Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na taka ilosc graczy pownniscie dodac jeszcze 2 channele rob zwiekszysc ilosc metinow. O godzinie 01:00 na mapie 130 nie mozna znalesc wolnego metina ;D

je0o.png

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie polecam serwer jak i administracje.

Sherer zna się na rzeczy ^^

Opublikowano

Zwiększymy zwyczajnie poziomy mobów występujących na tej mapie - wtedy drop ulepszaczy wzrośnie.

Co do metinów - również ich poziom ulegnie podwyższeniu.

No i takiej konkretnej odpowiedzi oczekiwałem. :) Mam nadzieję, że będzie to razem z dzisiejszym updatem.

@sherer

Jeszcze poprawcie broń dla sury na 210 bo widać butelke. :>

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Te 1.3k luda online jest prawdziwe? Jeśli tak, to chyba naprawdę warto zawitać. :P

Prawdziwe :)

W Asgard (jinno) cały czas coś się dzieje.

Dużo sklepów, ustawki przy urielu.

Na mapach też sporo ludzi, każdy coś dropi lub expi.

Opublikowano

Pytanie do Teamu, można sobie wgrać BSa swojego? Ten w cliencie mi nie pasuje z jednego (dość dużego) powodu.. Clienta uruchamiałbym normalnie, nie przez moda itd.. Chodzi o samego BSa w pythonie czy coś ;p

Opublikowano

Te 1.3k luda online jest prawdziwe? Jeśli tak, to chyba naprawdę warto zawitać. :P

Jak najbardziej prawdziwe, nawet w nocy czasami ciężko metka ubić :P

W ile sie wbija 150? Cały czas expiąc? Np po 3-4 godziny dziennie?

Ile razy jeszcze o to zapytasz? Może zamiast się głupio dopytywać wejdziesz na serwer i sprawdzisz...

Opublikowano

Jak najbardziej prawdziwe, nawet w nocy czasami ciężko metka ubić :P

Ile razy jeszcze o to zapytasz? Może zamiast się głupio dopytywać wejdziesz na serwer i sprawdzisz...

Mogę się pytać ile razy będę chciał a Ciebie szczylku nie powinno to interesować :)

Po ile chodzi Truta?

Opublikowano

Mogę się pytać ile razy będę chciał a Ciebie szczylku nie powinno to interesować :)

Po ile chodzi Truta?

Miłoszku twój nick na skypie chyba oznacza wiek więc się uspokój i idź poucz na pszyrke. :)

2kkk czysta truta.

Opublikowano

Up, ta tabela cala zbugowana jest, pokazuje mi 25 na moby, a mam o wiele wiecej z eq na 75.

-Na jakim lv chodzic na ww ? Bo chyba nie na kazdym jest drop ze smierci

-Ile jest metkow na mapie 100lv i co ile sie respia?

-To samo co wyzej tylko bossy

-Do ktorego lv mozna zmienaic skille zmianka z Is

-Gdzie dokladnie dropi przepustka na dungeon z wodzem orkow?

Opublikowano

Up, to że są bugi w pokazywaniu pod "C" czy też pod "X" to też zauważyłem... W hełmie blok, w butach blok, w tarczy blok, kd w zbrojce na blok, w statach mam 137zręki i pokazuje 34bloku chyba :D

@topic: ponawiam pytanie: "Pytanie do Teamu, można sobie wgrać BSa swojego? Ten w cliencie mi nie pasuje z jednego (dość dużego) powodu.. Clienta uruchamiałbym normalnie, nie przez moda itd.. Chodzi o samego BSa w pythonie czy coś ;p"

Opublikowano

Up, to że są bugi w pokazywaniu pod "C" czy też pod "X" to też zauważyłem... W hełmie blok, w butach blok, w tarczy blok, kd w zbrojce na blok, w statach mam 137zręki i pokazuje 34bloku chyba :D

@topic: ponawiam pytanie: "Pytanie do Teamu, można sobie wgrać BSa swojego? Ten w cliencie mi nie pasuje z jednego (dość dużego) powodu.. Clienta uruchamiałbym normalnie, nie przez moda itd.. Chodzi o samego BSa w pythonie czy coś ;p"

Bs jak najbardziej ;P

S1pJcl8.png

Opublikowano

Czemu strona off i logowanie na serwer? A na serwerze ludzie są i normalnie piszą. Już off

Już działa thx Hraklo ale moja miała mala cofkę 1,5lvl

Opublikowano

Czemu strona off i logowanie na serwer? A na serwerze ludzie są i normalnie piszą. Już off

odpal zapasowy autopatcher jako admin, spatchuj i graj.

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...