Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększcie resp mobów na spotkach bo przykładowo na BO jest strasznie mały. 

Przy wymianie KU trzeba rozdzielać bo inaczej nie zalicza np. 2 szt.

poprawimy

Opublikowano

ok, dopisze do listy

Tak sie bawi jeden z naszych graczy:

UCfq1kT.png

Mała aktualizacja, serwer na prawdę godny polecenia. Zapraszam tych, którzy się jeszcze nie zdecydowali :)

IxsGdPZ.png

Mam takie pytanie odnośnie forum, jest ono w fazie testowej, bo sporo rzeczy tam brakuje, ktoś się tym zajmuje?

Opublikowano

Mała aktualizacja, serwer na prawdę godny polecenia. Zapraszam tych, którzy się jeszcze nie zdecydowali :)

IxsGdPZ.png

Mam takie pytanie odnośnie forum, jest ono w fazie testowej, bo sporo rzeczy tam brakuje, ktoś się tym zajmuje?

napisz propozycje w odpowiednim dziale na naszym forum

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc serwer bardzo fajny i prawdziwy medium, nie jest to easy/medium czy też hard/medium tylko po prostu medium co bardzo mi odpowiada, niemniej jednak ilość graczy jest zbyt mała... Nie ma co narzekać na drop medali bo da się to zrobić bardzo szybko wystarczy chwile pomyśleć 15min - 11lvl konia to chyba nie jest aż tak źle, skile też nie jest ciężko zrobić przy dropie 3x KU z metina to chwila zabawy i jest rady zarówno jak i zwoje egzo to też czysta przyjemność, czekam na lepszą reklamę. Póki co serwera nie odpuszczam i zachęcam do zabawy

Opublikowano

Serio na tym serwie jest taki fms ? :D

Ile graczy online ?

kilka minut przed 19: 480

Ogólnie rzecz biorąc serwer bardzo fajny i prawdziwy medium, nie jest to easy/medium czy też hard/medium tylko po prostu medium co bardzo mi odpowiada, niemniej jednak ilość graczy jest zbyt mała... Nie ma co narzekać na drop medali bo da się to zrobić bardzo szybko wystarczy chwile pomyśleć 15min - 11lvl konia to chyba nie jest aż tak źle, skile też nie jest ciężko zrobić przy dropie 3x KU z metina to chwila zabawy i jest rady zarówno jak i zwoje egzo to też czysta przyjemność, czekam na lepszą reklamę. Póki co serwera nie odpuszczam i zachęcam do zabawy

Staramy sie o najlepszych. Obecnie trwaja rozmowy z Uzurpatorem, a do Wallandera jeszcze raz napiszemy jak do konca tygodnia bedzie wszystko przebiegalo tak jak przebiega teraz czyli pomyslnie.

Opublikowano

- u Mirine

- jest napisane "Nie posiadasz Krwistego Kamienia LUB Przepustki"

Tak wiem ale np,

U mirine za 1 dodanie bonusu powinno dać 2 zmianki (tak jest tak napisane,) jednak po wymianie zabiera 2 dodania i daje 1 zmianke

Co do przejścia na Grote, jeżeli mam przepustkę to nie przechodzi musze mieć też krwisty kamień.

Fryzurki szamanki nadal są zbugowane

Kolejna sprawa to zwoje boga (One działają?) Niby po użyciu powinnien dać 20% więcej inteligencji, a jednak nic nie dodało.

Możecie zwiększyć LVL jakim może iść na WO? chodzi np jak ktoś ma dropka na 50 a buffa np juz na 67 to nie może wejść z buffem na WO

Opublikowano

Tak wiem ale np,

U mirine za 1 dodanie bonusu powinno dać 2 zmianki (tak jest tak napisane,) jednak po wymianie zabiera 2 dodania i daje 1 zmianke

Co do przejścia na Grote, jeżeli mam przepustkę to nie przechodzi musze mieć też krwisty kamień.

Fryzurki szamanki nadal są zbugowane

Kolejna sprawa to zwoje boga (One działają?) Niby po użyciu powinnien dać 20% więcej inteligencji, a jednak nic nie dodało.

Możecie zwiększyć LVL jakim może iść na WO? chodzi np jak ktoś ma dropka na 50 a buffa np juz na 67 to nie może wejść z buffem na WO

1. Od prawej do lewej, nie od lewej o prawej

2. Tak, ale nadal nie zrozumiales tego co napisalem

3. Naprawimy

4. 20% wiecej Punktow Many

5. Nie

Opublikowano

Drobne uwagi:

-wierzchowce powinny sie stackować bo za duzo miejsca zabieraja

-wyrzucone itemki troszke za szybko znikaja, gdyby tak z 3-4 sek dluzej polezaly bylo by super

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drobne uwagi:

-wierzchowce powinny sie stackować bo za duzo miejsca zabieraja

-wyrzucone itemki troszke za szybko znikaja, gdyby tak z 3-4 sek dluzej polezaly bylo by super

Dziekujemy i wprowadzimy do gry

Opublikowano

Czy na tym serwerze są jakieś nowe, autorskie Skille, czy tylko zmieniono nazwę z G na W?

Nie ma nowych skilli, i oby tak dalej zostało...

Opublikowano

@HELIOS2

Dodaj drop przepustek na wo z jakiegoś bossa/ moba, bo tak trudno o te przepustki..

zwiekszylismy lekko szanse na zdobycie przepy z szkat triumfu, zobaczymy jak to bd

Opublikowano

Dlaczego nikogo z administracji servera nie ma na forum ? :#

Opublikowano

zwiekszylismy lekko szanse na zdobycie przepy z szkat triumfu, zobaczymy jak to bd

otworzylem 30 szkat i 1 przepustka...

Opublikowano

Gdzie lecą te pieprzone wierzchowce? Wbiłem 35 i nie mam ani jednego a nikt w grze nie raczy odpisać... 

Skrzyń triumfu również ani jednej

Opublikowano

Gdzie lecą te pieprzone wierzchowce? Wbiłem 35 i nie mam ani jednego a nikt w grze nie raczy odpisać... 

Z każdego moba, lecą świetnie, mam całe depo zawalone. Od 30 lvl`a dropią :)

Opublikowano

otworzylem 30 szkat i 1 przepustka...

No to masz pecha, ja z samych szkat przed tym update wydropiłem około 8 przepustek.

Da radę zrobić, że szkaty się będą same podnosić czy jest to zrobione przed botami, które mogą stać i dropić szkaty?

Opublikowano

Server jak najbardziej mi sie podoba, tylko kurcze.. ta ilosc graczy. Nie wiem, czy przekonacie ludzi.

Podobnie bylo z serverem Zakrea - 300-450 online, gralo sie swietnie, ale nawet Wallander nie przyciagnal wiekszej ilosci osob. A ten server do wymienionego wczesniej jest bardzo podobny. Mimo wszystko powodzenia, ja chyba jednak zaczekam jak rozwinie sie sytuacja, nim wbije ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zakrea była spartolona technicznie i kompletnie nieprzemyślana, tu jest inaczej. Mnie się gra bardzo przyjemnie.
W prezce jest chyba błąd- jest napisane 55 KU do G, a potrzeba 30 z tego co ludzie piszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...