Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer. Po pierwsze ze względu na administrację, głównie Ar3lka, sherera też - jak najbardziej ;)

Postoi sporo czasu i ma przyszłość. Jak widzicie cały czas coś się dzieje, są eventy, są aktualizacje, dobre podejście zespołu.

Dodatkowo licznik +1100 online mówi sam za siebie.

Jeszcze raz polecam i pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerwa potrwa troche dluzej niz sie spodziewalismy, mianowicie do godziny 8 rano. Prosimy o cierpliwosc.

Jest już po 9, a serwer dalej nie działa. :>

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Po dłuższych problemach, m.in z dyskiem serwer wrócił do normy. Zapowiadany update został zakończony, a oto jego changelog:
- Zwiększono Maksymalny Poziom do 210
- Dodano nowy set ekwipunku (bronie i zbroje)
- Naprawiono bug z expem w pt
- Dodano szkatułkę Krwawych
Grę należy zaktualizować patcherem.
Niestety, póki co nie został poprawiony bug ze skillami konnymi. Do czasu aktualizacji niedzielnej, poziomy waszych koni zostały zredukowane do 11 - mamy nadzieje, że tym razem wszystko pójdzie po naszej myśli i update pójdzie bez większych trudności.
W ramach rekompensaty, otrzymacie raty.

Opublikowano

Po dłuższych problemach, m.in z dyskiem serwer wrócił do normy. Zapowiadany update został zakończony, a oto jego changelog:

- Zwiększono Maksymalny Poziom do 210

- Dodano nowy set ekwipunku (bronie i zbroje)

- Naprawiono bug z expem w pt

- Dodano szkatułkę Krwawych

Grę należy zaktualizować patcherem.

Niestety, póki co nie został poprawiony bug ze skillami konnymi. Do czasu aktualizacji niedzielnej, poziomy waszych koni zostały zredukowane do 11 - mamy nadzieje, że tym razem wszystko pójdzie po naszej myśli i update pójdzie bez większych trudności.

W ramach rekompensaty, otrzymacie raty.

O ktorej bd on?

Opublikowano

Serwer fajny, polecam, ale jeden problem mnie bardzo boli - skille klas magicznych (szaman, BM, archer itd...) Jak to jest że szaman bije więcej hitami niż skillami? Klasy magiczne się w ogóle nie opłacają o.O

Opublikowano

Według mnie jak na easy to ulepszenia są dość niedopasowane.. bynajmniej % :)

Przecież ulepszacze lecą w takich ilościach, że tutaj nic trudnego nie ma nawet, przy 20% jak masz. Jedyny minus po wbiciu 210 poziomu nie lecą już prawie ulepszacze na ostatnie sety, a o dziwo dali aż 20 sztuk każdego na dany plus, więc trzeba ich mnóstwo. Liczę, że to poprawią.

Opublikowano

Przecież ulepszacze lecą w takich ilościach, że tutaj nic trudnego nie ma nawet, przy 20% jak masz. Jedyny minus po wbiciu 210 poziomu nie lecą już prawie ulepszacze na ostatnie sety, a o dziwo dali aż 20 sztuk każdego na dany plus, więc trzeba ich mnóstwo. Liczę, że to poprawią.

owSzeM, teaM - naprAWcie to

mam taki problem, ze czesto kicka mnie z serwera, ale tylko po odpaleniu autopickupa - o co chodzi?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

owSzeM, teaM - naprAWcie to

mam taki problem, ze czesto kicka mnie z serwera, ale tylko po odpaleniu autopickupa - o co chodzi?

Być może serwer odczytuje to jako drop hack, bądź podobny cheat. Zwiększymy tolerancje.

Opublikowano

Zależy czy siedzisz 24/7 czy nie :D Jeśli tak, to obstawiałbym jakieś 3dni.. może 4, szczerze mówiąc ciężko mi określić bo nie wbiłem nawet 180 ;p

@topic:  Miło byłoby gdyby Temidki gorzej dropiły, mam ich ponad 10k+ bodajże (a jakby leciały gorzej, to byłby spoko zarobek dla nowicjuszy)

Opublikowano

Myślę, że dodatkowe 4/5 respy metinów na poziom 210/215 załatwiłyby spraw z ilością ulepszaczy.

­

Opublikowano

Myślę, że dodatkowe 4/5 respy metinów na poziom 210/215 załatwiłyby spraw z ilością ulepszaczy.

­

Powinna być wgl osobna mapa i nowy max lvl nie 210 a 220 i tam nowe mobki, metki, bossy a teraz zamieszanie wielkie bo ulepek trzeba od zajeb... na jedno ulepszenie a na 210 praktycznie już nie lecą...

@sherer @MrAr3lek

Dowiedziałem sie już, że nie bd zmniejszona ilość wymaganych ulep więc chciałbym wiedzieć czy zrobicie tak żeby ulepy leciały na 210 jak na 200-209.

Opublikowano

Gram od wczoraj na serwerze ^^ Gra się naprawdę spoko :>

jedyne co denerwuje to ciagłe wywalanie clienta do pulpitu przy czestym loganiu... oraz niektore bugi :)

Zapraszam i Polecam

Opublikowano

Boze nie placzcie z tymi ulepszaczami na eq 200/210 , chcecie by bylo tak jak ostatnio ze eq na 180 kazdy mial po parenascie sztuk , teraz bynajmniej trzeba przysiedziec na tych metkach , dobrze by bylo dodac bizu na 210 i ulepki na te bizu z dungow jakis , by rynek sie rozkrecil troche :)

Opublikowano

Boze nie placzcie z tymi ulepszaczami na eq 200/210 , chcecie by bylo tak jak ostatnio ze eq na 180 kazdy mial po parenascie sztuk , teraz bynajmniej trzeba przysiedziec na tych metkach , dobrze by bylo dodac bizu na 210 i ulepki na te bizu z dungow jakis , by rynek sie rozkrecil troche :)

A czaisz to że na tym lvlu nie ma dropu z metków na mapie od 190?

Opublikowano

Powinna być wgl osobna mapa i nowy max lvl nie 210 a 220 i tam nowe mobki, metki, bossy a teraz zamieszanie wielkie bo ulepek trzeba od zajeb... na jedno ulepszenie a na 210 praktycznie już nie lecą...

@sherer @MrAr3lek

Dowiedziałem sie już, że nie bd zmniejszona ilość wymaganych ulep więc chciałbym wiedzieć czy zrobicie tak żeby ulepy leciały na 210 jak na 200-209.

Zwiększymy zwyczajnie poziomy mobów występujących na tej mapie - wtedy drop ulepszaczy wzrośnie.

Co do metinów - również ich poziom ulegnie podwyższeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...