Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie na chat funkcję [PW].

Kliknij 2x na nick gracza i otworzy ci się pw.

Opublikowano

Gadaliście z Uzurpatorem? Widziałem go dzisiaj w M1 rano, miał 66lv ;3

Z tego co R3spect gadał na filmie Uzurpator będzie nagrywał i grał tutaj.

Opublikowano

Polecam serwer, bardzo fajnie się gra, sporo ludzi - R3SPecT mi mówił, że gra ok. 600 osób, także źle nie jest.

Exp jest przyjemny, handel szybko się rozwija, nic tylko wejść i grać. ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Przepraszamy za dzien nieobecnosci na serwerze, jednak bylismy po prostu zmuszeni do tego. Konkurencja napiera swoimi atakami, a my poprawiamy nasze zabezpieczenia. Juz teraz bierzemy sie za poprawki i szykowanie EVENTU WIELKANOCNEGO. Mamy takze dobra informacje! Dolaczyl do nas Uzurpator!

Opublikowano

Przepraszamy za dzien nieobecnosci na serwerze, jednak bylismy po prostu zmuszeni do tego. Konkurencja napiera swoimi atakami, a my poprawiamy nasze zabezpieczenia. Juz teraz bierzemy sie za poprawki i szykowanie EVENTU WIELKANOCNEGO. Mamy takze dobra informacje! Dolaczyl do nas Uzurpator!

A możecie powiedzieć dokładniej co planujecie? Ze swojej strony proponuję drop jajek z mobów z których będą leciały takie itemki jak drobne ilości yang, zmianki, dodania, bodzie, ulepszacze typu małże czy rybia ość oraz dopalacze (ataki, obrony, dłonie krytyka) + z metków dać drop np. magicznych jajek z których będą lecieć jakieś lepsze itemki :)

Opublikowano

A możecie powiedzieć dokładniej co planujecie? Ze swojej strony proponuję drop jajek z mobów z których będą leciały takie itemki jak drobne ilości yang, zmianki, dodania, bodzie, ulepszacze typu małże czy rybia ość oraz dopalacze (ataki, obrony, dłonie krytyka) + z metków dać drop np. magicznych jajek z których będą lecieć jakieś lepsze itemki :)

Niech od razu dodadzą pety do dropu i rozpierdolą ten rynek.

#rein

Opublikowano

Nie miałem na myśli itemów z is od razu, tylko jakieś bardziej przydatne itemki niż te które są stale dostępne z moobków.

Opublikowano

Fajnie, nie było Was, okay zdarza się. Na forum było pełno propozycji, nawet na nie poważnie nie odpowiedziano, powinny one być zostawione, dopóki nie zostaną zrealizowane. Moje 13 propozycji zostało przeniesionych do Archiwum, bez żadnego odzewu... 2 Użytkowników wypowiedziało się o nich pozytywnie, czyli całe 100%... Pewnie większość serwera byłaby za... 
     Myślałem, że będziecie bardziej zaangażowani.

Opublikowano

Fajnie, nie było Was, okay zdarza się. Na forum było pełno propozycji, nawet na nie poważnie nie odpowiedziano, powinny one być zostawione, dopóki nie zostaną zrealizowane. Moje 13 propozycji zostało przeniesionych do Archiwum, bez żadnego odzewu... 2 Użytkowników wypowiedziało się o nich pozytywnie, czyli całe 100%... Pewnie większość serwera byłaby za... 

Myślałem, że będziecie bardziej zaangażowani.

Propozycje to jedynie i wylacznie sprawa administracji. My spisujemy sobie je na liscie, fakt faktem powinnismy Cie poinformowac, co zostanie zrealizowany, przepraszamy. Jutro popoludniu ujawnimy liste zmian.

Opublikowano

Naprawcie również to,że jak ktoś ma tobół to nie może rozmawiać na pw/pisać na ogólnym ponieważ wyświetla się komunikat,że potrzeba szkła intuicji .

Serwer polecam,wbijajcie ludziska.

#rein

Opublikowano

dodajcie licznik graczy w grze

Nie bo będą spiny że jest podkręcony.

Tylko event dodajcie przed świętami, a nie po. I zwiększcie w końcu te spoty bo to jest masakra.

Opublikowano

Poprawicie drop zębów orka? Przez godzinę poleciało tylko 5 

Napisz propozycje na naszym forum, zobaczymy co o tym sadza inni.

Opublikowano

Poprawicie drop zębów orka? Przez godzinę poleciało tylko 5 

Drop na 35lv i leci wyśmienicie. Serwer jest strasznym mediumem,niech chociaż biolog będzie wyzwaniem skoro "niby" tak słabo dropi mimo,że twierdze ze jest dobrze.

#rein

Opublikowano

Obecnie 605 osob online! Przed chwila (12:42) wygladalo to tak:

AaZg4Xx.jpg

Lista wazniejszych poprawek:

• Pisanie na wolaj przy otwartym sklepie
  • Informacje o levelupach
  • Soon bd zabieral 1 sztuke KU, nie wszystkie
  • Zwiekszenie lotu ulepszaczy na nowej mapie
  • Zwiekszenie dropu Broszek
  • Zwiekszenie expa na nowej mapie o 30%
  • Przerabianie dwureki z party, nie ze zlodzieja
  • Zmienienie moba w misji (mistyki)
  • Laczenie sie pieczeci wierzchowcow
  • Poprawienie i dodanie dropu Przepustek
  • Zwiekszenie sily skilla "Zwiekszenie Ataku" 3x

cos jeszcze proponujecie?

Planujemy wprowadzic itemki, ktore beda automatycznie podnosily zmianki, dodania i kufry, co Wy na to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...