Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna zmienic skilke na max lvlu?

IS daje jakas konkretna przewage?

Mozna leciec solo bez buffa BMem czy raczej srednio

W ISie jest zmianka za 60 czy 70 SM, dasz radę bez buffa.

Skąd wziąć przetopy do eq 100lvl+?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej są pety z absem na klasy? 

Tak są lecz po evencie gracze je mają w sumie za darmo dodatkowo w is są bardzo tanie ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Tak są lecz po evencie gracze je mają w sumie za darmo dodatkowo w is są bardzo tanie ;)

Taa administracja zawsze tak się broni "na evencie można wygrać" :) Poza tym tanie czy nie tanie, nie lepiej jeden na ludzi i wsio? Ten abs to typowe naciąganie ludzi na kasę.

@ edit, okey aż przejrzałem tego is'a i masz racje pet w cenie niecałych 12 złotych :) fajnie, szkoda że tylko na 30 dni. Kostiumy i fryzy również na czas, zresztą jak wszystko co tam jest do kupienia. Więc jakby zliczyć to wszystko to nie wiem czy taki tani ten is wychodzi. Chciałem zagrać na servie od początku ale odrzuciły mnie właśnie te pety, jeszcze jakby były w tej cenie 12zl ale na stałe to okey da się przełknąć :) chyba jednak nie skusze się, a szkoda nie powiem :P 

Opublikowano

Jestem dokładnie tego samego zdania co up. zrobiliście pod is troche, 4pety kostium fryz, +dopy do expa przesadziliście troche, rozumiem jakby to było stałe a jest czasowe...

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Mam kostium, fryzurke, peta do expa i peta klasowego na woja, a nie wydałem ani złotówki..

te pety klasowe, wcale nie są takie pro... Zanim go miałem, to spokojnie dawałem radę w pojedynkch, uzywajac peta do expa.

full is udało mi się zdobyć w tydzień (kupiłem od graczy)

Opublikowano

Mam kostium, fryzurke, peta do expa i peta klasowego na woja, a nie wydałem ani złotówki..

te pety klasowe, wcale nie są takie pro... Zanim go miałem, to spokojnie dawałem radę w pojedynkch, uzywajac peta do expa.

full is udało mi się zdobyć w tydzień (kupiłem od graczy)

To full is nie jest, zatem skoro byś rzeczywiście miał zarobić na full'a to 2tyg i za miesiąc znowu 2 tyg pracy na is'a. Trochę się mija z celem co?  o.O

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Licznik podkręcony czy serio 1k ludzi?

2. Klasy magiczne coś robią czy kolejny serw z pierdyliardem odp. na Magię na max lvl?

3. Czy trzeba robić DG i expić z buffem?

4. Jak długo stoi?

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Licznik podkręcony czy serio 1k ludzi? Według mnie serio ;)

2. Klasy magiczne coś robią czy kolejny serw z pierdyliardem odp. na Magię na max lvl? Szamanem nie nawojujesz :P Ale inne klasy dają radę.

3. Czy trzeba robić DG i expić z buffem? Bez buffa spokojnie dasz radę.

4. Jak długo stoi? No z miesiąc chyba nie? Czytałeś prezke kiedy start był? :P

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Licznik podkręcony czy serio 1k ludzi? Według mnie serio ;)

2. Klasy magiczne coś robią czy kolejny serw z pierdyliardem odp. na Magię na max lvl? Szamanem nie nawojujesz :P Ale inne klasy dają radę.

3. Czy trzeba robić DG i expić z buffem? Bez buffa spokojnie dasz radę.

4. Jak długo stoi? No z miesiąc chyba nie? Czytałeś prezke kiedy start był? :P

Tak teraz widzę. BM coś robi w PvP czy średnio? 

Opublikowano

Tak teraz widzę. BM coś robi w PvP czy średnio? 

Widać trochę BMów na serwie jednak z żadnym nie robiłem PvP.

Też macie zamiar zacząć gre? :) Ja sam nie wiem zdecydować się w sumie nie mogę.. :)  Co jeszcze powiecie o serwerze?

Ja gram od kilku dni i gra się na prawdę przyjemnie. Bdb atmosfera jest na serwerze.

Opublikowano

No super... Pierwszy serwer na którym eq ukradli..

Z naszej strony nie ma zadnego wycieku - wasze konta sa szyfrowane i bezpieczne. Mozliwe, iz miales taki sam login i haslo na innym serwerze, ktorego baza dostala sie w rece osob trzecich, badz posiadasz wirusa. Dlatego zalecamy uzywanie innych hasel i loginow, niz takich, ktore mialo sie na innych serwerach.

@topic

Witam,

Prace nad updatem powoli sie koncza, dlatego udostepniam plan aktualizacji:

- Piatek 24.04.2015 - maksymalny poziom 210, nowy set ekwipunku, nowe szkatulki bossow, drop z nowych potworow, naprawa bugow z expieniem w pt i cieciem z siodla

- Niedziela 26.04.2015 - system pasow, 2 nowe dungeony, poprawa zgloszonych przez was bledow

Oczekujcie

Opublikowano

Dam rady bez Buffa solo? 

Tak

Jedno pytanie :

W ile wbije 150 level na oko? :)

2-3 dni maxymalnie :P Zależy czy na pd i ile expisz i czy potrafisz expić. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...