Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można być taką za przeproszeniem ............... i stwierdzać ilość graczy po wglądzie w prezentacje, chyba wiadome, że nie każdy będzie w niej siedział 24/h, na serwerze jest aktualnie +770 graczy i to jest prawda, ludzie jakich trzeba Wam dowodów? Ostatnio był OX i naprawdę było widać. Z wyrazami oburzenia do suyiko... -.-

PS. Nie wiem czy to już naprawiliście, ale wchodząc na innym CH na event OX nie przekierowywuje na channel 1, tylko na ten na którym jesteśmy, byłem wtedy CH4, myślałem, że tylko tyle osób wbiło, ledwo 30, ale zmieniłem channel i to się zmieniło, całe pole było zapełnione graczami.

x

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest ok, praktycznie wszystko ok oprócz małego szczegółu którym jest Algade na forum. Zawsze pytał się mnie kto ma zostać moderatorem oraz co, kto i jak a gdy dzisiaj chciałam wziąć wolne ze względu na to że muszę poprawić oceny oraz małe problemy zostałam usunięta z rangi moderatora oraz zablokowana na forum, pozdrawiam Algade oraz nie polecam zaglądanie na forum. Przy okazji niech kolega się pochwali jak zamiast robić od razu głosowanie na global moderatora najpierw pytał się mnie czy nim nie chce zostać, jeszcze raz polecam serwer ale forum stanowczo odradzam, pozdrawiam ! 

Opublikowano

Proponuje zwiększyć expa na 150+ lub zamień wszystkie metki na 150 +.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nadropiłem po 300 jajek każdego rodzaju. Wczoraj nie miałem czasu już otworzyć bo szedłem do pracy.

Chciałem to dziś zrobić i co nie da się?

Jeśli ich nie wykorzystam to niestety kończę grę tutaj. Więc odpisze mi ktoś kompetentny czy będzie taka możliwość?

imetin_logo.png

Opublikowano

Co do ilości graczy, aktualnie jest 840+.. w godzinach szczytu dobija 1k+..

Na serwerze przydałaby się możliwość włączenia/wyłączenia widoczności kostiumu, mamy takie piękne zbroje :)

A  proszę zmieńcie set broni tych takich biało-czerwonych, bardzo mi się nie podobają ;x Serwer godny uwagi, lecz brakuje mu jeszcze tego "COś", ale administratorzy się starają i wierze, że Temida brnie w najlepsze!!!! Serdecznie zapraszam do gry.

x

Opublikowano

By wbic te tarcze perf to trzeba chyba jakieś nadludzkie szczęście mieć.... 2dzień wbijania po 3 tarcze i dupa -.-

Jakies inne sposoby zarobku oprocz metkow ? Jakies dungi 130?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Nadropiłem po 300 jajek każdego rodzaju. Wczoraj nie miałem czasu już otworzyć bo szedłem do pracy.

Chciałem to dziś zrobić i co nie da się?

Jeśli ich nie wykorzystam to niestety kończę grę tutaj. Więc odpisze mi ktoś kompetentny czy będzie taka możliwość?

Od początku ewentu było mówione, że po zakończeniu nie będzie można otwierać jajek.

Nikt Cie tu nie trzyma, to tylko Twoja głupota, że ich nie otrzowyłeś.

Ile osób +/- na serwerze gra? I jaki jest dobry sposób na zarobek na początku? :v

Najlepiej bij metki na początku.

Dropią z nich bryłki a z metków 40-55 przepustka na dunga warta 3kkk.

­

Opublikowano

Dagger i Wp koszą czy jakaś klasa góruje nad wszystkimi?

Jutro planuję zacząć grę więc nie wiem jaką klasę wybrać.

Miałby ktoś czas jutro po południu "oprowadzić" mnie po serwie? :p

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Od początku ewentu było mówione, że po zakończeniu nie będzie można otwierać jajek.

Nikt Cie tu nie trzyma, to tylko Twoja głupota, że ich nie otrzowyłeś.

­

Wiesz co, nie siedzę wszędzie i nie czytam wszystkiego. Nie mam tyle czasu.

Wchodzę sobie pograć po prostu czasami.

Od początku było mówine? Sory dziwne to stwierdzenie bo ja z nikim nie rozmawiałem na ten temat.

Jeżeli robi sie ewent to jasno się opisuje co i jak aby każdy wiedział o co chodzi, a nie na zasadzie "ktoś coś mówił".

Czyli pozdrawiam i nie polecam tego nie ogarniętego serwera.

Ps. to jedyne info od administracji jakie znalazłem na temat ewentu:

Czułem to od razu.. Od momentu kiedy ich zobaczyłem, wiedziałem, że są inni. Nie poznałem ich, ale wiem, że mogą wiele. Bardzo wiele.

Teraz kiedy piszę ten list, zdaję sobie sprawę iż moje życie dobiega powoli końca. W gruncie rzeczy, i tak żyłem za długo, ale człowiek nigdy nie jest przygotowany na to.

Wojny, pokoje, rozejmy. Widziałem to wszystko wyciskające krew z ciał poległych żołnierzy i łzy z oczu ich matek. Widziałem kaleków, którzy trzymali się dzielnie ale i dewiantów, dla których wojna to było życie.

Byłem świadkiem historii i ja historie tworzyłem. Magia towarzyszyła mi od dziecka. Kiedy kąpałem się w strumyku i kiedy otworzyłem pierwszą książkę.

Czary to coś pięknego, moc pozwalające uchwycić chociaż część nieba, gdy ziemia tak mocno ciągnie nas ku dołowi. Teraz, kiedy umieram zdaję sobie sprawę z jednego - nie chcę odchodzić. Nie teraz.

Przyjacielu, musisz. Musisz zrobić to, czego ja nie mogę. Czy jesteś dzielnym wojownikiem ze szlachetnym sercem i mistrzowskim fechtunkiem, czy zabójcą, cichszym od delikatnego wiatru w bezchmurny letni dzień, czy diabolicznym surą, nieczującym strachu i cierpienia, czy mądrym czarodziejem, podobnym do mnie, który swoim umysłem mógłby rzeźbić w górach.

Nie obchodzi mnie to. Widziałem to na własne oczy, tą.. inną.. magię! Nie wiem skąd przybyła, nie wiem dlaczego, ale zdaję sobie sprawę, że.. że.. nie można tego tak zostawić.

Sprawdź to proszę! Ja Cie potrzebuje, twoi przyjaciele Cie potrzebują, handlarze, kupcy. Potrzebujemy takich jak ty. Takich, którzy nie ulękną się najgorszego zła. Tacy, którzy zrzucą zbroje i rzucą się w ogień.

To nie są zwykłe zbieżności losu. Nie pragnąłeś kiedyś przeżyć przygody? Takiej prawdziwej? Spotkać coś, z innego świat...

Tu tusz się urywa i przecina go gęsta plama atramentu. Mag zostawił list. Próbowaliśmy zbadać sprawę, lecz znaleźliśmy tylko tą zapiskę.

Nasi zwiadowcy donoszą, iż w Temidzie zaczęły się pojawiać dziwne istoty. Podobno posiadają w sobie jakąś inną.. magię? To wszystko nas przerasta.

Dnia jutrzejszego wieczorem pojawi się ambasador, wysłany przez nowo przybyłych. Szykujcie zbroje, ostrzcie miecze, gromadźcie manę. Szykujcie się na najgorsze.

Team TemidaMt2

Nic tu nie ma i nie ma żadnych terminów.

imetin_logo.png

Opublikowano

Wiesz co, nie siedzę wszędzie i nie czytam wszystkiego. Nie mam tyle czasu.

Wchodzę sobie pograć po prostu czasami.

Od początku było mówine? Sory dziwne to stwierdzenie bo ja z nikim nie rozmawiałem na ten temat.

Jeżeli robi sie ewent to jasno się opisuje co i jak aby każdy wiedział o co chodzi, a nie na zasadzie "ktoś coś mówił".

Czyli pozdrawiam i nie polecam tego nie ogarniętego serwera.

Ps. to jedyne info od administracji jakie znalazłem na temat ewentu:

Czułem to od razu.. Od momentu kiedy ich zobaczyłem, wiedziałem, że są inni. Nie poznałem ich, ale wiem, że mogą wiele. Bardzo wiele.

Teraz kiedy piszę ten list, zdaję sobie sprawę iż moje życie dobiega powoli końca. W gruncie rzeczy, i tak żyłem za długo, ale człowiek nigdy nie jest przygotowany na to.

Wojny, pokoje, rozejmy. Widziałem to wszystko wyciskające krew z ciał poległych żołnierzy i łzy z oczu ich matek. Widziałem kaleków, którzy trzymali się dzielnie ale i dewiantów, dla których wojna to było życie.

Byłem świadkiem historii i ja historie tworzyłem. Magia towarzyszyła mi od dziecka. Kiedy kąpałem się w strumyku i kiedy otworzyłem pierwszą książkę.

Czary to coś pięknego, moc pozwalające uchwycić chociaż część nieba, gdy ziemia tak mocno ciągnie nas ku dołowi. Teraz, kiedy umieram zdaję sobie sprawę z jednego - nie chcę odchodzić. Nie teraz.

Przyjacielu, musisz. Musisz zrobić to, czego ja nie mogę. Czy jesteś dzielnym wojownikiem ze szlachetnym sercem i mistrzowskim fechtunkiem, czy zabójcą, cichszym od delikatnego wiatru w bezchmurny letni dzień, czy diabolicznym surą, nieczującym strachu i cierpienia, czy mądrym czarodziejem, podobnym do mnie, który swoim umysłem mógłby rzeźbić w górach.

Nie obchodzi mnie to. Widziałem to na własne oczy, tą.. inną.. magię! Nie wiem skąd przybyła, nie wiem dlaczego, ale zdaję sobie sprawę, że.. że.. nie można tego tak zostawić.

Sprawdź to proszę! Ja Cie potrzebuje, twoi przyjaciele Cie potrzebują, handlarze, kupcy. Potrzebujemy takich jak ty. Takich, którzy nie ulękną się najgorszego zła. Tacy, którzy zrzucą zbroje i rzucą się w ogień.

To nie są zwykłe zbieżności losu. Nie pragnąłeś kiedyś przeżyć przygody? Takiej prawdziwej? Spotkać coś, z innego świat...

Tu tusz się urywa i przecina go gęsta plama atramentu. Mag zostawił list. Próbowaliśmy zbadać sprawę, lecz znaleźliśmy tylko tą zapiskę.

Nasi zwiadowcy donoszą, iż w Temidzie zaczęły się pojawiać dziwne istoty. Podobno posiadają w sobie jakąś inną.. magię? To wszystko nas przerasta.

Dnia jutrzejszego wieczorem pojawi się ambasador, wysłany przez nowo przybyłych. Szykujcie zbroje, ostrzcie miecze, gromadźcie manę. Szykujcie się na najgorsze.

Team TemidaMt2

Nic tu nie ma i nie ma żadnych terminów.

Skoro grasz to chyba czytasz chat ? Tak trudno przeczytać co piszą ludzie ?

Trochę to dla mnie dziwne, że pomimo gry nadal nie rozumiesz kilku spraw.

Skoro ewent jest okoliczościowy, ograniczony czasem to chyba jasne, że nie będzie się później nic robiło z itemami ewentowymi. Czy tylko ja jestem wyjątkowo inny i  tak to rozumiem ?

Dagger i Wp koszą czy jakaś klasa góruje nad wszystkimi?

Jutro planuję zacząć grę więc nie wiem jaką klasę wybrać.

Miałby ktoś czas jutro po południu "oprowadzić" mnie po serwie? :P

Mam WP'ka 150 z eq na 135 +9 czyli aktualne i powiem CI, że klasy według mnie są wyrównane. Raz przegram raz wygram. Wiadomka, szaman i BM są zawsze ponad :)

­

Opublikowano

Witam,

Dużo osób może odnieść wrażenie, że zaniedbaliśmy serwer, ze względu na co spadła liczba graczy itd.

Pewnie macie racje i to w tych dwóch kwestiach - wyszło słońce, przez co i my poczuliśmy letni klimat.

Lecz czas wyrównać braki i porządnie wziąć się za aktualizacje - a co w nich jest zawarte na miesiąc kwiecień?

Oto lista:

1. Zwiększenie maksymalnego poziomu - jest to chyba najważniejszy aspekt. W najbliższym czasie na pewno zostanie wprowadzona nowa mapa - oczywiście do expa.

Dodatkowym, oczywistym elementem, będą na pewno nowe moby oraz nowy set - zbroi i broni, który będziecie mogli wytworzyć.

Czeka was również nowy boss, a z niego - nowa szkatułka.

Korzystając z okazji, chcemy zapowiedzieć, że uzyskanie nowego maxa będzie wymagało trochę wysiłku :)

2. Nowe Dungeony - zamierzamy również wprowadzić 2 nowe dungeony, aby zapełnić powstałą "lukę". Co z nich będzie można otrzymać i jaki będzie ich stopień trudności?

Jedyne co możemy zdradzić w tej kwestii, to że ich poziom trudności będzie proporcjonalny do nagród z nich otrzymywanych.

3. System Pasów - jest to kolejna nowość, która ma na celu zaognienie rywalizacji. Pasy nie będą dostępne w Item Shopie. Ważnym aspektem jest ich zdobycie - trzeba będzie je wytworzyć.

Ich bonusy będą potężne (tyle można w skrócie powiedzieć).

Jest to cały changelog przyszłych zmian na ten miesiąc. Pozdrawiamy i zapraszamy do gry.

Opublikowano

Witam,

Dużo osób może odnieść wrażenie, że zaniedbaliśmy serwer, ze względu na co spadła liczba graczy itd.

Pewnie macie racje i to w tych dwóch kwestiach - wyszło słońce, przez co i my poczuliśmy letni klimat.

Lecz czas wyrównać braki i porządnie wziąć się za aktualizacje - a co w nich jest zawarte na miesiąc kwiecień?

Oto lista:

1. Zwiększenie maksymalnego poziomu - jest to chyba najważniejszy aspekt. W najbliższym czasie na pewno zostanie wprowadzona nowa mapa - oczywiście do expa.

Dodatkowym, oczywistym elementem, będą na pewno nowe moby oraz nowy set - zbroi i broni, który będziecie mogli wytworzyć.

Czeka was również nowy boss, a z niego - nowa szkatułka.

Korzystając z okazji, chcemy zapowiedzieć, że uzyskanie nowego maxa będzie wymagało trochę wysiłku :)

2. Nowe Dungeony - zamierzamy również wprowadzić 2 nowe dungeony, aby zapełnić powstałą "lukę". Co z nich będzie można otrzymać i jaki będzie ich stopień trudności?

Jedyne co możemy zdradzić w tej kwestii, to że ich poziom trudności będzie proporcjonalny do nagród z nich otrzymywanych.

3. System Pasów - jest to kolejna nowość, która ma na celu zaognienie rywalizacji. Pasy nie będą dostępne w Item Shopie. Ważnym aspektem jest ich zdobycie - trzeba będzie je wytworzyć.

Ich bonusy będą potężne (tyle można w skrócie powiedzieć).

Jest to cały changelog przyszłych zmian na ten miesiąc. Pozdrawiamy i zapraszamy do gry.

Napisałem na fp o ppk które znikło. Ktoś napisał że mam podać login. podalem login i co? nic pozdrawiam

qhnkxc.jpg

Opublikowano

mam kilka pytan : 

Skąd dropnąć szmaragdy? 

Skąd przepustki na wodza orka itp 

Są jakieś dungeony od 100 lvl ? 

kiedy będzie odbugowane ciecie z siodla ? 

Opublikowano

Ściągnąłem klienta, rejestruje się i ... dupa :D przychodzi link aktywacyjny który nie działa :D rejestruje się na nowo i powtórka z rozrywki xD tez tak mieliście ?

edit. uporałem się z tym, teraz kolejna przeszkoda, tworze postać, loguje się i widzę ... pulpit :D i tak w koło Macieju !

Opublikowano

Ściągnąłem klienta, rejestruje się i ... dupa :D przychodzi link aktywacyjny który nie działa :D rejestruje się na nowo i powtórka z rozrywki xD tez tak mieliście ?

edit. uporałem się z tym, teraz kolejna przeszkoda, tworze postać, loguje się i widzę ... pulpit :D i tak w koło Macieju !

To u Ciebie jest coś nie tak każdy ma normalnie

qhnkxc.jpg

Opublikowano

To u Ciebie jest coś nie tak każdy ma normalnie

teraz mam to :

wszystko mi działa jak należy, czy to najnowsze gry czy też starsze, komputer mam ponad stan także ...to wina klienta który już wylądował w koszu  xD jak na starcie takie jaja to sobię podarował dalszą rozgrywkę .

Opublikowano

teraz mam to :

wszystko mi działa jak należy, czy to najnowsze gry czy też starsze, komputer mam ponad stan także ...to wina klienta który już wylądował w koszu  xD jak na starcie takie jaja to sobię podarował dalszą rozgrywkę .

Dziwne że tylko ty masz taki problem ;p U mnie działa bez problemu ;p Więc wina jest po twojej stronie, nie klienta ;P Proste i logiczne.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Dziwne że tylko ty masz taki problem ;p U mnie działa bez problemu ;p Więc wina jest po twojej stronie, nie klienta ;P Proste i logiczne.

Wiesz gdyby była wina po mojej stronie, miałbym problemy nie tylko z tym klientem, logiczne  :D dlatego szkoda mojego czasu na coś co nie działa, gdzie reszta hula jak powinna  xD

Opublikowano

Przepraszamy za chwilowe problemy techniczne - sa one wynikiem atakow ze strony konkurencji. Przykro patrzec, iz tacy nieudacznicy staraja sie zniszczyc serwer, lecz bardzo mi przykro - nie tym razem :)

Licznik niedlugo powinien wrocic do normy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...