Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakrea była spartolona technicznie i kompletnie nieprzemyślana, tu jest inaczej. Mnie się gra bardzo przyjemnie.

W prezce jest chyba błąd- jest napisane 55 KU do G, a potrzeba 30 z tego co ludzie piszą.

ta, bo zmienili to pare godzin po starcie

jak tu jest z ulepszaniem? duzo pali?

nie bede mial jakichs problemow z np. zrobieniem riba na 9?

na +9 jest 60% na ulepszenie, więc raczej nie :P

VsxuB58.png

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuneliście drop Ogon Węża z +? rozwaliłem tych łuczników ponad 500 i 0 ogonów WTF? Odziwo Ogon Węza dropi jak poyebany

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Usuneliście drop Ogon Węża z +? rozwaliłem tych łuczników ponad 500 i 0 ogonów WTF? Odziwo Ogon Węza dropi jak poyebany

Z + zawsze dropił słabo, więc skąd takie zdziwienie.

jak tu jest z ulepszaniem? duzo pali?

nie bede mial jakichs problemow z np. zrobieniem riba na 9?

Nie, sam latam na WO/DT i mam już EQ z łez/stalki i inne rzeczy +9.

Opublikowano

Zmieni ktos upload? Bo z mega nie bede pobieral. Zawirusowane gowno a nie strona

Opublikowano

Server jak najbardziej mi sie podoba, tylko kurcze.. ta ilosc graczy. Nie wiem, czy przekonacie ludzi.

Podobnie bylo z serverem Zakrea - 300-450 online, gralo sie swietnie, ale nawet Wallander nie przyciagnal wiekszej ilosci osob. A ten server do wymienionego wczesniej jest bardzo podobny. Mimo wszystko powodzenia, ja chyba jednak zaczekam jak rozwinie sie sytuacja, nim wbije ;-)

Wszystko wychodzi jakichs czas po starcie :)

Opublikowano

dajcie wierzchowca na start na jakieś 2h i będzie przyrost graczy, bo nie każdemu siępodoba serwer endymiona, ale tam przynajmniej wierzchowiec jest to mozna metki pobic, a tutaj metka na poczatku bez niczego bijesz X lat i niewiadomo jak serwer poznac, dodajcie to i wykupcie reklame, wallander powinien tu wbic, a nie na vesteris gdzie pol yt nagrywa. takie moje zdanie polecam

Opublikowano

dajcie wierzchowca na start na jakieś 2h i będzie przyrost graczy, bo nie każdemu siępodoba serwer endymiona, ale tam przynajmniej wierzchowiec jest to mozna metki pobic, a tutaj metka na poczatku bez niczego bijesz X lat i niewiadomo jak serwer poznac, dodajcie to i wykupcie reklame, wallander powinien tu wbic, a nie na vesteris gdzie pol yt nagrywa. takie moje zdanie polecam

Masz EQ +9 na start więc bicie metków to chwila a poza tym ludzie wywalają pieczęcie na 30 minut więc możesz do kogoś napisać i ci da.

Opublikowano

Masz EQ +9 na start więc bicie metków to chwila a poza tym ludzie wywalają pieczęcie na 30 minut więc możesz do kogoś napisać i ci da.

czyli start ma sie opierac na zebraniu? wypierdalaj.

Opublikowano

wbijasz 30lvl w chwile, ze spota w m2 masz kilka pieczeci... przerzuc sobie na konto inne i mozesz na 1lvl jezdzic...

czyli mam robic dropa do m1 i na medale?

Opublikowano

Drop medali nie naprawiony, dc woja również. Łączenie pieczęci tak,samo... Co wy w tej Przerwie zrobiliście?

Opublikowano

jakiego proponujesz?

Wódz Orków,Odrodzony wódz orków, oraz jakies metki 25-100 lv zeby dropily te przepu, bo trudno w chuuy zeby dropnac ze szkaty, i nie  tylko mi ! :

Opublikowano

Spaczuj clienta.

co ma paczowanie klienta do tego, ze jak wchodze na ch4 to i tak jestem na tym samym ch co wszyscy

Opublikowano

Serwer dużo lepszy od Vesterisa według mnie tylko mogłoby grać ciut więcej graczy, choć i tak źle nie jest. Może kupicie serie u Wallandera? Ludzi byłoby 3x wiecej. :)

Opublikowano

Proszę poprawić te wasze jakieś dziwne zabezpieczenia, nie da się zrobić wierzy demonów,

Berek, potka i wywala za chwile...
Na surce wywala mnie troszke rzadziej ale też są momenty że wywala.

I to nie od neta, bo na innych serwerach po 3 konta stoję na DT i nie ma problemu.

Opublikowano

Proszę poprawić te wasze jakieś dziwne zabezpieczenia, nie da się zrobić wierzy demonów,

Berek, potka i wywala za chwile...

Na surce wywala mnie troszke rzadziej ale też są momenty że wywala.

I to nie od neta, bo na innych serwerach po 3 konta stoję na DT i nie ma problemu.

Sprawdzamy to. Dzis poprawimy drop przep ze szkaty i dodamy je do wodza orków i best. kapitana. Co o tym myslicie? A i co z kwestia wierzchowca na start, dajemy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...