Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamy pomysl, aby dodac 50% szansy na drop medalu z metinow 25, co o tym sadzisz?

A z ulepkami co?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Kiedy naprawicie wo żeby nie tepało jakiś noobów razem na wo?

@Gamus 

Jaki nick w metku? 

Opublikowano

27lvl wbity, czyli 8lvl w lochu malp, efekt? 3 medale, 2 z bossa.

dobije trzecia malpe zeby miec questa zrobionego i uciekam, bo nic nie leci. w normalnym moze pojdzie lepiej, jak nie, to juz porazka bedzie.

dodatkowo za 3 ksiegi misji latwe dostalem 150k, a powinienem dostac 1.5kk. poprawcie prezentacje albo blad w grze.

edit. pierwsza misja na metiny - 10 metkow cierpienia. znam kazdy ich resp w jinno, na 2-3 miejsca gdzie powinny stac jest tylko w jednym. na kazdym ch. czyli 4 ubije od razu, a potem ile mam czekac na resp kolejnych? poprawcie to..

Opublikowano

Przesadzacie z tymi medalami. Idźcie sobie do trudnego lochu małp (do komnaty z bossem), załóżcie sobie rękawice złodzieja i heja. Mi w ciągu 2 godzin wyleciało ponad 40 medali konnych.

Opublikowano

Przesadzacie z tymi medalami. Idźcie sobie do trudnego lochu małp (do komnaty z bossem), załóżcie sobie rękawice złodzieja i heja. Mi w ciągu 2 godzin wyleciało ponad 40 medali konnych.

Nie ten temat XDD

579571423327107377857.png

Opublikowano

@HELIOS2

Po co dodaliście ulepszacze takie jak na pl od 1- 40? xD

moglibyscie tylko dac yang na ulepszenie nprz miecza 15, smierty , i nprz na +6 90 +7 80% +8 60% +9 50%

Opublikowano

Nie ten temat XDD

Dobrze trafiłem chociaż wiem o co Ci chodzi. Prawda jest taka, że wystarczą minimalne chęci do wbicia odpowiednich skilli na głównej postaci jak i buffującej i medale same będą wpadać do ekwipunku.

Opublikowano

tyle ze dopiero zaczynam, mam 30lvl i chcialem bojowca miec od razu, a nie wbijac 50lvl zeby tam sobie posiedziec. dodatkowo nie chce inwestowac w is na poczatku gry, bo nie mam pojecia czy pozniej serwer bedzie mi sie nadal podobac.

Opublikowano

WO bedzie dzis naprawione (juz jest, ale potrzeba restartu serwera).

Pytania do was:

- jak leca ulepszacze?

- co robimy z medalami, dodac je do metkow w m2? np. 30% na drop?

Opublikowano

mial byc ten ox o go nie ma o 19.00

OX mial byc wtedy gdy na FB bd 150 udostepnien postu, zle zrozumiales chyba

Opublikowano

Pytania do was:

- jak leca ulepszacze?

Nie medali nie dodawać pod żadnym pozorem do M2, jest dobrze, ma to być medium, nie róbmy na siły Easy z tego serwera. Na czymś trzeba się pomęczyć, nie ma lekko. Mam nadzieję, że będzie coraz więcej osób grało!. Serwer zapowiada się wyśmienicie, i jeżeli będziecie zaangażowani tak cały czas jak teraz, będzie mógł konkurować o miano najlepszego z innymi serwerami :)

Opublikowano

Pytania do was:

- jak leca ulepszacze?

Tak dodać .

Serwer super, polecam wszystkim !

Naprawcie wywalanie postaci. Gram bodym i mnie wyrzuca, pytałem innych, też tak mają, jak grają bodym.

Opublikowano

Pytania do was:

- jak leca ulepszacze?

Jeżeli chodzi o wszelakie ulepszacze typu ogony skorpiona, talizmany i czego tam dusza zapragnie to osobiście uważam, że drop powinien być zwiększony. Dodatkowo rzec mogę, że zęby orka czy też księgi klątw lecą straaaasznie słabo - nawet z rękawicą złodzieja. Ostatnia sprawa dotycząca kłusownictwa, gdzie do jasnej cholery występują potwory o nazwie "Wysoki przywoływacz"? Misja jest zbugowana, ponieważ takich potworów nie ma na serwerze. Misje z kłusownictwem też bym zmienił - ilość lub rodzaj potworów.

Opublikowano

Pytania do was:

- jak leca ulepszacze?

Ja osobiście proponuje wprowadzić wymianę Ziół z małp na Medale.

Łatwe - 0-1 medal

Średnie - 0-2 medale

Trudne - 1-3 medale

EDIT: Ulepszacze lecą c*****o.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wszelakie ulepszacze typu ogony skorpiona, talizmany i czego tam dusza zapragnie to osobiście uważam, że drop powinien być zwiększony. Dodatkowo rzec mogę, że zęby orka czy też księgi klątw lecą straaaasznie słabo - nawet z rękawicą złodzieja. Ostatnia sprawa dotycząca kłusownictwa, gdzie do jasnej cholery występują potwory o nazwie "Wysoki przywoływacz"? Misja jest zbugowana, ponieważ takich potworów nie ma na serwerze. Misje z kłusownictwem też bym zmienił - ilość lub rodzaj potworów.

Mogę się mylić ale wydaję mi się, że jest taki mob, występuje podobnie jak Ork Czarodziej jako jeden mob bez żadnej grupy

Opublikowano

@@ Administratorze w odpowiedzi na twoje pytania.

- Ulepszacze lecą słabo (Nadal czekam na te szkatułke ulepek)

- Bodym cięzko grać co chwila wywala na mapach gdzie jest dużo mobów albo np przy metinach i DT

- Dodałbym Medale do metinów dlatego że na start niewiele osób chce inwestować w rękawice złodzieja aby dropić je w Lochach które i tak są zajmowane przez wielu graczy przez co trudno cokolwiek zrobić

- Nadal nie działa ślub i fryzurka na szamankę .

Opublikowano

­

Przecież Wysoki Przywoływacz to mob, który respi się koło świątyni hwang o.O Tak zwane deski (taki sam mob jak Wysoki Dręczyciel).

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...