Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uargumentuj nam ten pomysl :P

Gdyż polepszyło by to serwer.Lub dać ulepszacze do dropu troche większe niż na plu?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Na późniejszym poziomie się serwer nudzi, troszke cięzko jest bić w eq +5/6 na v2/v3 pajakow bo ulepki to masakra.
Oczywiście bez buffa się nie obejdzie.

Opublikowano

Na późniejszym poziomie się serwer nudzi, troszke cięzko jest bić w eq +5/6 na v2/v3 pajakow bo ulepki to masakra.

Oczywiście bez buffa się nie obejdzie.

Co dopiero expić ninją nawet z buffem

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Miejmy nadzieje ze dołożą wszelkich starań aby ten exp był przyjemniejszy, może lecieć wolno ale chociaż żeby dało sie spokojnie ten spot utrzymać.

Opublikowano

Drop medali niby naprawiony, a od 15 do 24 lvl'u brak dropu. 

Oczywiście gdzie są medale? W IS :)

Na start powinien pojawić się jakiś wierzchowiec na 2-3h, aby łatwiej było na początku z Metinami. No, ale po co skoro można kupić to w IS.

Serwer to przepaść między graczami którzy grają bez IS'a, a z tymi którzy grają z IS'em.

A z DMG mobów to chyba nawet się nie bawiliście, daliście na pałę i tyle w temacie.

Opublikowano

Drop medali niby naprawiony, a od 15 do 24 lvl'u brak dropu. 

Oczywiście gdzie są medale? W IS :)

Na start powinien pojawić się jakiś wierzchowiec na 2-3h, aby łatwiej było na początku z Metinami. No, ale po co skoro można kupić to w IS.

Serwer to przepaść między graczami którzy grają bez IS'a, a z tymi którzy grają z IS'em.

A z DMG mobów to chyba nawet się nie bawiliście, daliście na pałę i tyle w temacie.

Sprawdz trudny loch malp, jeszcze za chwile podniesiemy ow drop. Wierzchowce dropia masowo od 30 poziomu wiec chyba daleko nie zaszedles a oceniasz. DMG mobow jest podstawowe. :)

Roadblock.png

Konserwacja #3:

wazniejsze zmiany:

- z kazdego malpiego bossa dropi medal

- zwiekszony drop ulepszaczy

- z metina 55 dropi rybia osc

- z 3x resp mobow z metkow zostal zmniejszony do 2x

- naprawione sluby

Opublikowano

Polecam serwer. Skile nie trudno się wbija na G.

Jak najbardziej POLECAM

Opublikowano

Sprawdz trudny loch malp, jeszcze za chwile podniesiemy ow drop. Wierzchowce dropia masowo od 30 poziomu wiec chyba daleko nie zaszedles a oceniasz. DMG mobow jest podstawowe. :)

Roadblock.png

Konserwacja #3:

wazniejsze zmiany:

- z kazdego malpiego bossa dropi medal

- zwiekszony drop ulepszaczy

- z metina 55 dropi rybia osc

- z 3x resp mobow z metkow zostal zmniejszony do 2x

- naprawione sluby

Tak się składa, że napisałem o tym z czym ja się spotkałem i to na co narzekają inni na 'wołaj'.

I powiem Wam, że /shutdown bez jakiejkolwiek informacji przed tym jest bardzo, bardzo znakomitym pomysłem : )

Opublikowano

Tak się składa, że napisałem o tym z czym ja się spotkałem i to na co narzekają inni na 'wołaj'.

I powiem Wam, że /shutdown bez jakiejkolwiek informacji przed tym jest bardzo, bardzo znakomitym pomysłem : )

Gm mówił, że p 10 będzie przerwa techniczna :P

Opublikowano

Przepraszamy za chwilowe problemy (15 minut), w zamian wlaczylismy raty 20% na 1h.

Zeby nie bylo zadnych niejasnosci: gracz Pawal zglosil nam blad z biologiem (nie przeskakiwal na kolejna misje) i ow blad poprawilismy, jednak w ramach testow czy na pewno wszystko dziala otrzymal on Zab Orka i Czerwony Monokl (aby sprawdzic na swojej postaci, mial limit czasowy), tutaj ss.

NTJZpyj.jpg

Opublikowano

309

To tak mysle zeby wbic , i zagrac XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dodacie do dropu pety z is'a nprz 1% ze dropnie z jakiegos tam bossa; f

Opublikowano

To tak mysle zeby wbic , i zagrac XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dodacie do dropu pety z is'a nprz 1% ze dropnie z jakiegos tam bossa; f

Mozemy napisac jak inni ze jest obecnie 900 osob i was oszukiwac, ale tak sie nie postepuje. Docencie szczerosc :)

obecnie juz 359

Opublikowano

Mozemy napisac jak inni ze jest obecnie 900 osob i was oszukiwac, ale tak sie nie postepuje. Docencie szczerosc :)

obecnie juz 359

dodajcie drop zwoj blogo do metkow 5 itd. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...