicza jako 1 oddania)

mamy to na liscie :)

Opublikowano

Kiedy zamierzacie naprawić problem z wywalaniem jak ktoś ma np berka i potki on ?

Mam berka G, potki D i bonus w kasku na speed ataku i nie dostałem ani jednego kicka.

Jeżeli zwiekszycie drop przepustek lub dodacie jakiś inny sposób zdobycia to będzie mega.

Można wiedzieć czy planujecie jakiś event na okres świąt? Jakieś jajka/zające czy jeszcze sami nie wiecie.

Co do samego serwera to mogę polecić, gra się dobrze pomimo tego, że IS daje sporo, ale to już jest widoczne wszędzie. Codziennie dochodzi kilkunastu graczy spokojnie, nic tylko czekać na więcej.

Opublikowano

Wbilem, gra wyglada ciekawie, choc taka dziwna mieszanka to jest :D Przez ta ilosc egzo / rad / ku - rynek tych wlasnie przedmiotow po 2 tygodniach bedzie martwy, a szkoda..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wbilem, gra wyglada ciekawie, choc taka dziwna mieszanka to jest :D Przez ta ilosc egzo / rad / ku - rynek tych wlasnie przedmiotow po 2 tygodniach bedzie martwy, a szkoda..

Jeżeli graczy będzie coraz więcej to cena pójdzie w górę. Jak zaczynałem tutaj grę to Aura była za 1.2 kk, dziś za 3 kk schodzi bez problemu. Myślę że rynek na KU będzie taki sam lub nawet nieco wyższy. Egzo i rady to mało kto i tak kupuję, już prędzej zmianki.

Opublikowano

Parę propozycji z mojej strony :
1) Naprawienie błędy, który uniemożliwia szeptanie do innych graczy kiedy ma się otwarty sklep - wyskakuje komunikat o braku szkła intuicji.
2) Dodanie do clienta możliwości zapisywania danych do kont - aktualnie większość serwerów posiada taką opcje a nie ukrywając jest ona bardzo pomocna.
3) Zapisywanie cen podczas wystawiania rzeczy w sklepach - mam na myśli to, że gdy się wystawia 10 tych samych itemów to żeby cena po wystawieniu na sklepie ustawiała się sama (ciężko mi dobrać słowa, ale wiadomo o co chodzi)
4) Podnoszone rzeczy przez inną osobę z PT nie stackują się co powoduje przy większych dropach straszny śmietnik w eq.
5) Pokazywanie na chacie jakie KU podnieśliśmy z ziemi - myślę, że ten pomysł jest dobry kiedy w ekwipunku mamy po 25 każdej księgi i nie wiadomo jaka nam aktualnie wypadła.
6) Naprawienie błędu z misją kłusownictwa ( Wysoki przywoływacz )
7) Zmiana misji związana z Bossami - kto na 45 lvlu zabije Reinkar. Ezot. Przywoływacza? 

Opublikowano

SERWER MEGA! Najlepszy medium na jakim grałem! Zapraszajcie znajomych, graczy co raz więcej!!!

@Edit

Moglibyście zrobić coś aby rozruszać rynek w m1, bo w shopach stoją tylko i wyłącznie ku :/

Opublikowano

@HELIOS2

Proponuje jeszcze, abyscie w misjach "rozbic x metinow" "zabij x potworow" dodali licznik, ile jeszcze zostalo. Przydalaby sie taka "zabawka".

Pozdrawiam i polecam, gra sie bardzo przyjemnie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Polecam popróbować serii u takich YT jak Wallander czy Uzurpator. Oni najczęściej nagrywają serie z takich medium/hard, możecie sprobówać szczęścia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...