Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, gra się przyjemnie, ludzi pełno - zarobić można na każdym poziomie od m2 zaczynając.

Od pewnego czasu nie widzę by zgłaszane błędy były poprawiane, może czekają do 18stego by zobaczyć ile zostanie graczy (wielu przejdzie pewnie na serwer MPCforum i w sumie to mnie to nie dziwi  :)
Ponawiam pytanie gdyż nie uzyskałem odpowiedzi.

Czy zostanie mi oddana pieczęć zakupiona w is a która wypadła przy próbie zsiadania z niej przy pełnym eq? 

Wątpię, że spełni się twój scenariusz z przejściem na tamten serwer. Niektórym nie podoba się on po prostu i wolą klasycznego Metina

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, gra się przyjemnie, ludzi pełno - zarobić można na każdym poziomie od m2 zaczynając.

Wątpię, że spełni się twój scenariusz z przejściem na tamten serwer. Niektórym nie podoba się on po prostu i wolą klasycznego Metina

Dokładnie. Kolejny serwer od EG z napchanym wszystkim tym co się da wepchać- mnie to odstrasza.

Wie ktos jak rozwiązać moją sprawę powyżej?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

­Bardzo fajny serwer, obejrzałem także dwie produkcję na YouTube i od razu mnie to zachęciło do gry :)

Tylko nie doczytałem skąd bronie na 75 lv?

Metki red las / dt.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Run można używać kilku/ wszystkich w jednym czasie czy tylko jednej, a po aktywowaniu 2 przed upływem 15min. daje bonusy ta 2? Czyli jaki miałem np na potwory użytą to jak użyję na obronę to bd miał bonus na potwory i defa czy samego defa?

@Edit Można wszystkie podobno na raz :D

Opublikowano

juz nie pogram na serwerze :) Przy evencie wielkanocnym dropiły JAJECZKA, wiadomo kazdemu sie nazbierało, ale nie kazdy ma czas spedzać na metinie 24/7. Kiedy sie już zakończył dopiero wtedy miałem czas i postanowiłem otworzyć te jajeczka, co  się okazało że ich nie da sie otworzyć bo teraz to jest tylko bezuzyteczna pamiątka, 1000 pierdolonych bezuzytecznych pisanek na które moge tylko patrzeć i rozdzielać łaczyc i taka zabawa .

Wielki minus i dowidzenia :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

juz nie pogram na serwerze :) Przy evencie wielkanocnym dropiły JAJECZKA, wiadomo kazdemu sie nazbierało, ale nie kazdy ma czas spedzać na metinie 24/7. Kiedy sie już zakończył dopiero wtedy miałem czas i postanowiłem otworzyć te jajeczka, co  się okazało że ich nie da sie otworzyć bo teraz to jest tylko bezuzyteczna pamiątka, 1000 pierdolonych bezuzytecznych pisanek na które moge tylko patrzeć i rozdzielać łaczyc i taka zabawa .

Co do pozostalych jajek - odbedzie sie ich "denominacja" w postaci zamiany na brylki, na pewno na tym nie stracicie.
Opublikowano

Tak najprościej - trzeba było wymieniać i nie jeczeć, było mówione do kiedy jest event - takie teksty "bo ja nie miałem czasu i mi zostały, więc nie zagram i nie polecam " to po prostu żałosne.... Zachowujesz się jak być pierwszy raz w metina grał.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Tak najprościej - trzeba było wymieniać i nie jeczeć, było mówione do kiedy jest event - takie teksty "bo ja nie miałem czasu i mi zostały, więc nie zagram i nie polecam " to po prostu żałosne.... Zachowujesz się jak być pierwszy raz w metina grał.

Słoneczko, niektórzy mają prace i obowiązki a na czytać takich pierdół nie mają czasu.

W takim razie czekam na upragnione bryłeczki ;)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Chyba sobie jaja robicie że takie wymioty majaą dostać bryłki. czekam na te udpate zobaczymy czy poprawicie te pvp czy dalej dno i wodorosty

@Skarbinho 

Ciebie ;) Zresztą zobacz na swój avatar wieszaku.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Kogo tu nazywasz wymiotem młocie ?

wjigrl.jpg

Opublikowano

Ja nadropiłem ponad 3k i podobnie nie miałem czasu otworzyć bo praca. Ale widać gimby mają więcej czasu i serwer jest chyba głównie dla nolifów.

Przestałem również przez to grać. Zajrzę oczywiście sprawdzić czy coś z tym zrobią.

ps. na kilku serwerach zresztą sprawdzałem. Wszędzie stał zając dłuugo po Wielkanocy, a  tu od razu wszystko zablokowali.

imetin_logo.png

Opublikowano

Z jednej strony źle, że tylko tyle stał zając, ale z drugiej skoro mieliście czas by nadropać po 1k+ jajek, to nie wiem jakim cudem nie znalezliscie czasu zeby je wymienic xD

Opublikowano

Jako nowa forma płatności został dodany paysafecard. Działa to nieco inaczej niż zwykle. Sposób płatności macie opisany przy zakupie. Dodatkowo doszło również możliwość płacenia SMS z zagranicy  ;)

DWWB073.jpg

S1pJcl8.png

Opublikowano

Nowe sposoby płatności dodajecie, ale żeby wejść na forum przyjąć lub odrzucić propozycje to nie ma komu...

Zacznijcie tam wpadać i się odezwać w jakichś tematach, żeby było widać Wasze zainteresowanie serwerem. :)

Opublikowano

Nowe sposoby płatności dodajecie, ale żeby wejść na forum przyjąć lub odrzucić propozycje to nie ma komu...

Zacznijcie tam wpadać i się odezwać w jakichś tematach, żeby było widać Wasze zainteresowanie serwerem. :)

Na pw cały czas odpisuję ;) 

S1pJcl8.png

Opublikowano

Na pw cały czas odpisuję ;)

bo hajs sie ma zgadzać, tak jest było i bedzie, Panie Adminie kiedy coś zrobicie z tymi jajeczkami ? :) 

wjigrl.jpg

Opublikowano

bo hajs sie ma zgadzać, tak jest było i bedzie, Panie Adminie kiedy coś zrobicie z tymi jajeczkami ? :)

Według mnie nic z tym nie powinni robić miałeś czas dropić to powinniście mieć czas wymienić tyle w temacie, a że byliście że głupi żeby wymieniać w terminie to teraz płacz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...